|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-32#590 2013-04-01 22:42:30
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
mie nu mi se pare ca ar avea un miros suparator, de altfel nici nu-l mai simteam dupa o noapte, B imi mai spunea ca miros a plante, insa imi dadeam si cu mesteacan , iar la munca nu s-a plans nimeni ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #591 2013-04-08 19:50:05
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu nu inteleg o treaba la parul meu ... Offline #592 2013-04-08 20:26:39
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu zic ca iti pui prea multe chestii in cap. incearca un tratament naturist cu uleiuri, ca sunt o gramada pe aici... sau aplica un ulei care sti ca-ti face bine doar pe lungimea parului, stai cu el 2 ore si dupa spala-te normal, aplica balsam&masca sau poti iti alegi una din ele si dupa o perioada trebuie sa-si revina. si incearca totusi, chit ca stai 2 zile cu el uleios sa nu-l mai speli atat de des. scalpul este agresat, este uscat de tot ce-ti pui tu in cap si tinde sa secrete mai mult sebum pt a asigura sanatatea firului de par. bafta! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #593 2013-06-19 11:59:03
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?tratamentele cu ulei nu mai au niciun rezultat. le-am facut ani de zile pt a-l mentine sanatos. da pt aia au mers, ulei de ricin, de masline, de nuca. si nu doar 2 ore, ci dormit cu el in cap toata noaptea. si repet, mergeau cat sa il mentina sanatos. Offline #594 2013-06-19 12:02:17
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu iti recomand sa incerci si ulei de cocos daca nu ai facut-o deja, e foarte bun pentru par uscat cum e al tau Offline Publicitateloading...
#595 2013-06-19 12:44:32
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?l am incercat o singura data. si dupa ce m am spalat paru a aratat bine, da, dar apoi a doua zi, tot uscat era. si asa am patit cu fiecar ulei cu care m am dat.. le pun seara in pat, ma spal dimineata, si in ziua respectiva parul e ok, apoi e vede cat e de uscat, a doua zi, si dupa... Offline #596 2013-06-19 13:08:19
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Nicole, eu iti recomand gama de produse profesionale CHI. Intr-adevar sunt mai scumpici, dar isi merita banii.. sau fa-ti tratament cu keratina, daca te tine buzunarul (250-300lei) iesi ca noua Offline #597 2013-06-19 20:03:06
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu n-am prea inteles care e treaba cu tratamentul asta cu keratina, si de ce iti este intins parul cu placa dupa. (app, eu am parul cret, si il port cret, nu ma intind ... never). daca ar fi tratamentu asta la salon cu keratina fara intinsul respectiv, l-as lua in considerare. Offline #598 2013-06-19 20:34:57
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Daca nu obisnuiesti sa iti intinzi parul, atunci nu-ti recomand. Probabil pentru a inchide cuticulele se foloseste placa, nu stiu, poate reuseste cineva care lucreaza in domeniu si e pe aici sa iti raspunda. Din cate am inteles, nu se face tratamentul cu keratina acasa de una singura (nici asta nu stiu de ce). Mai mult de atat, tratamentul cu keratina se pare ca e inca in stadiul de studiu Offline #599 2013-06-19 21:26:51
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu mi-am facut tratamentul cu keratina la salon in urma cu 2 luni, 200 ron a fost pluc 60 ron samponul cu care m-am spalat dupa 200 ml. Mi-a stat super cam 2 saptamnai deci vreo 4-5 spalari....Acum dupa 2 luni nici nu se vede ca mi-as fi facut vreun tratament. Cu ceva produse Alfaparf m-a facut la salon Offline #600 2013-06-19 21:35:32
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Nu stiu daca efectul e ca la keratina, dar mi s-a parut interesant: http://modniza-fashiondoctor.blogspot.r … a.html?m=1 Offline #601 2013-06-19 22:16:08
Nah, iti dai seama ce tratament minune mai e si keratina asta si pe deasupra e si scump. Pe mine nu cred ca m-ar tine inima sa dau atatia bani (mai ales ca sunt zgarcita ) Inseamna ca nu se merita. Offline #602 2013-06-19 22:17:46
Arata foarte bine dupa si nici nu e scump iar gelatina aia n-are ce rau sa-i faca parului, banuiesc Offline #603 2013-06-19 23:24:05
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Eu tocmai mi-am comandat keratina lichida Anian dar nu e tratament pentru indreptarea parului ci e pur si simplu un tratament pentru regenerarea paruluietc. Intr-adevar trebuie sa folosesti o sursa de caldura ca aceasta sa-si faca efectul insa asa inseamna uscator, perie rotativa nu doar placa. Eu folosesc peria si e ok. Tot de la ei mi-am comandat o masca de par regeneratoare si balsamul bifazic. Am citit mai multe reviewuri si am hotarat sa incerc si eu. Si eu le folosesc pentru a-mi face parul sa arate mai bine, mai sanatos si mai stralucitor dupa ce l-am chinuit putin cu vopsitul blond. Rezultatele probabil se vad in timp insa oricum e diferenta imensa dintre a nu folosi nimic pe un par blond si a folosi o masca, un tratament. Offline #604 2013-06-19 23:50:01
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Cat a costat keratina pe care ti-ai cumparat-o? Ai incercat? e buna de ceva? Offline #605 2013-06-20 08:00:32
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?sampon pt par gras de la biocap Ultima oara a fost editat de daenarys (2013-06-20 08:00:49) #606 2013-06-20 16:53:17
Keratina a costat 40 de lei. Am incercat-o, e okey. Acuma nu o sa-ti transforme parul in ceva wow insa probabil efectele se vad dupa o folosire de cateva saptamani. Pot sa spun ca parul era mai moale si ceva mai stralucitor Nu-i adevarat, pe eticheta spune doar aplici o sursa de caldura si sa coafezi cum vrei. Repet, vorbesc de keratina lichida pentru tratamentul parului nu pentru indreptat parul. Probabil or fi doua sau se foloseste si la altceva dar cea pentru tratament nu are legatura Offline #607 2013-06-20 16:58:46
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?mai exista keratina pura : http://www.elemental.eu/ro/757-keratina-vegetala.html cred ca e mai ieftina, avand in vedere ca se dilueaza foarte mult (cam 5% vad in retete) Offline #608 2013-06-20 17:00:12
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Eu folosesc asa: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|