|
Nu esti logat.
Calatoria cu avionul#1 2007-12-06 20:17:42
calatoria cu avionuldaca sunt intre voi persoane care au calatorit cu blue-airul, as avea si eu o curiozitate..ati reusit sa treceti cu alimente in bagajul de cala? Offline #2 2007-12-06 20:31:06
Re: calatoria cu avionuleu am adus din italia 2 rulade de carne. mi le-au vazut la vama, dar nu mi-au zis nimic. amenda nu au cum sa iti dea. doar te pun sa le arunci, daca nu le convine. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2007-12-06 20:36:15
Re: calatoria cu avionulsi eu am trecut la vama, si salam, si branza, si prajituri, si nu mi-au zis nik.si asta, eu asa stiu, k nu tine de companie.k doar cand vei merge la controlul bagajelor, acolo se fac controale si pt zboruri cu alte companii. Offline #4 2007-12-06 21:06:26
Re: calatoria cu avionulmai fetelor,pink_brain vorbea de plimbarea cu avionul nu cu autocarul! nu cred ca ai cum sa treci cu prajituri,ca-s alimente perisabile! Offline #5 2007-12-06 21:24:27
Re: calatoria cu avionulstiu ca depinde de noroc....ca anul trecut am zburat cu CSA si am avut in bagajul de mana o sticla mare de bautura:)...o halba si un pahar de bere (obiecte contondente)...dar nu stiam si nu mi-a fost frica...iar bagajul de cala l-am pus pe banda si nu s-a uitat nimeni de fata cu mine in el. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-06 21:28:50
Re: calatoria cu avionul
macar atat am citit si noi, si ne-am dat seama k e vb de avion.eu am trecut cu tot ce v-am zis. Offline #7 2007-12-06 21:30:54
cred ca si noi tot de calatoria cu avionul vorbeam. mai sunt si altii care s-aum "plimbat" (cum spui tu) cu acest mijloc de transport. tu de cate ori pe zi te plimbi cu avionul? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2007-12-07 02:26:20
nu se uita nimeni in bagajele de cala ca nu au timp sa verifice atatea. la fel ca la bagajele de mana, le trec pe sub raze. numai daca li se pare ceva suspect iti pun o eticheta rosie. cand ajungi la destinatie esti obligat sa declari ce ai in bagaj si atunci banuiesc ca te controleaza. Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2007-12-07 02:27:03) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #9 2007-12-07 08:52:49
Re: calatoria cu avionuleu stiu ca poti sa treci cu ele...dar eu nu m-as risca. am fost odata cu avionul si la sosire a pus o doamna sa arunce toate alimentele din geanta... depinde de situatie Offline #10 2007-12-07 11:34:45
evit sa creez un conflict,evit sa-ti raspund,dar cred ca pe aeroport cuvantul ''vama'' nu-si are locul,de asta am scris ce am scris! Offline #11 2007-12-07 14:49:20
Re: calatoria cu avionuldar, cand calatoresti cu avionul, dintr-o tara in alta, nu treci vama?acum, te intreb si eu, cum a zis si flrramona21 : de cate ori pe zi calatoresti cu avionul, dak, cuvantul "vama", nu isi are locul aici? Offline #12 2007-12-07 14:53:33
Re: calatoria cu avionulionela draga, eu is curioasa prin ce aeroport treci tu de nu are vama. sa ne spui si noua. poate asa se rezolva problema lui pink_brain. ma gandesc ca daca nu trece prin vama poate sa duca orice vrea ea in germania. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #13 2007-12-07 15:10:46
Re: calatoria cu avionuladrianastoichitoiu,tind sa cred ca au zis mai multe fete,ca esti rautacioasa si incerci sa te crezi cea mai desteapta! poate am gresit in exprimare,dar sigur nu e cazul sa ironizezi! Offline #14 2007-12-07 15:33:35
Re: calatoria cu avionulde cate ori pe zi calatoresc cu avionul ti se pare o dovada de bunatate,sa-i zic asa,ca nu gasesc alt cuvant?aveam impresia ca se acheama altfel,nu vama,si daca m-am inselat,care-i problema?te deranjeaza cu ceva in mod deosebit? hai sa incheiem discutia,eu nu iti mai raspund,nu am de gand sa ma cert cu tine! Offline #15 2007-12-07 15:36:59#16 2007-12-07 15:37:27
Re: calatoria cu avionulpoate nu au zis pe fata k esti rautacioasa k nu e frumos, dar s-a mai dat de inteles.... Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-12-07 15:39:05) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2007-12-07 15:37:41
fara suparare ionela, dar cred ca tu ne-ai ironizat cu primul mesaj postat. eu am vazut ca esti hero member, asta inseamna ca esti mai veche decat noi pe forum si ca stii mai multe despre el, dar nu inseamna ca noi nu am inteles despre ce vorbea pink_brain. Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2007-12-07 15:40:53) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #18 2007-12-07 15:40:47
exprimarea ''mai fetelor'' ti se pare ironica?mie nu! Offline #19 2007-12-07 15:44:49
Re: calatoria cu avionuldeadrose chestiile astea nu depind de politica aeroportului ci este vorba despre o politica internationala. in toate aeroporturile din lume se respecta aceleasi legi. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|