homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care din parinti la acceptat din prima?-2

#20 2007-12-09 17:49:28

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: Care din parinti la acceptat din prima?

ai mei nici a n-a oara nu l`au acceptat neutral si suntem de 3 ani impreuna

#21 2007-12-09 18:07:39

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

adina84 a scris:

skumpi a scris:

ai lui m`au vazut o data lol in 9 luni
ai mei il vad in fiecare zi...
nush ai mei is f de gaska ...avem multe rude..ne vizitam etc..
ai lui sunt mai retrasi nustiu
la mine in casa se rade se urla lol se bea se mananca .nde uitam la filme meciuri etc...in schimb la ei se sta smirna la masa lol nu`mi prea platze nustiu
si el cand a venit pt prima data la mine..in sept d ziua mea...am facut asa un mini chefulet...a ramas yikes k nah noi f veseli ..lume multa discutii d orice tip etc..

la mine e invers. ai lui sunt mai de gasca si deskisi iar ai mei mai retrasi, mai indiferenti. neutral dar sunt ai mei, ce sa fac ?!

subscriu... asta-i viata.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#22 2007-12-09 19:14:56

loredana_tatiana
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-02

Niciunul din parintii mei nu l-au acceptat din prima pe puiul meu...
Intai l-au vazut intr-o poza si mi-au spus ca e urat si ca nu stiu sa-mi aleg prietenii.Iar dupa asemenea "incurajari" si "complimente" la adresa lui nici nu ma gandeam sa il aduc acasa si sa le fac cunostinta.Dar m-a batut la cap taica-miu cu fraza"vrem sa stim cu cine umbli  toata ziua,sa vedem ce fel de baiat e",la fel si puiul meu care credea ca mi-e rusine cu el...ce prostie. Iar cand s-a intamplat intalnirea ,cam dupa 9 luni de relatie,am fost f dezamagita de relatia tuturor:frate-miu doar l-a salutat,iar de atunci nici nu vrea sa auda de el,taica-miu l-a avertizat ca nu cumva sa ma faca sa sufar si maica-mia s- suparat pe el ca n-a vrut sa manance.
Si se mai mira ai mei de ce nu vreau sa-l aduc acasa...cu asa familie?no way!!
La el e putin mai simplu pt ca ii cunosc familia dinainte sa-l cunosc pe el si cred ca ma plac.Adica maica-sa imi spunea ca ar vrea sa-i fiu nora ,chiar daca eu nici nu-l cunosteam pe "el".Sora-sa mi-a fost colega de munca si mi-e prietena buna,frate-su e de treaba,iar de taica-su ce sa zic...pana acum cateva luni nici nu stiam ca exista-ma bucr ca imi stie macar numele ca de vb cu el nici nu prea poate fi vorba.

It's over!

#23 2007-12-09 19:20:27

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

macar tu ti-aoi prezentat prietenu...ai mey mi-au zis deja : tu pe ala nu-l aduci la noi in casa

#24 2007-12-09 19:35:47

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

ai mei cred ca il plac pe el mai mult decat il plac eu lol . glumesc,mama l'a cunoscut prima,apoi dupa cateva luni si tata si totul e ok. daca ar fi fost dupa mine, nici in ziua de azi nu ar fi stiut de el,dar avand in vedere faptul ca suntem din alte orase,a trebuit sa le fac cunostinta..dar in principiu e ok big_smile

Bună ! Arăți ca o curvă !

Publicitate

loading...

#25 2007-12-09 20:04:39

piticaAntipatica
Full member
De la: orasul celor 7coline mioritice
Inregistrat: 2007-04-26

familia lui e super ok.la mine in schimb e mai dificil,ca sa zicem asa.s-au obisnuit cu ideea,l-au vazut,au zis ca e simpatic si cuminte,dar cam atat.

Ultima oara a fost editat de piticaAntipatica (2007-12-09 20:05:06)

judeca fiecare raspuns

#26 2007-12-09 21:24:02

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ai mei....inca dinainte sa il cunoasca smile...si dupa ...au fost si mai de acord...dc pot spune asa

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#27 2007-12-09 21:33:23

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

adina84 a scris:

skumpi a scris:

ai lui m`au vazut o data lol in 9 luni
ai mei il vad in fiecare zi...
nush ai mei is f de gaska ...avem multe rude..ne vizitam etc..
ai lui sunt mai retrasi nustiu
la mine in casa se rade se urla lol se bea se mananca .nde uitam la filme meciuri etc...in schimb la ei se sta smirna la masa lol nu`mi prea platze nustiu
si el cand a venit pt prima data la mine..in sept d ziua mea...am facut asa un mini chefulet...a ramas yikes k nah noi f veseli ..lume multa discutii d orice tip etc..

la mine e invers. ai lui sunt mai de gasca si deskisi iar ai mei mai retrasi, mai indiferenti. neutral dar sunt ai mei, ce sa fac ?!

asa`i si in cazul meu :-< dar sunt ai mei  ce sa fac:)big_smile

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#28 2007-12-10 14:09:52

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

la mine mama , apoi s-a obisnuit si tata cu el big_smile

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#29 2007-12-10 15:39:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nici la me nu l-ai acceptat la inceput,dar pe parcurs s-au obisnuit q el.suntem de 2 ani impreuna y si-au dat y ai mei seama k nimik nu ne poate desparti si s-au resemnat.dar mama a fost prima kre l-a indragit,zic eu.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#30 2007-12-10 15:44:30

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

noi locuim impreuna cu ai mei, care l-au placut si iubit din prima zi. oricum si el zice, ca ii simte mai apropiati pe ai mei decat pe parintii lui. si eu m-am inteles din prima cu parintii lui, insa pe parcurs am avut ceva probleme cu bunica-sa, dar pana la urma s-a rezolvat.

Don't drink water, fish have sex in it

#31 2007-12-11 15:44:53

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

parintii nostri sunt prieteni f buni, deci nu s-a pus problema smile lor chiar li s-a luat o piatra de pe inima cand i-am anuntat ca suntem impreuna, oricum cred ca planuisera ei mai demult chestia asta, dar cand au vrut ei nu am vrut noi! wink)

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#32 2007-12-11 17:38:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

la mine ai mei nu au fost de acord cu relatia noastra inca de la inceput, ai lui au fost foarte incantati...si acum dupa ce ne-am despartit mi-am dat seama ca parintii mei au avut in totalitate dreptate in privinta lui si ca eu ma inselasem si parintii lui nu erau oameni asa cumsecade cum ii credeam eu, dar asta e se mai insala omul...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#33 2007-12-11 19:03:08

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

mama l-a cunoscut pe iubi prima data..i-a placut de el.. , iar apoi tata care a fost impotriva noastra...dar tot am continuat relatia...si vb cu iubi de 3 ani si 4 luni..iar zilele trecute a aflat din nou ca eu vb cu el de cand mi-a interzis si nu vb cu mn...(bn k nici nu am nevoie sa vb cu mine atata timp cat ma injura si pe mine)

#34 2007-12-11 20:28:15

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu am noroc ca mama se intelege f f bine cu el ... ii f drag hjarta si mis dragi amandoi ca se inteleg asa bine big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#35 2007-12-12 19:17:42

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

iubi vine in fiecare zi la mine dar si cu ai lui ne intelegem super nuami ca ei styau mai departe si ii nvizitam numai la cateva sapt

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#36 2008-06-14 21:02:12

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

la mine e mai frumoasa funny povestea,l-au acceptata fra probleme pe al meu,prima oara l-a cunsocut taica-meu si nu tinea minte cum il cheama...ba ii spunea georgica ba gica  rotfl  iar maica-mea l-a vazut in poze si i s-a parut urat  rotfl ,si noi am vb la telefon sa ne intalnim la tara la buniciii lui si ai mei erau acasa dar el a ajuns inaintea mea la tara (eu eram la piatra neamt aveam ceva de rezolvat si urmasa ajung a doua zi) si merge el la mine acasa ca stia unde stau si maica-mea era plina de treaba si se trezste cu el: "da tu cine esti?ca nu te cunosc" zice maica-mea iar el" eu sunt gelu si vreau sa vb despre mihaela si sa stiti ca dupa ce termina bac-ul vrem sa ne mutam impreuna"  rotfl  rotfl  vai saracu cred ca a murit de rusine ca l-am lasat singur cand le-a dat vestea asta...si totul s-a terminat cu bine,maica-mea il place (s-a inselat a zis ca nu e urat in realitate ci ca e dragut) si il apara tot timpul

#37 2008-06-14 22:15:49

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

ai mei nu au apucat sa il vada; l-au vazut bunicii din partea mamei si rudele din partea tatalui; fratele meu l-a placut din prima si se inteleg fff bine; inca fratele meu tine cu el de multe ori; bunica e topita ca "vai, mama, ce baiat bun si cuminte"; bunicul era cam necajit pt ca nu a avut cu cine sa bea o bere, pt ca pufful meu nu bea strop, o matusa l-a pupacit de drag ce ii era, alta era nerabdatoare sa il vada si le baga prostii in cap bunicilor ca ce baiat o fi de nu i l-am aratat tocmai ei, ca o fi slut sau ceva, si cand l-a vazut i-au picat plombele; nu a mai comentat nik; el are o mutrita dulce si pare mai mic decat mine; asa ca toti m-au intrebat daca nu cumva e mai mic decat mine; dar e cu 5 luni mai mare;

#38 2008-06-15 10:37:33

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

la mn au fost de acord de la inceput...dar pe parcurs..dupa cateva luni au inceput discutziile...dar nu m-a interest ce zic ei..shi acum mai au unele comentarii dar nu le bag in seama

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.