|
Nu esti logat.
Cum devii optimista?-2#20 2012-01-08 19:02:15
Re: cum devii optimista?aaa..de unde o pot citi si eu? se gaseste online? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #21 2012-01-08 20:08:16
Re: cum devii optimista?eu am citit`o in kaufland direct de pe raft. online nush daca se gaseste. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #22 2012-01-08 20:13:04
Re: cum devii optimista?VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #23 2012-01-08 20:13:54
Re: cum devii optimista?eu am zis de cartea asta pt ca e usor de inteles. inca am mai citit si alte carti pe langa, care sa ma ajute sa ma schimb. am vizionat si filmuletze. mai am de munca cu mine, cateodata ma mai ia tristetea, dar pt o prioada scurta de cateva ore. dupa aia imi revin. si inca ceva ce mai conteaza, nush cat e de ajutor pt unii. conteaza f mult ce citesti/vizionezi/auzi etc inainte sa te duci la culcare. daca citesti ceva negativ, o sa te duci la culcare mai negativist. asa ca e bine mereu sa faci ceva sau sa te uiti la ceva care te inveseleste, inainte de culcare. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #24 2012-01-08 22:22:02
Re: cum devii optimista?Daca tot se fac recomandari de carti va recomand si eu Imperfecti, liberi si fericiti. http://www.edituratrei.ro/product.php/I … sine/2284/ Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-08 22:24:41
Re: cum devii optimista?multumim, carmen suna bine Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #26 2012-01-09 00:11:18
Re: cum devii optimista?
exact! sau secretul...tot de ea... Offline #27 2012-01-09 18:48:49Re: cum devii optimista?functioneaza cartile astea de autoeducare? adica eu sunt optimista de cand ma stiu...dar asa..voi ati simtit schimbari durabile? Offline #28 2012-01-09 19:55:25
Re: cum devii optimista?la mine au functionat. asa cum am zis, depinde si de fiecare daca e deschis sa accepte si alte feluri de a gandi, daca e dispus sa se schimbe in bine, si mai ales daca el poate simti acele lucruri. conteaza mult sa simti ca rezonezi cu ce citesti, nu sa citesti si sa SIMTI ca nu ti se potriveste dar tu sa iti bagi pe gat fortat. totul vine din inima. zic eu Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #29 2012-01-09 20:31:51Re: cum devii optimista?da..cred ca ai dreptate. fara sa supar pe nimeni, eu fac parte dintre persoanele care cred ca aceste carti sunt niste porcarii, pacaleli si solutie de facut bani pentru autori. domeniul asta si acela care te "invata" cum sa fii bum in diferite arii ale afacerilor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|