homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Congestie pelvina, fm chistica...

#1 2007-12-09 01:12:58

emeske
Membru
Inregistrat: 2007-12-09

congestie pelvina, fm chistica...

am fost la eco abdominal si rezultatul e urmatorul: congestie pelvina evidenta in special spre anexa dreapta, formatiune chistica 3 cm ovul drept, uterul cu dezvaluiri sporite, inomogen
am ajuns la eco abdominal din cauza unor dureri abdominale difuze inclusiv in regiunea superiora. am fost acum 2 saptamani la ginecolog (conf. ginecolog-obstetrician foarte renumit in cluj, care m-a supravegheat la cele doua sarcini si cu care am si nascut) si in ciuda faptalui ca si eu am observat formatiunea chistica pe monitor el nici macar nu a mentionat de chist. am facut analize hemoleucograma, asat si alat, urocultura, sediment urinar toate cu valori normale.
sper ca formatiunea chistica se rezolva cu anticonceptionale, desi iau exluton de 2 luni si oricum trebuia deja schimbat ca intre timp nu mai alptez...problema mea e ca sunt chiar inainte de ciclu si nu stiu daca apuc sa ajung la ginecolog inainte de menstra...si nici nu stiu la ce ginecolog sa ma duc, ca m-a dezamagit cu superficialitatea lui din ultima vreme.
Dr de la radiologie-imagistica mi-a recomanadat S.E.C.S, dar nu stiu daca ei se ocupa si de tratamente.
Doctoressa va rog sa-mi spuneti daca este indicat sa iau AC daca nu ajung inainte de menstra la ginecolog si de care?
si sa-mi dati cateva informatii despre congestia pelvina si cauza ei, de asemenea despre uter. am nascut la inceputul anului 2005 si 2007 si din nefericire am avut un avort  in 3 octombrie. pot sa apelez la SECS sau mai bine ma duc inapoi la ginecologul meu sau sa caut altul?
va multumesc anticipat pt raspuns

#2 2007-12-10 11:08:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: congestie pelvina, fm chistica...

exluton ala nu influenteaza chisturile nicicum....foarte probabil formatiunea ta chistica e un folicul ovarian crescut mai mult decit normal...cam orice contraceptiv ar putea rezolva problema.
congestia pelvina poate fi si premenstruala....eu zic sa mergi la secs

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.