|
Nu esti logat.
Amicii nostri si amicele lor#1 2007-12-07 22:08:57
amicii nostri si amicele lorPe cat de simplu pare pe atat de complicat uneori! Cred ca reactionez exagerat uneori dc mai sta de vorba cu cate una pe mess! la tel nu se suna cu nimeni, nu are amice cu care sa se poata intalni real, are amice de net! si intr-o zi am izbucnit nasol! in fine, e ok! adica no problem atata timp cat nu le acorda prea mult timp sau nu le spune din casa (iubi nu face asta , sigur!), dar el este gelos pe un amic de mess al meu si nu ezita sa imi spuna ca nu ii convine daca eu vorbesc cu el macar un pic, la nush cat timp! si nu am nicio treaba cu sarmanul baiat, amic pur si simplu care imi e ca un frate; nu ne intalnim never, mai vorbim si noi pe mess de una de alta, ce am mai facut etc. Offline #2 2007-12-07 22:53:48
Re: amicii nostri si amicele lordin cauza amicelor lui cu care isi scria mesaje(smsuri) in casa la mine, eu stind la bucatarie , facind mincare, si el in camera se scria cu una din asa zisele colege din facultate(neam despartit pina la urma)..la inceput nu am dat nici o importanta..cel putin nici nam stiut pina intro buna zi fratemeu mia povestit..cika esti piesa de rezerva ca nu inteleg..dupa care au inceput din ce in ce mai multe smsuri..care evident nu mi le arata ca cika ce treaba am eu sai citesc mesajele..ajungea chiar sasi inchida mobilul numai sa numi fac eu vint in telefonul lui..iata acesta este motiv de ingrijorare..dar pe mess, sincer vorbind chiar nui inteleg pe baietii care au prietena si filtreaza cu fete pe mess..am avut nu doar unul in lista care recunosc ca au prietena si chiar discutam despre relatia lor..dar faza e ca nu ne cunoastem..si sintem la mii km departare..dar in cazul cind e un amic(a) apropiata..nu stiu ce sa zic..eu una as fi foarte geloasa stiindul ca filtreaza..daca sint convorbiri de genul ce faci, cum la tine..blabla..nu consider car fi motiv de ingrijorare.. mariah carey - bye bye Offline #3 2007-12-08 09:03:20
Re: amicii nostri si amicele lordeci:am mai scris pe forum NU CRED IN AMICITIA dintre in barbat si o femeie si nici invers intotdeauna unul vrea ceva mai mult.preietenul meu nu a vb.pe mess intr-un an jumate cu nici una din prima luna de relatie si-a sters toate fetele din lista .eu rar vb. pe mess cu baiet si aia sunt colegi de facultate si despre examene si cursuri in general VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-12-08 09:39:27
Re: amicii nostri si amicele lorasta cu erhiva e buna daca nu cumva e setata sa se stearga dupa ce inchizi calculatorul .nici mie chestile astea nevinovate nu mi se par nevinovate sa vb.cu prietenii lui masculi daca are chef pe mess daca are nevoie de parerea unei femei in legatura cu ceva sau de o prietena de sex feminin ma amre pe mine .eu am scapat de cosmarul mess.la dezinstalat pe al lui ca ne tot ciondaneam noi cand vb. si asa avea in lista doar 3 prieteni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-12-08 10:56:31
Re: amicii nostri si amicele lorasta am patito si eu ....... eu :evil "iam intrat pe adresa lui si avea saracul numai vreo doua fete pe acolo .... da nu iam zis nik de asta sa vad daca imi va spune el si mia spus erau tot niste amice de net cu care doar vorbea dar pe mine ma deranjat initial chestia asta dar imi spune ca nu are nici o treaba cu ele si ca sunt paranoica uneori ca sunt obsedata de chestia ca mar putea parasi pentru alta ....... stoi ca ma iubeste dar uneori simt c achestia asta cu amicele pe net nu e un lucru tocmai benefic ...... de regula amicitia cu o alta fata e aiurea pt ca nu poti sti inntotdeauna ce ii spune ea sau ce ii baga in cap ........ i don't know .... really ... this sucks! love is a bird she need to fly... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-08 11:03:57
Re: amicii nostri si amicele loreu am un prieten foarte bun de 8 ani de acum si nu s-a pus niciodata problema de altceva intre noi, de asta cred cu sinceritate in prietenia platonica dintre un el si o ea. sunt sigura ca sunt putine cazuri de genul asta, dar exista. iubitului meu i-am prezentat inca de la inceput situatia si a acceptat-o.. daca ma punea cumva sa aleg, ceea ce mi s-ar fi parut deplasat, i-as fi urat "o viata faina" si gata. Offline #7 2007-12-08 11:05:01
Re: amicii nostri si amicele lorhmmmm acum imi aduc aminte ca pe la inceput a vb. o sg.data cu o amica de mess si mi-a aratat si mie discutia. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-12-08 12:00:37
Re: amicii nostri si amicele lornici eu nu cred in chestia asta cu prietenia dintre un un baiat si o tipa! doar daca ea e lesbiana convinsa, poate asa Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-12-08 15:40:45
Re: amicii nostri si amicele lor
total de acord love is a bird she need to fly... Offline #10 2007-12-08 21:56:03
Re: amicii nostri si amicele lornici eu nu prea cred ca exista relatii sincere de prietenie intre o femeie si un barbat intotdeauna pe la mijloc sunt si alt fel de interese...o prietena de-a mea mi-a povestit ca prietenul ei cu care era impreuna de 4 ani avea o amica din copilarie erau "ca fratii" nu aveau secrete, isi dadeau sfaturi pana cand intr-o zi i-a prins pe amandoi in pat... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2007-12-08 22:00:13
Re: amicii nostri si amicele loro prietena de-a mea se intelege f bine cu baietii.si iubi meu avea o amica,crescusera impreuna dar ea s-a mutat si cand s-au reintalnit au ajuns in pat.deci nu prea cred... expect the worst , hope for the best! Offline #12 2007-12-09 01:08:52
Re: amicii nostri si amicele loreu am parola lui de mess si el p a mea.la inceputul rel mai intra p id ul meu (a mai dat kte un ignor el p ici p colo)si eu mai intram p al lui dar aqm nu prea mai facem asta .oriqm mai mult vb unul q celalat p mess.si am incredere in el k deja l-am pus la incerkre..mi-am facut un id de mess, am in intrat p el , l-am mintit k sunt o alta fata ,mi-am pus o poza sexy la avatar si a vb ptn q mn si mi-a dat ignor si a 2 a zii mi-a pov k a intrat "una"p el.si aqm imi spune knd mai da ignor la cate o fata noua. to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn Offline #13 2007-12-09 03:26:59
Offtopic: ane_mona, nu te superi ca te intreb, din ce oras esti? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #14 2007-12-09 08:36:27
i-am facut asta unui tip ; maaamaaa ce m-am distrat; si i-am dat imediat papucii; nu tineam deloc la el, eram de putin timp impreuna si il mirosisem ca e si nemernic si destul de fraier sa il pot pacali; i-am dat si intalnire si s-a si dus blegomanul ; hi hih hih Offline #15 2007-12-09 10:59:48
Re: amicii nostri si amicele lormie mai nou mi'a cerut sa'i sterg contul de p hi5 si implicit sa'l sterg si eu p al meu....nu de alta, dar a vazut k mi se tot cere id'ul de mess si a devenit un pic gelos .....in rest vb dar nu ft des cu fostele colege din liceu, el fiind din piatra neamt, dupa liceu fiecare si'a vazut de drumul lui, iar cand ne ducem la el acasa le suna p don'soarele sa iasa la o cafelutza, evident nu si in lipsa mea........sunt de acord cu o relatie de amicitie intre un baiat si o fata...atata timp cat nu depaseste bunul simt, si se trece la altele....eu de ex am fost mai baietzoaica..si am multi prieteni baietzi, dar nu cat sa dau motive de gelozie..un "salut"..o intrebare de sanatate, sau dc'ti cere opinia despre vreun eveniment sau kiar sa'i dai un sfat...e omenesc si civilizat Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #16 2007-12-09 13:51:55
Re: amicii nostri si amicele loreu chiar nu am prietene..decat 2 3 si ma inteleg f bine cu baietii...si am o multime d amici...chiar nu ma intereseaza alt tip d relatie da el numa nu vrea sa inteleaga... #17 2008-01-31 18:05:50
Ela mereu trebuie sa existe un echilibru! Daca tu esti permisiva cu asta si el dpmdv trebuie sa fie la fel! El e gelos? Aceasi metoda aplica si tu! Apoi intreaba-l daca-i place. Eu cred in relatia platonica barbat-femeie. Daca avem o relatie stabila asta nu inseamna ca nu avem voie sa mai vorbim cu persoane de sex opus. Nu suntem salbatici si nici calugari!
Si tu ce vrei acum? Sa fie perfect? si eu mai am discutii cu iubita mea asemanatoare, nu realizez cat o afecteaza chestia asta. Asta e, sunt un idiot. Dar prind repede Toti vrem o relatie care sa mearga bine si asta cere efort si timp. Suntem diferiti si trebuie sa ne obisnuim fiecare cu idioteniile celuilalt si cel mai important sa spunem atunci cand nu ne convine!!! Fara comunicare se duce dracu tot! Offline #18 2008-01-31 18:19:58
Re: amicii nostri si amicele lorEu tin sa va contrazic fetelor. Se poate sa existe o prietenie sincera intre un barbat si o femeie. Eu sunt un exemplu viu. Am un prieten ( amic ) de vreo 8 ani cu care ma inteleg foarte bine, ne sprijinim reciproc, ne ajutam, etc. Si niciodata nu s-a pus problema sa fie ceva mai mult intre noi. Fiecare are relatia lui.Sincer tin la el ca la fratele pe care nu l-am avut si nu as putea niciodata sa-l privesc altfel. Si sentimentul e reciproc. Iubitul meu stie despre prietenia asta, le-am facut si cunostinta, si nu are nimic impotriva. Chiar se inteleg foarte bine. Deci ... se poate. Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-01-31 18:20:39) Fericita mamica de Aida Maria! Offline #19 2008-01-31 18:32:38
Re: amicii nostri si amicele lorEu nu am nik impotriva prietenelor lui....din simplul motiv ca, fostul, mi'a interzis sa am amici...iar eu sunt genu de fata care prefera sa stea intre baieti decat intre fete....si aceasi problema a avut si el cu fosta...iar chestia asta am vorbit'o de la inceput....tin minte ca mi'a zis pe mess, inainte sa ne cunoastem fata in fata : " auzi, tu ai ceva impotriva unei prietenii intre o fata si un baiat?" cand am vz eram ceva de genu " nuuuuu, bine ca ai mentionat chestia asta!" Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|