homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prezervativul ....-2

#20 2007-12-09 15:18:19

jaklin
Membru
Inregistrat: 2007-12-09

Re: Prezervativul ....

de 11 zile iau anticonceptionale Yasmin ,iar de 5 zile am inceput sa am dureri in partea de jos a abdomenului si secretii vaginale maro.sa fie vre reactie adversa a anticonceptonalelor?

#21 2007-12-09 15:19:39

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

e spotting secretia maro,te poate tine maxim 3 luni.de obicei insa cam o luna tine,pana cd se obisnuieste organismul cu ele

Mamica de 2 pui scumpi

#22 2007-12-09 16:07:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Analisa a scris:

:-<eu sunt din Sv.tare-as avea nevoie de o dr ca dna cristescu:(.Am o intarziere f mare si medicului meu parca nici nu-i pasa.am fost de 3 ori sapt asta la cabinet si-mi tot zice sa astept...bine bine, astept eu, da 40 de zile de la ultima menstruatie mi se pare enorm.nu vreau sa iau iar acc doar pt reglare,ma protejez cu prezervativ, si zic eu ca-i de ajuns...am luat 2 ani acc si nu le-am folosit la "capacitate maxima" niciodata, adica n-a ejaculat niciodata in mine...asa ca nu le vad rostul.Le-am intrerupt in iunie,si in ultimele 2 luni am avu intarzieri.luna trecuta s-a rezolvat cu duphaston, dar acum sunt ingrijorata rau de tot:(dr mea nici nu ma intreaba cand am avut ultimul contact, nimic...i-am zis eu c-am folosit prezervativ, a zis ok si sa astept....si eu astept si ma stresez la gandul ca daca s-a fisurat prez si n-am onservat eu(desi-s f atenta)...Doctoreasa recomanda-mi un dr bun in sv..poate cunoasteti pe cineva.:(citesc aici pe forum de 2 zile, si n-am vazut pe nimeni cu o asa intarziere de mare:(ce-i cu organismul meu?sad

1.fa un test de sarcina si o ecografie
2.cand iei ac.poate linistit sa ejaculeze in vagin

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2007-12-10 10:35:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

imi pare rau...nu stiu sa recomand medic in Sucreava....nu cunosc nici unul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2007-12-12 11:14:10

g!na
New member
Inregistrat: 2007-10-07

fetelor, am o problema cu prezervativul.... Pana acum o luna am folosit anticonceptionale fara probleme, dar acum trebuie sa fac pauza de rigoare si am decis sa folosim o alta metoda contraceptiva, prezervativul.am folosit de atunci  durex(fara prea mari succese pentru mine,din pacate), iar azi-noapte de exemplu, din 3 prezervative, 2 s-au rupt!! De dimineata m-am dus sa-mi iau postinor, chiar daca este pentru prima data cand iau asa ceva. Va rog mult, spuneti-mi alta marca de prezervativ care sa reziste,sau alta metoda de contraceptie mai sigura(in afara de ac, metoda calendarului, etc).Am auzit de anumite geluri, ceva in genul.... Sunt bune? Mie deja mi s-a facut frica de prezervativ... Cum postinorul nu se ia decat de 2 ori maxim pe an, eu nu pot sa-l iau de fiecare data cand se rupre prezervativul...Va rog mult,dati-mi un sfat.Va multumesc

"Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea;
cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!"

Publicitate

loading...

#25 2007-12-12 11:19:25

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ce fel de durex ai folosit? Eu tot durex folosesc si nu am avut niciodata probleme. Incearca durex elite. Eu si partenerul meu suntem forate multumiti.

Fericita mamica de Aida Maria!

#26 2007-12-12 11:23:13

Al Pacino
Administrator

despre ce pauza de rigoare vorbesti g!na???? aia de o luna sau nu stiu cit care nu are nici o justificare si nu e amintita nicaieri in literatura de specialitate internationala????
singurul sfat este sa nu mai faci astfel de pauze, singurul lor rost e sa ramii eventual insarcinata si sa mergi la avort

#27 2007-12-12 11:28:11

g!na
New member

pai unul cu striatii si altul nu stiu cum se numeste, erau cu arome de capsuni si lamaie.Erau in doua cutii diferite...

Pt doctoressa - am decis sa nu mai iau ac pt o perioada de cateva luni din proprie initiativa. Am inceput sa iau ac pt reglarea menstruatiei, si intre timp mi-am inceput si viata sexuala,si le-am folosit si ca metoda de contraceptie.Am decis sa le intrerup ca sa vad daca menstra mi s-a reglat intre timp.Si asta iar ma ingrijoreaza, pt ca pe 21 ar trebui sa-mi vina normal(dupa calendarul facut in urma folosirii ac).Aceasta ar fi prima luna in care ar trebui sa-mi vina fara ac.Iar acum ca am luat si postinor,nu stiu ce eficienta mai are,pentru ca nu stiu sigur o data la care ar trebui sa-mi vina fara folosirea anticonceptionalelor..

Ultima oara a fost editat de g!na (2007-12-12 11:34:11)

#28 2007-12-12 11:45:16

Al Pacino
Administrator

cam asa e....

#29 2007-12-12 11:47:36

g!na
New member

offf...deci ar trebui sa-mi fac griji cu postinorul asta???  pana la urma la ce metoda de contaceptie sa raman?

#30 2007-12-12 11:53:52

Al Pacino
Administrator

g!na, din experienta mea personala si profesionala, cel mai adesea ciclurile sunt regulate cit timp iei contraceptive...cind nu le mai iei, redevin neregulate...mie una personal, ideea de a face diverse verificari care mai de care, cind stiu ca am nevoie de contraceptie eficienta, nu mi se pare deloc buna...
alegerea metodei de contraceptie iti apartine....tu hotarasti ce metoda folosesti

#31 2007-12-12 11:59:12

g!na
New member

in concluzie ma apuc sa iau din nou anticonceptionalele pe care le luam inainte?(mie mi s-a parut cea mai eficienta metoda si cea mai sigura)

pana la urma ar trebui sa-mi fac griji din cauza postinorului?

#32 2007-12-12 12:09:15

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Si mie mi s-a spus de catre medicul meu sa fac o pauza ca asa trebuie dar nu am facut si nu fac pentru ca de 1 an si ceva de cand intru pe site am aflat ca nu este necesara si atat timp cat ai nevoie de protectie le poti lua...eu nu o sa fac pauza pt ca am incredere in doctoressa. Doctoessa am s eu o intrebare...eu iau marvelon de 1 an si 5 luni si m-am cam ingrasat vreo 4 kg..nu e mult..ce-i drept am si mancat, nu pot da vina pe ele..doar ca as vrea sa slabesc si nu prea pot...se poate sa fie de la ele...credeti ca dc imi fac o prgamare se poate sa-mi recomandati unele mai "slabe" dc exista asa ceva....Multumesc

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#33 2007-12-12 12:12:18

Al Pacino
Administrator

g!na, ce griji sa iti faci?...e posibil sa intirzie menstra din cauza lui...e la fel de posibil sa nu intirzie....
ia aceleasi contraceptive, evident, de cum apare menstra

cata....daca te-ai ingrasat 4 kg intr-un an jumate....nu sunt de vina pastilele...si cure de slabire iarna nu se prea tin si nu prea ai cu ce...eu sincer nu as schimba pastilele ca nu vad rostul....

#34 2007-12-12 12:22:53

g!na
New member

bun, deci as putea incepe imediat cum apare menstra.am inteles ca dupa postinor pot aparea niste sangerari,intre cele 2 cicluri menstruale.Pot incepe ac la sangerarile astea sau trebuie neaparat sa fie menstra in adevaratul sens al cuvantului? Din cate am citit pe ici pe colo am inteles ca folosirea pe termen lung a ac poate duce la riscul infertilitatii,deci a neputiintei de a avea copii...asta mai este adevarat?

#35 2007-12-12 12:23:29

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Ok...atunci o sa incerc sa mananc ponderat si doar cand mi-e foame..smile si o sa las cura pentru primavara...multumesc pt raspuns

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#36 2007-12-12 12:34:37

Al Pacino
Administrator

g!na a scris:

bun, deci as putea incepe imediat cum apare menstra.am inteles ca dupa postinor pot aparea niste sangerari,intre cele 2 cicluri menstruale.Pot incepe ac la sangerarile astea ?

sigur ca da

g!na a scris:

Din cate am citit pe ici pe colo am inteles ca folosirea pe termen lung a ac poate duce la riscul infertilitatii,deci a neputiintei de a avea copii...asta mai este adevarat?

nu a fost niciodata adevarat

#37 2007-12-12 13:01:17

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Doctoressa revin cu problema mea. Aseara am vrut sa am contact sexual, dar dupa 5 minute de folosire a prezervativului nu am mai putut suporta usturimea si i-am cerut parteneruluisa se opreasca. Nu a fost o situatie prea placuta, mai ales in ceea ce il priveste pe el. Nici eu nu m-am simtit bine recunosc. Imi puteti recomanda o alternativa la prezervativ sau un medic de planning in Tulcea care sa ma ajute pana dupa sarbatori cand vreau sa ajung la dumneavoastra? Nu mai stiu ce sa fac si nici probleme in cuplu nu vreau sa am din aceasta cauza.

Fericita mamica de Aida Maria!

#38 2007-12-12 16:07:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti cauta aici un medic din tulcea www.dragostefaragriji.ro din pacate alta alternativa ar fi anticonceptionalele dar pt alea trebuie sa mergi la medic...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.