homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mosh Nicolaie

#1 2007-12-05 19:41:09

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Mosh Nicolaie

In seara asta vine mosh nicolaieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! <:-p d-abia astept! Tre sa-mi spal adidasii neutral dar vreau sa vina moshu cu muuuult bun.. multe multe multe.. d-abia astept sa ajunga moshu acasa.. big_smile Voi il mai asteptati p mosh nicolaie sau sunt eu singura dusa? big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#2 2007-12-05 19:43:16

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Mosh Nicolaie

si eu si eu si euuuuuuuuuuuuuuu. Copilu din mine il asteapta in fiecare an si pe el si pe mos craciun. Si stiu k am o varsta dar nu imi place absolut deloc sa stiu ce o sa primesc. sa fie totul asa cum era cand eram mica. Sa vad dimineata ce surpri mi-a adus moshu. Si bineinteles k fac pe moshu si pt ai mei. Le-am luat la toti dulciurele azi

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-12-05 19:56:30

same_soulfly
Full member

eu de cand am aflat k nu exista le primesc seara. Pt k dimineata n-avem timp sa ne bucuram. Ai mei pleaca la munca eu sunt adormita.. nu are niciun farmec. Asa k seara cnd vine mama de la munk eu nu ies din camera pana nu ma cheama ei si le gasesc atunci in ghete. M-a sunat mama acum 20 min sa imi spal adidasii k altfel nu vine moshu lol si dupa ce vine le strang p toate intr-un loc sa vad eu k-s MUUUUUUUUUUUUULTE si le incep p toate lol d-abia astept sa vina mama acasa.. cam peste o ora o sa fiu un copil fericit big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#4 2007-12-05 19:57:14

andrutza
Vizitator

mie mi-a luat mama de ieri un pulover frumos smile

#5 2007-12-05 19:59:05

same_soulfly
Full member

tongue sa-l... poti cu placere (sau cum se zice) big_smile .. eu sper sa nu-mi ia haine. Vreau jucarii si dulciuuuri muuuulte dulciuri lol

Publicitate

loading...

#6 2007-12-05 20:14:33

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

pai de obicei mosh nicolae aduce fructe si dulciuri. Eu asa stiu....si asa cumpar. De craciun iau altele

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#7 2007-12-05 20:18:30

same_soulfly
Full member

aolo nu fructe! sper sa nu-mi aduca o groaza de banane si de portocale k ma enervez. Muuuulte duclciuri si jucarii total inutile dar care pe mine ma bucura lol De craciun vreau laptop dar mai e pana atunci tongue acum vreau muuuuulte dulciuri. Si nu conteaza ca mananc in fiecare zi dulciuri, ideea e sa fie muulte in ac. timp.. sa vad eu asa cum nu mai e loc pe masa de ele big_smile

#8 2007-12-05 20:19:06

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

din pacate la mine anu asta a venit cu o cearta mare intre parintii mei....macar e iubi alaturi de mine singura mea fericire smile

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#9 2007-12-05 20:50:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

si la mine tre sa vina mosul...si sa fiu si eu mos...deocamdata ni s-a blocat usa asa ca.... sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#10 2007-12-05 20:52:18

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

maine vine mosu si la prietenul meu,,dar ink tot nu stiu ce sa-i iau:((

Ultima oara a fost editat de vreausaninga (2007-12-05 21:02:01)

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#11 2007-12-05 21:12:26

same_soulfly
Full member

il aud p mosh cum imi pune cadourile in ghete. Ii fashaie pungile lol d-abia astept s ies d aici big_smile

#12 2007-12-05 21:16:01

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

io cand eram mica ....mama ne tinea in dormitor ocuparti (si pe fratele meu ) si tata punea dulciurile si lasa geamul de la bucatarie deschis si dulcuri imprastiate in bucatarie pe jos si langa geam....si ne zicea ca a pierdut mosu din sac dulciuri in afara de cele lasate de el in cizme...si eram asa fericiti ca a mai scapat din sac dulciuri lol

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#13 2007-12-05 21:32:35

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

ce dragutz adriana...
  Si eu il astept pe mosul..si presimt k vine mosul si la mama anu asta..s-a oprit de la facultate la Kaufland lol
     Dulciuri vreau si yo,asta e farmecul lui mos nicolae...
    Oricum.o sa treiasca sa merg in cautare de mosi,mosu de la mamaia,moshu de la bunica,moshu de la bebe,de la mama soacra...am multi mosi eu big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#14 2007-12-05 21:54:26

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

lolf frumos ce au facut parintii adrianei!supee tare!eu acum 5 min le0am cumparat alor mei dulciuri si de abia astept sa imi vad nelipsita banana si portocala si sper si ceva dulce!smile)deja am primit ieri de la mama soacra o tableta de cioco suuuuper buna

#15 2007-12-05 22:00:32

skumpi
Vizitator

hi`hi...eu am primit d mosh (iubi)asa big_smile
- o bluzita mov mai eleganta
- ink o bluzita mov casual
-o gentuta tare draguta
- un lantzic cu 2 inimioare una mov big_smile
cioco + teddi
tare darnic a fost moshu anu asta cu mine big_smile nush dak chiar meritam atatea
aaa si sa nu uit
moshu din partea forumului care e cu totul special big_smile

#16 2007-12-05 22:15:58

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Un mos mov lol

#17 2007-12-05 22:22:18

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Mandy a scris:

Un mos mov lol

subscriu smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2007-12-05 22:25:38

skumpi
Vizitator

da....acuma a venit moshu si la iubi...sa vedeti ce am facut
i`am luat asa
o mascota rosie...o pisica k noi ne zicem " matz"
o rama draguta si o poza cu noi 2
o pereche d boxeri rosii foarte haiosi cu taurasi pe ei

si acu 2 sapt i`am ascuns cadou in lada de la pat...si el a venit la mine cu cadou si ajunge acasa d la mine si zic iubi iesi rpd pe geam k vine mosu...el saracu iese zice k nu`i moshu...eu fac pe suparata si zic stai k il sun lol stau 2 min si ii zic " puiule vezi k a zis moshu k ti`a lasat cadou in lada d la pat nustiu " el nu prea intelegea...pana la urma l`a gasit si e tare fericit acum big_smile nu poate sa creada k , cadoul a stat 2 sapt acolo si nu l`a descoperit..oricum e incantat si eu sunt tare happy

#19 2007-12-05 22:28:05

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

eu nu stiu ce sa-i iau:(..azi a fost toata ziau pe capul meu si nu am apucat sa merg la cumparaturi...ii iau maine dupa ore:d. astept totusi ceva idei:d

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.