|
Nu esti logat.
Logest-110#2072 2010-09-28 17:20:43
Re: Logestchiar cu riscul de a va innebuni de cap intreb inca o data ce este spotting-ul o mica leziune in mucoasa uterina care pierde sang putin cate putin?mentionez ca am 39 de ani si poate ca Logest-ul e prea slab pt varsta mea dar mi-a fost recomandat de ginecolog,planning nu exista in localiatea unde stau.va multumesc pt rabdarea avuta cu mine. Offline #2073 2010-09-28 17:41:46
Re: Logestnu e nicio leziune, e o sangerare inofensiva, apare uneori la AC cu doza mica de estrogen Offline #2074 2010-09-28 20:09:49
Re: Logestmultumesc in suflet pentru timpul acordat si scuze daca am fost prea sacaitoare.sigur ca nu imi convine potting-ul non stop dar imi era groaza ca nu se opreste pana la menstra si pana atunci mai am cam 14 zile sincer imi era frica ca este o mica leziune in mucoasa uterina si poate fi periculoasa inca 2 saptamani.multumesc foarte mult inca odata. Ultima oara a fost editat de alix71 (2010-09-28 20:12:32) Offline #2075 2010-09-30 13:55:22
Re: Logesttotusi as mai avea o intrebare si anume taratele de grau -eu am inceput sa le mananc pentru combaterea constipatiei ar putea diminua absorbtia Logest-ului?le cumpar din plafar,am intrebat-o pe doamna de acolo dar nu stia ce sa imi raspunda.se spune ca adera pe colon curatand-ul si impiedicand substantele toxice cum ar fi conservantii din alimente sa patrunda in organism-scrie pe punguta de tarate de grau.si atunci nu stiu ma gandesc si eu daca imiedica anumite substante sa partunda in organism nu impiedica si contraceptivul sa fie resorbit?ca daca asa se intampla nu mai manac tarate si gata,poate de aceea a aprut si spotting-ul,oricum in primele trei luni de administrare nu am avut spotting si acum a cincea luna da.va multumesc. Offline #2076 2010-09-30 14:42:18
Re: Logest
substantele active din logest se absorb la ceva mai sus in tubul digestiv, nu ajung in colon Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#2077 2010-09-30 14:53:46
Re: Logestinainte de toate multumesc pentru timpul acordat.nu am uitat nici o pastiluta,nu am luat antibiotice,nici suc de grapefruit nici ceai de sunatoare stiu ca nu se combina cu acestea si necesita protectie suplimentara in timpul administrarii si 7 zile dupa-antibiotcele mai precis.mie imi era frica de tartele de grau.laxativele de volum ca de exemplu faina de psilyum sau fainasi semintele de in diminueaza efectul contraceptivelor.ce MARE PACAT ca in orasul in care locuiesc nu exista medici de planning familial decat ginecologi,eu cu dr.ginecolog la care merg ma sfatuiesc.ce-i drept ca la indicatia lui acum 4 ani cand mi s-a spus ca am un focar de adenomioza am inceput tratamentul cu ac cu Marvelon atunci si acum de 5 luni cu Logest.le-am schimbat pt ca retineam excesiv apa in ultimul timp cu Marvelon.cu Logest e ok cu retentia de lichide dar a aprut spotting-ul. Offline #2078 2010-09-30 16:22:26
Re: LogestBuna ziua la toata lumea! Am o nelamurire: am folosit AC Yasmine vreo 3 ani. In urma cu o sapt am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica (sper sa nu gresesc) si mi s-a recomandat intreruperea AC folosite si trecerea pe Logest. Nu stiu cand sa iau prima pastila. Ieri, miercuri, am luat ultima de Yasmine, menstruatia ar trebui sa apara duminica. Ultima oara a fost editat de look4to (2010-09-30 16:23:12) Offline #2079 2010-09-30 16:26:34
Re: Logestfa pauza normal si incepe Logest cand ar fi trebuit sa incepi yasmin Offline #2080 2010-09-30 17:48:06
Re: LogestMultumesc pt promptitudine! Offline #2081 2010-10-01 09:09:20
Re: Logestam facut pauza o luna de zile iar aseara mi-a venit pe la 23:00. ar fi trebuit sa iau de aseara pilula insa nu am avut-o. pot sa o iau azi la aceasta ora pentru protectia din prima zi sau deja sunt in ziua 2 si tb protectie? Offline #2082 2010-10-01 10:14:57
Re: Logesteu m-as proteja 7 zile, sa fiu sigura Offline #2084 2010-10-12 23:29:42
Re: LogestBuna! Imi puteti spune va rog daca urinal acut reduce efectul anticonceptionalelor? Enjoy the moment today,without trust tomorow !!! Offline #2085 2010-10-13 14:47:00
nu Offline #2086 2010-10-15 14:02:11
Re: LogestIau Logest de 5luni si inainte am luat Yasmine 7luni. Am observat ca de prin vara mi se vad mai puternic venele (nu ies in relief, doar se vad), in special pe picioare, si am uneori dureri vagi la gambe - in rest totul ok. La analizele de sange am numarul de trombocite normal deci nu e problema de coagulare, in schimb indicele de distributie trombocitara (PDW) e mai mare decat normal (am 18.9% cand normal cica e intre 10-18%). Acest indice aduce vreo problema, poate sa fie explicatia pt venele mele sau ce poate fi? Multumesc mult! Offline #2087 2010-10-21 15:43:26
Re: LogestBuna! De o saptamana fac injectii cu moldamin si in acelasi timp iau si logest de aproape 2 ani. Din cauza moldaminului scade puterea anticonceptionalului, avand in vedere ca moldaminul este un antibiotic de durata mare? Offline #2088 2010-10-27 08:38:12
Re: LogestBuna! Eu iau anticonceptionale Triquilar de 2 ani,insa in farmacii nu am mai gasit,din ce am inteles au fost retrase de pe piata. Am reusit sa gasesc un cabinet de planing la mine in Braila,singurul de altfel, am mers aseara,am discutat cu doamna doctor si mi-a prescris Logest caci au o concentratie mai mica de hormoni fata de anticonc folosite de mine inainte. Joi ar fi trebuit sa incep antic TRiquilar,insa acum o sa iau Logest de joi si mi-a zis ca am nevoie de protectie suplimentara 7 zile. E ok asa? Mi-a spus ca e foarte posibil sa apara spotingul,sa nu ma sperii si sa continui administrarea pastilelor,sunt nerabdatoare sa vad cum o sa ma simt de la ele,de la celelalte nu am avut probleme,nici spooting. Sper sa fie in regula,numai la asta ma gandesc,sa nu fiu nevoita sa le schimb din nou. Offline #2089 2010-10-27 10:13:57
Re: LogestIa-le cum ti-a spus medicul. E ok. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2090 2010-10-27 15:49:15
Sper sa fie asa,am citit despre Logest aici pe forum,ma gandesc daca e ok sa treci de la un tip de hormon la altul,caci am vazut ca difera compozitia celor doua anticonceptionale Triquilar si Logest.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|