|
Nu esti logat.
Calcule....#1 2007-12-06 18:47:17
Calcule....Fetelor...am mai scris in un topic ca in ultimile luni am menstruatia suuper abundenta. Luna trecuta mi-a venit pe 21...asa ca am toate sansele sa am Craciunul stricat (si cand ma refer stricat...e chair stricat....ca nu pot sta afara din casa mai mult de 1...ca ma patez...ca sa nu zic ca aveam planuri poate mergem pe la munte sa ne dam cu sania...de undeeee....eu din ora in ora trebunie sa-mi schimb scutecele). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-12-06 19:37:46
Re: Calcule....Nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta dar o curiozitate:daca zici ca te patezi asa repede ,u cum te duci la scoala,job etc? Offline #3 2007-12-06 20:05:44
Re: Calcule....Pai asta mi se intampla doar din septembrie...nu a fost mereu asa. Nu stiu din ce cauza (ca doctorita a zis ca totul e in regula...probabil o raceala la burta)... si eu sunt la facultate la ID...asa ca nu ma duc prea des pe acolo...iar in primele 2 zile stau practic in casa (am iesit in oras o data 2 ore...si cand m-am intors acasa eram patata... noroc ca nu eram tare si nu s evedea...dar daca statea mai mult in oras....). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-12-06 22:37:35
Re: Calcule....eu aveam dureri f mari din cauza menstruatiei si luam o pastila de aulin atunci ca ma simteam f rau. ce am constatat in lunile cand nu luam aulin, a fost ca aveam menstr mult mai abundenta... Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2007-12-06 22:38:23) Offline #5 2007-12-07 00:24:20
Re: Calcule....Aulin este un medicament foarte toxic. In alte tari a fost retras din farmacii, dar la noi se recomanda ca painea calda. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-07 00:39:14
Re: Calcule....Eu mereu am avut dureri de burta la menstruatie, dar cu 2 nurofen imi trecea.... Dar in ultimele 3-4 luni a fost groaznic cu hemoragiile astea...doctorita a zis ca probabil oi fi stat cu picioarele goale pe gresie sau ceva de genul si am racit la burtica...acum sa vedem ce imi iese si la analizele de sange, sapt asta sau viitoare trebuie sa imi vina si rezultatele... Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-12-07 00:41:36) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2007-12-07 08:41:26
Re: Calcule....eu zic ca de la ac se va regla si debitul menstrei si nici nu vei mai avea dureri de burta...in schimb daca incepi sa iei ac fara sa iti vina ciclul nu stiu ce sa iti spun ca nu ma pricep...dar eu ca sa opresc menstruatia imi facea o injectie cu 2 fiole de ergomet...cand am plecat in concediu in Spania la mare avem ciclu si mi-am facut injectie cu ergomet si s-a oprit...dar la asta apelez asa cate o luna pe an cand merg la mare si doar daca e nevoie...in schimb ai nevoie de reteta pt ergomet...eu am luat de la medicul de familie ca ma cunosc cu el...daca zici ca iti vine pe 21 lasi si tu 2 -3 zile si apoi faci injectie cu ergomet...pentru incetinirea menstrei e buna si vitamina k fiole tot asa injectabil e mai bine caci are un gust mai rau...dar asteapta poate te sfatuieste si doctoressa cum sa faci... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2007-12-07 19:13:06
Re: Calcule....Pe 21 mi-a venit luna trecuta...acum nu stiu cand o sa-mi vina (poate sa-mi vina si mai devreme...ceea ce ar fi foarte bine....sau mai tarziu...ceea ce ar fi rau ). Daca imi vine pe 20-21...ar fi bine...de craciun ar fi prin ultimile zile si n-as avea probleme asa mari...dar ma gandesc sa nu-mi vina pe 24 sau 25...ca atunci e mai aiurea. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2007-12-07 19:15:43
Re: Calcule....nu stiu cat de mult o sa te ajute vitamina k...si cum ai spus si tu...daca le iei cu cateva zile inainte de menstra s ar putea sa ai spotting... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-12-07 19:20:52
Re: Calcule....la o adica...atata timp cat nu e cascada niagara (cum e in ultimile luni in primele zile de ciclu)...e bine si un spotting. Imi pun un absorbant subtire...si gata. Ideea e sa pot sa stau cateva ore (5-10) fara sa trebuisca sa-mi schimb "scutecul"...ca daca mergem la sanius n-o sa am unde sa ma schimb. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-12-07 19:22:08
Re: Calcule....ok...ai putea atunci...daca nu ai avut contacte cu risc de la ultima menstra... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-12-07 19:23:54
Re: Calcule....nu....folosim prezervativul...nu riscam. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #13 2007-12-07 19:31:28
Re: Calcule....si eu aveam ciclu din asta cu cascada niagara si dureri de burta.nu mergeam la scoala in primele 2,3 zile ca nu se putea.dupa o ora de stat in banca la pauza cand ma ridicam era jale pana sa ajung la baie.problema mea a fost ca aveam niste chisturi pe ovare din care unul era deja spart si sangera si ala.cand am fost operata de apendicita au descoperit si le au cauterizat si dupa am facut tratament cu ac.si gata nu am mai avut probleme dupa aia.ai facut vreun eco sau un control sa vezi sa nu ai o problema asemanatoare? Offline #14 2007-12-07 19:32:52
Re: Calcule....din cate stiu eu nu... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-12-07 19:36:06
Re: Calcule....Nu am facut inca eco...o sa fac in ianuarie cred. Vad ca nici doctorita de familie nu mi-a zis de ecografie, nici ginecologul...dar...cred ca o sa fac pentru linistea mea. Nu fac acum pentru ca nu prea am bani...cu sarbatorile... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2008-01-02 20:56:31
Re: Calcule....ce inseamna sa racesti la burta?....e sinonim cu anexita?...nu prea cred pentru ca in general bolile care se termina cu "ita" inseamna si infectie.....si eu am dureri mari la menstruatie de cand ma stiu si mereu mi se zice ca am racit la burta......e imposibil sa fiu racita de la 12 ani (de cand a aparut prima menstruatie) in fiecare luna..poate ma lamureste si pe mine cineva ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #17 2008-01-02 20:59:23
Re: Calcule....racita la burta = anexita. ce ai tu poate fi dismenoree (dureri menstraule) care nu au legatura cu nicio raceala (ti se spune gresit) dar poate exista si anexita cronica si sa fii racita de 12 ani dar atunci nu te-ar durea doar la menmstra. mami de minuni Offline #18 2008-01-02 21:28:20
Re: Calcule....a nu! e singurul moment cand am dureri de mi se face rau. am experimentat diverse situatii extreme:stat cu picioarele in apa rece, stat cu 4 perechi de sosete....tot am dureri si multe si mici chegulete de sange.acestea se pot datora unei eventuale anexite cronice? pentru ca si ele dateaza tot de 12 ani.la ginecolog mi s-a zis ca sunt normale si sa se curata foarte bine ovarul la menstruatie....asta mi s-a zis, asta transmit ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #19 2008-01-02 21:53:22
Re: Calcule....se curata ovarul? of...nu mai bine deseneaza si explica femeii decat sa bage texte de astea? uterul se curata si nu ovarul. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|