homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce preferati?-2

#20 2007-12-08 11:49:48

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: ce preferati?

alexia a scris:

dar sa stiti sa exista si cale de mijloc... exemplu relatia mea dn prezent.

exact, asa sunt si eu prietenu meu wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#21 2007-12-08 11:52:47

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu tocmai am renuntat la o relatie cuminte..

#22 2007-12-08 11:59:17

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ahh,pey eu sunt sado-masochista... Yo tre sa simt k traiesc,dak am nevoie de pet dau anunt in ziar sau ma duc pana la pet shop... Dar este tare greu sa ai o relatie tumultoasa,te seaca de viata pe termen lung-orice persoana orikt de nebuna ar fi are nevoie la un mom dat si de liniste si calm in viata...
    Asa k nu cred persoanele kre afirma k prefera extrema x sau y.inseamna k nu au idee ce e aia extrema...
    Cred intr-un echilibru intre cele 2,poate cu o tenta mai accentuata de cva... Cam asa e relatia mea-am un baiat cuminte si linistit la sensul k nu tre sa stau cu grija k i se scoala la orice fund mai bombat vede. Dar numai catzel nu e... e catar,asa da smile Intotdeauna ne ciondanim,dar asta nu a afectat nikiodata retalia dintre noi,doar a consolidat-o

Poor is the man whose pleasure depends on another

#23 2007-12-08 15:12:56

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

ioana dinu a scris:

offtopic:  Ioana suntem alaturi de tine >big_smile< daca putem sa te ajutam cu ceva, macar cu un sfat sa ne spui!

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#24 2007-12-08 15:23:32

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

prefer o relatie bazata pe intelegere si respect... nu vreau nici sa ma cert toata ziua din nimicuri, dar nici sa am langa mine un mut

relatia in care sunt acuma este perfecta. suntem amandoi niste oameni inteligenti, am trecut de faza adolescentei in care nu acceptai absolut nimic din ce zicea prietenu', iar tot ce ziceai tu chiar daca era gresit, trebuia sa fie acceptat de el.
comunicam ffff bine, ne spunem parerile personale in mod direct, daca ne deranjeaza ceva la celalalt, ajungem la o concluzie comuna si ne continuam ziua. ne iubim fff mult, glumim, suntem niste aventuriei, ne place sa incercam lucruri noi impreuna, sau se ne initiem fiecare in ceva pe care unul sau altul nu l-a mai facut si pur si simplu ne bucuram de noi doi.

relatia de genul vulcan, am avut-o si m-a dus la pragul disperarii... nu mai vreau asa ceva, imi doresc pe cineva care intai sa gandeasca si apoi sa vorbeasca.

Publicitate

loading...

#25 2007-12-08 15:27:16

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

annna a scris:

ioana dinu a scris:

offtopic:  Ioana suntem alaturi de tine >big_smile< daca putem sa te ajutam cu ceva, macar cu un sfat sa ne spui!

merci mult anna, ma ajuta mult sa stiu ca va pasa..sa mai treaca cateva zile si scriu ce s a intamplat.multumesc mult

#26 2007-12-09 01:42:25

monyy
New member
Inregistrat: 2007-11-05

iuby meu 2 in 1 lol adik initial se incadra in prima categorie si se incadreaza in continuare de fapt...dar knd il apuk crizele de nervi se anunta o cearta de 2-3 zile...k si sunt inkpatanata lol oriqm mie nu imi place sa fiu condusa...dar imi place k am q cn sa ma cert din knd in knd (dar sa fie raaar totusi),desi in fata lui nu recunosc asta.

to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn

#27 2007-12-09 11:23:44

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mmm..relatia  mea  e  undeva  p  la  mijloc...imi  place  sa'l  vad  agitandu'se  cand  imi  inkid  telefonul, si  se  intereseaza  de  mine  la  toate  prietenele...ba  kiar  sa'l  sune  si  p  tata  big_smile looool...cand   nu  ma  lasa  sa  am  ultimul  cuvant, cand  imi  arunca  vorbe  in  coada  de  peste, ma  pune  p  jar si   apoi  ma  linisteste...cand  reactionez  altfel   decat  se  astepta  si   ramane  uimit  intr'un  mod  placut....imi  place  sa  simt  k  am  un  barbat  langa  mine..sa  nu  iau  deciziile  de  una  singura... imi  mai  si  zice  "k  nu  sunt  de  capul  meu"...imi  place  sa  fiu  si  dominata (cateodata....mai  ales  in  pat big_smile...dar  sa  fac  si  pe  xena  razboinik big_smile rotfl....

#28 2007-12-09 13:48:18

skumpi
Vizitator

cu ex`u era o completa nebunie...ne certam de 3 ori pe saptamana asa zdravan...era si iubire..nu zic dar in final s`a ajuns la o despartire tare urata...de fapt fiecare cearta iesea asa ! neutral
cu actualu e muuult mai bine in sensu k nah..ne mai certam noi da ne trece rpd si asta pt k el de obicei ma cauta...eu is tare orgolioasa...
parca mi`ar placea sa fie certurile mia crunte lol ce masochista sunt si sa nu faca tot tp cum zic eu nustiu e aiureah intr`un fel da nah el zice k imi face pe plac pt k ma iubetse f mult si nu vrea sa ma supere...oricum eu apreciez asta f tare dar pe deoparte...nush..is nebuna lol tot tp vreau ce nu am... nustiu
da in rest e o relatie ok...cu de toate..chiar sunt implinita... big_smile

#29 2007-12-09 14:06:04

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu prefer sa am o relatie in care sa discutam si sa ajungem impreuna la un consens am avut "prilejul"de a avea o relatie in care el facea numai ce vroia, fara sa tina cont de parerea nimanui si credeti-ma ca nu ma simteam bine deloc in postura asta asa ca daca ar fi sa aleg intre cele 2 variante eu as alege-o pe prima!!!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#30 2007-12-10 07:04:44

skumpi
Vizitator

skumpi a scris:

cu ex`u era o completa nebunie...ne certam de 3 ori pe saptamana asa zdravan...era si iubire..nu zic dar in final s`a ajuns la o despartire tare urata...de fapt fiecare cearta iesea asa ! neutral
cu actualu e muuult mai bine in sensu k nah..ne mai certam noi da ne trece rpd si asta pt k el de obicei ma cauta...eu is tare orgolioasa...
parca mi`ar placea sa fie certurile mia crunte lol ce masochista sunt si sa nu faca tot tp cum zic eu nustiu e aiureah intr`un fel da nah el zice k imi face pe plac pt k ma iubetse f mult si nu vrea sa ma supere...oricum eu apreciez asta f tare dar pe deoparte...nush..is nebuna lol tot tp vreau ce nu am... nustiu

nuuuu sad vreau sa nu ne certam mai urat si sa`mi faca in continuare pe plac si sa nu ma mai supere...
uoffffff sad

#31 2007-12-10 07:26:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

relatia mea e o combinatie...dar una frumoasa...

#32 2007-12-16 23:16:48

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

o relatie echilibrata e de preferat.Dar relatiile astea care ard precum o lumanare, cele foarte  tumultoase de regula nu se concretizeaza in nimic, sau foarte rar.

#33 2007-12-17 09:58:15

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

skumpi a scris:

skumpi a scris:

nuuuu sad vreau sa nu ne certam mai urat si sa`mi faca in continuare pe plac si sa nu ma mai supere...
uoffffff sad

lol esti culmea skumpi

#34 2007-12-17 10:13:06

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Eu chiar simt k am un barbat langa mine. Cand ne apuca si pe noi cearta....el de obicei e calm si nu tipa, dar  si cand il apuca...... Dupa o cearta, o datane-am batut un pic....de fapt euvroiam sa in inghiontsc el ma tinea de maini...si am sfarsit prin a ne saruta si a face sex (cea mai buna impacare)
Si era barbat si aseara cand mancam amandoi zapada si ne sarutam si ningea peste noi si eram asa romanticuti

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#35 2007-12-17 10:45:23

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

mitzili a scris:

Eu chiar simt k am un barbat langa mine. Cand ne apuca si pe noi cearta....el de obicei e calm si nu tipa, dar  si cand il apuca...... Dupa o cearta, o datane-am batut un pic....de fapt euvroiam sa in inghiontsc el ma tinea de maini...si am sfarsit prin a ne saruta si a face sex (cea mai buna impacare)
Si era barbat si aseara cand mancam amandoi zapada si ne sarutam si ningea peste noi si eram asa romanticuti

of, vreau si eu un om cu care sa ma pot isteriza cat vreau si la urma sa radem si sa ne impacam, oricat de mari ar fi problemele sad

#36 2008-01-31 18:44:11

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

annna a scris:

hmm... nush cum mi-a venit in minte ideea asta big_smile cred ca am analizat cu atentie relatia mea si intrebarea e... ce preferati: relatiile linistite cu iubitul perfect, cuminte si ascultator, care face orice ii ceri... e oricand si oriunde ai nevoie de el, fiind tu cea care domina relatia... sau relatiile tumultoase, cu ciondaneli prostesti si priviri piezise cateva minute dupa care dulcea impacare, cu tensiunea aia care te tine tot timpul in priza pentru ca asa e felul lui de a fi, genul de relatie in care esti un pic dominata, simti ca ai un barbat langa tine? smile

Hellooooooooo:box: box
Ai dat 2 variante!!!

1. Tu cu catelul la plimbare in zgarda, dresat si tot tacamul!
2. Tu cu ciobanescul german la plimbare, fara zgarda, stie sa mearga la pas, nu are dresaj "profesionist", care isi permite sa maraie pe alocuri. ["genul de relatie in care esti un pic dominata"]
again box

Dar optiunea 3?
Cea in care tu esti iubita perfecta, vorbesti numai dupa ce ridici 2 degete, cuminte, ascultatoare, faci orice ti se cere, cand ti se cere. Apari oricand de oriunde pe ploaie, zapada, viscol, sau caldura desertica. Nu te doare niciodata capul, esti mereu dispusa la sex, felatie, anal, tortura! Speli masina, repari podul, usile, instalatia din casa, vopsesti, cureti cosul de la centrala, renovezi casa, in acelasi timp esti mereu curata, frumoasa, epilata, corpul ideal, mereu gata de sex, etc!!! SI NOI SA FIM CEI CARE DOMINA RELATIA!!! Varianta asta de ce nu ai inclus-o???

Se pare ca voi femeile nu pricepeti si basta!!! Barbatii nu ajung catelusi ca le-ati taiat voi coada si ca e meritul vostru ca suntem noi cu botul pe labe!!! PENTRU CA VA IUBIM! Si ca ne face o DEOSEBITA PLACERE sa VA MULTUMIM! Ca nu putem mereu asta e! Nu suntem perfecti! Dar compromisurile pe care le facem voi le interpretati gresit! Daca barbatul face cum vreau femeia este pentru ca, exact cum a zis si th1nkp1nk intr-un post suntem MAI RATIONALI! Incercam sa evitam scandalul si daca nu ne risca viata ce ne certi voi o vom face! Dar NU AVETI nici un merit! Unele au inteles asta, altele NU! Si vorba aia: "se intoarce roata"! Sunteti tari in gura voi o perioada, cat nu sunteti suficient de "in cap" dupa barbat, in schimb el este dus rau! Dar dupa un an, doi, se trezeste omul, in timpul asta voi deveniti dependente emotional de el, lui ii mai trece din indragosteala in schimb va apuca pe voi! Sa te tii atunci!!! Apoi deveniti femeile care dau replica: "Nu pot sa-l parasesc, chiar daca m-a inselat/batut ca-l IUBEEEESC! grater "

si acum toti barbatii cu mine in cor:

"CATELUS CU PARUL CRET
pe femeie o dezghet
sa o pun la saramura
sa-i iau lingura din mana
ca m-am saturat de fapt
sa mi-o tot iau dupa cap!!!"

Are-o gura cat o sura
ochii mici cam cat o mura
dar de plange-apoi sa vezi,
ploaia curge prin livezi!

Apoi io-as mai colinda
Dar ma bate fufa mea
Ca i-am dat un sms
Ca vin repede la ie.
Ce de bate-mi iau acum
C-am fost un pic cam nebun,
Ca mi-am luat muiere rea
Vai amu, spinarea mea! big_smile

#37 2008-01-31 18:54:24

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

balaurulfurios a scris:

annna a scris:

hmm... nush cum mi-a venit in minte ideea asta big_smile cred ca am analizat cu atentie relatia mea si intrebarea e... ce preferati: relatiile linistite cu iubitul perfect, cuminte si ascultator, care face orice ii ceri... e oricand si oriunde ai nevoie de el, fiind tu cea care domina relatia... sau relatiile tumultoase, cu ciondaneli prostesti si priviri piezise cateva minute dupa care dulcea impacare, cu tensiunea aia care te tine tot timpul in priza pentru ca asa e felul lui de a fi, genul de relatie in care esti un pic dominata, simti ca ai un barbat langa tine? smile

Ai dat 2 variante!!!

2. Tu cu ciobanescul german la plimbare, fara zgarda, stie sa mearga la pas, nu are dresaj "profesionist", care isi permite sa maraie pe alocuri. ["genul de relatie in care esti un pic dominata"]
again box

Dar optiunea 3?
Cea in care tu esti iubita perfecta, vorbesti numai dupa ce ridici 2 degete, cuminte, ascultatoare, faci orice ti se cere, cand ti se cere. Apari oricand de oriunde pe ploaie, zapada, viscol, sau caldura desertica. Nu te doare niciodata capul, esti mereu dispusa la sex, felatie, anal, tortura! Speli masina, repari podul, usile, instalatia din casa, vopsesti, cureti cosul de la centrala, renovezi casa, in acelasi timp esti mereu curata, frumoasa, epilata, corpul ideal, mereu gata de sex, etc!!! SI NOI SA FIM CEI CARE DOMINA RELATIA!!! Varianta asta de ce nu ai inclus-o???

Se pare ca voi femeile nu pricepeti si basta!!! Barbatii nu ajung catelusi ca le-ati taiat voi coada si ca e meritul vostru ca suntem noi cu botul pe labe!!! PENTRU CA VA IUBIM! Si ca ne face o DEOSEBITA PLACERE sa VA MULTUMIM! Ca nu putem mereu asta e! Nu suntem perfecti! Dar compromisurile pe care le facem voi le interpretati gresit! Daca barbatul face cum vreau femeia este pentru ca, exact cum a zis si th1nkp1nk intr-un post suntem MAI RATIONALI! Incercam sa evitam scandalul si daca nu ne risca viata ce ne certi voi o vom face! Dar NU AVETI nici un merit! Unele au inteles asta, altele NU! Si vorba aia: "se intoarce roata"! Sunteti tari in gura voi o perioada, cat nu sunteti suficient de "in cap" dupa barbat, in schimb el este dus rau! Dar dupa un an, doi, se trezeste omul, in timpul asta voi deveniti dependente emotional de el, lui ii mai trece din indragosteala in schimb va apuca pe voi! Sa te tii atunci!!! Apoi deveniti femeile care dau replica: "Nu pot sa-l parasesc, chiar daca m-a inselat/batut ca-l IUBEEEESC! grater "

si acum toti barbatii cu mine in cor:

"CATELUS CU PARUL CRET
pe femeie o dezghet
sa o pun la saramura
sa-i iau lingura din mana
ca m-am saturat de fapt
sa mi-o tot iau dupa cap!!!"

Are-o gura cat o sura
ochii mici cam cat o mura
dar de plange-apoi sa vezi,
ploaia curge prin livezi!

Apoi io-as mai colinda
Dar ma bate fufa mea
Ca i-am dat un sms
Ca vin repede la ie.
Ce de bate-mi iau acum
C-am fost un pic cam nebun,
Ca mi-am luat muiere rea
Vai amu, spinarea mea! big_smile

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:

#38 2008-01-31 19:00:49

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

balaurulfurios a scris:

Ai dat 2 variante!!!

again box

Dar optiunea 3?

wtf??? yikes yikes yikes :f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad:

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.