|
Nu esti logat.
Prezervativul ....-2#20 2007-12-09 15:18:19
Re: Prezervativul ....de 11 zile iau anticonceptionale Yasmin ,iar de 5 zile am inceput sa am dureri in partea de jos a abdomenului si secretii vaginale maro.sa fie vre reactie adversa a anticonceptonalelor? Offline #21 2007-12-09 15:19:39
Re: Prezervativul ....e spotting secretia maro,te poate tine maxim 3 luni.de obicei insa cam o luna tine,pana cd se obisnuieste organismul cu ele Mamica de 2 pui scumpi Offline #22 2007-12-09 16:07:42
Re: Prezervativul ....
1.fa un test de sarcina si o ecografie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-12-10 10:35:01
Re: Prezervativul ....imi pare rau...nu stiu sa recomand medic in Sucreava....nu cunosc nici unul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-12-12 11:14:10
Re: Prezervativul ....fetelor, am o problema cu prezervativul.... Pana acum o luna am folosit anticonceptionale fara probleme, dar acum trebuie sa fac pauza de rigoare si am decis sa folosim o alta metoda contraceptiva, prezervativul.am folosit de atunci durex(fara prea mari succese pentru mine,din pacate), iar azi-noapte de exemplu, din 3 prezervative, 2 s-au rupt!! De dimineata m-am dus sa-mi iau postinor, chiar daca este pentru prima data cand iau asa ceva. Va rog mult, spuneti-mi alta marca de prezervativ care sa reziste,sau alta metoda de contraceptie mai sigura(in afara de ac, metoda calendarului, etc).Am auzit de anumite geluri, ceva in genul.... Sunt bune? Mie deja mi s-a facut frica de prezervativ... Cum postinorul nu se ia decat de 2 ori maxim pe an, eu nu pot sa-l iau de fiecare data cand se rupre prezervativul...Va rog mult,dati-mi un sfat.Va multumesc "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-12 11:19:25
Re: Prezervativul ....Ce fel de durex ai folosit? Eu tot durex folosesc si nu am avut niciodata probleme. Incearca durex elite. Eu si partenerul meu suntem forate multumiti. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #26 2007-12-12 11:23:13
Re: Prezervativul ....despre ce pauza de rigoare vorbesti g!na???? aia de o luna sau nu stiu cit care nu are nici o justificare si nu e amintita nicaieri in literatura de specialitate internationala???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-12-12 11:28:11
Re: Prezervativul ....pai unul cu striatii si altul nu stiu cum se numeste, erau cu arome de capsuni si lamaie.Erau in doua cutii diferite... Ultima oara a fost editat de g!na (2007-12-12 11:34:11) "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #28 2007-12-12 11:45:16
Re: Prezervativul ....cam asa e.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-12-12 11:47:36
Re: Prezervativul ....offf...deci ar trebui sa-mi fac griji cu postinorul asta??? pana la urma la ce metoda de contaceptie sa raman? "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #30 2007-12-12 11:53:52
Re: Prezervativul ....g!na, din experienta mea personala si profesionala, cel mai adesea ciclurile sunt regulate cit timp iei contraceptive...cind nu le mai iei, redevin neregulate...mie una personal, ideea de a face diverse verificari care mai de care, cind stiu ca am nevoie de contraceptie eficienta, nu mi se pare deloc buna... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-12-12 11:59:12
Re: Prezervativul ....in concluzie ma apuc sa iau din nou anticonceptionalele pe care le luam inainte?(mie mi s-a parut cea mai eficienta metoda si cea mai sigura) "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #32 2007-12-12 12:09:15
Re: Prezervativul ....Si mie mi s-a spus de catre medicul meu sa fac o pauza ca asa trebuie dar nu am facut si nu fac pentru ca de 1 an si ceva de cand intru pe site am aflat ca nu este necesara si atat timp cat ai nevoie de protectie le poti lua...eu nu o sa fac pauza pt ca am incredere in doctoressa. Doctoessa am s eu o intrebare...eu iau marvelon de 1 an si 5 luni si m-am cam ingrasat vreo 4 kg..nu e mult..ce-i drept am si mancat, nu pot da vina pe ele..doar ca as vrea sa slabesc si nu prea pot...se poate sa fie de la ele...credeti ca dc imi fac o prgamare se poate sa-mi recomandati unele mai "slabe" dc exista asa ceva....Multumesc "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #33 2007-12-12 12:12:18
Re: Prezervativul ....g!na, ce griji sa iti faci?...e posibil sa intirzie menstra din cauza lui...e la fel de posibil sa nu intirzie.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-12-12 12:22:53
Re: Prezervativul ....bun, deci as putea incepe imediat cum apare menstra.am inteles ca dupa postinor pot aparea niste sangerari,intre cele 2 cicluri menstruale.Pot incepe ac la sangerarile astea sau trebuie neaparat sa fie menstra in adevaratul sens al cuvantului? Din cate am citit pe ici pe colo am inteles ca folosirea pe termen lung a ac poate duce la riscul infertilitatii,deci a neputiintei de a avea copii...asta mai este adevarat? "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #35 2007-12-12 12:23:29
Re: Prezervativul ....Ok...atunci o sa incerc sa mananc ponderat si doar cand mi-e foame.. si o sa las cura pentru primavara...multumesc pt raspuns "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #36 2007-12-12 12:34:37
Re: Prezervativul ....
sigur ca da
nu a fost niciodata adevarat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-12-12 13:01:17
Re: Prezervativul ....Doctoressa revin cu problema mea. Aseara am vrut sa am contact sexual, dar dupa 5 minute de folosire a prezervativului nu am mai putut suporta usturimea si i-am cerut parteneruluisa se opreasca. Nu a fost o situatie prea placuta, mai ales in ceea ce il priveste pe el. Nici eu nu m-am simtit bine recunosc. Imi puteti recomanda o alternativa la prezervativ sau un medic de planning in Tulcea care sa ma ajute pana dupa sarbatori cand vreau sa ajung la dumneavoastra? Nu mai stiu ce sa fac si nici probleme in cuplu nu vreau sa am din aceasta cauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #38 2007-12-12 16:07:19
Re: Prezervativul ....poti cauta aici un medic din tulcea www.dragostefaragriji.ro din pacate alta alternativa ar fi anticonceptionalele dar pt alea trebuie sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|