|
Nu esti logat.
Ma poate lamuri cineva??#1 2007-12-07 18:20:46
ma poate lamuri cineva??buna...am o intrebare poate stie cineva...probabil s-a mai discutat sub dar nu am avut timp sa citesc toate mesajele...la recomandarea medicului am inceput sa iau marvelon(mentionez k nu mai luasem alte anticonceptionale pana acum). Am luat o sapt dar din anumite motive m-am lasat de ele..vreau sa incep iarasi sa ma tin de ele cand le pot lua? la urmatoarea menstruatie sau trebuie sa mai astept? va rog poate ma lamureste cineva:) Offline #2 2007-12-07 18:22:51
Re: ma poate lamuri cineva??cel mai indicat este sa incepi sa iei anticonceptionale, in prima zi de menstruatie, astfel nu mai e necesar sa folosesti alte mijloace contraceptive. Offline #3 2007-12-07 18:59:56
Re: ma poate lamuri cineva??le poti lua din nou Jay_D...din prima zi de menstruatie... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-12-08 12:59:52
Re: ma poate lamuri cineva??ms de raspuns asa ma gandeam si io....imediat cum le-am intrerupt mi-a mai venit menstra o data si asta m-a cam derutat. Da e ok astept sa imi vina urmatoarea data si ma apuc iar;) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|