|
Nu esti logat.
Mai pot sa le iau!!#1 2007-12-06 20:29:21
Mai pot sa le iau!!Salut!! Am si eu o intrebare am luat aproape 2 ani marvelon... dupa sfatul medicului...l-am intrerupt anul acesta...dar doresc sa revin la el. Mai pot? Este indicat...sau trebuie sa ma duc din nou la doctor pentru a-mi recomanda altceva..sau a-mi prescrie acelasi medicament. Aaaa..si inca ceva anticonceptionalele se iau si fara prescriptie(timp de 2 ani le luam gratis de la centru de planing familiar pt ca eram studenta)? Offline #2 2007-12-06 20:42:45Re: Mai pot sa le iau!!daca ti-a fost ok cu ele atata timp nu vad de ce nu ai lua si acum nu cred ca are rost sa le schimbi; iar la povestea cu reteta teoretic n-ar trebui sa se vanda in farmacii fara reteta, dar cred ca daca ii explici unei farmaciste ca ai mai luat si a fost totul ok... nu o sa ai probleme! oricum... eu iau antibebe de un an si un pic... si nu mi-a cerut niciodata nimeni reteta desi cica... asa ar trebui! totusi... traim in Romania! Ultima oara a fost editat de annna (2007-12-06 20:46:24) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-12-06 21:13:00
Re: Mai pot sa le iau!!Nu am idee cat costa...pana acum il luam gratis! Dar imediat ce aflu o sa postez. Offline #4 2007-12-06 21:32:50
Re: Mai pot sa le iau!!cam 11 roni atat deadea o amica pe ele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-12-06 23:04:34
Re: Mai pot sa le iau!!la mn sunt 130 de mii http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-07 12:20:18
Re: Mai pot sa le iau!!130mii sunt,si daca te-ai inteles bine cu ele nu are rost sa le schimbi doar pt ca ai facut pauza! Offline #7 2007-12-07 13:24:28
Re: Mai pot sa le iau!!pt k esti studenta le luai gratis?....eu unde trebuie sa merg pt asta in mures?...unde le pot gasi gratis ? Offline #8 2007-12-07 13:25:48
Re: Mai pot sa le iau!!pe la cabinete de planning din cadrul policlinicilor, maternitatilor dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|