|
Nu esti logat.
Ajutor urgent, va rog!#1 2007-12-08 01:14:26
ajutor urgent, va rog!am "ppracticat" sexul neprotejat, in sensul k ne-am jucat, dar nu a ejaculat in mine (ceva mai mult timp si cu intreruperi). eu iau constant anticonceptionale, dar am inceput un tratament cu amoxicilina. mi-e frica de "picaturile" alea... amoxicilina e dde 500... iau postinor? va rog, raspundeti urgent... Ultima oara a fost editat de bittersweet (2007-12-08 01:14:34) Offline #2 2007-12-08 09:07:37
Re: ajutor urgent, va rog!nu lua postinor.nu isi are rostul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-12-08 18:24:45
Re: ajutor urgent, va rog!multumesc ralucaelena! mereu la fel de ajutor ! Offline #4 2007-12-10 08:09:40
Re: ajutor urgent, va rog!si eu o am pb:(( iau acc ...aseara am avut contact sexual,in ultima zi de menstruatie..(prima pilula am luat-o in prima zi de menstruatie)...iar acuma am vomat a 3-a pilula.(nush dak a apucat sa se absoarba...am vomat dupa 7 ore de la administrarea ei,dar am vomat de mai multe ori pana cand am eliminat un lichid galben si cu gust de medicament) ce sa fac? ....contactul meu de aseara e cu risc? Ultima oara a fost editat de YoHanna (2007-12-10 08:11:28) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2007-12-10 08:24:49
Re: ajutor urgent, va rog!vai ms de raspuns... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|