|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-9#153 2008-02-07 00:16:05
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
si eu folosesc elseve pt par vopsit, dar fara crema tratament...folosesc de la avon cu masline si este f buna...pt mine...oricum eu folosesc numai elseve...mi-am luat o spuma de par de la l'oreal ..este minunata...nu lipeste firele de par..nu-l ingrasa...are volum ...nu mai folosisem asa spuma... Offline #154 2008-02-07 00:18:42
crema cat costa? expect the worst , hope for the best! Offline #155 2008-02-07 00:33:28
nu se gasesc in magazine produsele? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #156 2008-02-22 17:58:50
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?dupa ce mi-am vazut in poza parul imi vine sa ce sa fac sa nu mai stea in toate directile si sa nu se mai incalceasca si sa stea drept?ondulat nu e da de cand ma stiu a avut o voita proprie .matasos e ca am descoperit un sampon bun.ma gandesc sa incerc de la nivea ca u astia un balsam pt. paruldrept.ce ziceti ca eu sunt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #157 2008-02-22 18:01:46
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu mi-am luat azi masca de par nutri gloss de la loreal. e buna de ceva? Offline Publicitateloading...
#158 2008-02-22 18:02:45
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?mie sampoanele Nivea mi se par foarte nasoale... un balsam bun poate sa ti-l faca foarte drept si neincalcit... poate prea drept si docil Offline #159 2008-02-22 18:03:07
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Eu folosesc Clear 2 in 1....si sunt foarte multumita! Offline #160 2008-02-22 18:04:53
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?camysh eu am samponul si sunt multumita.heimdall si al meu e drept dar moale de la mama natura nu e il fac eu cu sampon cat despre balsam nu am gasiy unul care sa ma multumeasca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #161 2008-02-22 18:07:16
si eu il laudam acum ceva posturi . mi-a disparut matreata de la prima spalare. dar nu am apucat sa termin prima sticla de Clear ca a reaparut . sper sa nu fie si cazul tau Offline #162 2008-02-22 18:17:08
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Mie mi-a disparut si nu mi-a mai aparut...si il folosesc de vreo 4 luni + ca copiii aveau niste cojite galbene in cap cum fac bebelusii....si nu le-am mai luat sampon pentru copii,ii spal si pe ei tot cu Clear and guess what?Le-au disparut cojitele.... Offline #163 2008-02-22 18:18:06
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?deci un balsam bun care sa netezeasca parul stiti? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #164 2008-02-22 18:34:28
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?masti pt par Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #165 2008-02-22 18:34:37
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?incerca-l pe ala despre care ti-am zis eu, daca nu-ti place macar nu e scump, pana in 10 lei ditamai sticla de juma' de litru Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-22 18:35:26) Offline #166 2008-02-22 18:35:56
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Parului meu nu-i place decat samponul 2 in 1!Samponul simplu imi lasa parul prea aspru iar daca folosesc balsam separat devine prea pisicos si foarte greu de aranjat! Offline #167 2008-02-22 18:37:22
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?sarumana heimdall flrramona.eu cu mastile de par astea facute in casa nu prea le am ca nu am rabdare sa le fac.acum folosesc un sampon foarte bun care il lasa moale si matasos doar ca vreau sa il mai si imblanzesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #168 2008-02-22 20:40:46
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Ahh v`am zis eu cu ce`mi ingrijesc parul? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #169 2008-02-22 21:16:23
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?dap masca asta o am si eu si sunt multumita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #170 2008-02-22 21:27:33
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu folosesc de ceva timp gama fructis long&strong-sampon si balsam..iar masca de la avon cu ulei de masline. sunt foarte multumita de toate...avand in vedere k parul meu e cam aspru si dupa ce ma spal asa e de moale ..iar knd il intind asa de fain straluceste acuma mi-am comandat tot de la avon tratament leave-in si masca pt par deteriorat...am auzit k sunt f bune de abia astept sa le primesc o sa va informez dak sunt bune de ceva Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #171 2008-02-22 21:52:28
si la mine functioneaza, straluceste f tare parul si parca e mai sanatos de cand imi pun masca asta (nu mai cade asa mult) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|