|
Nu esti logat.
Infectie urinara-2#20 2007-12-12 18:22:03
Re: Infectie urinaraAm mai scris o data ca ma paste o infectie urinara... adica aveam simptomele si nu prea le aveam... Cert e ca am ramas doar cu o senzatie de usturime la urinat, dar nu tot timpul, poate o data pe zi... Asta se mai cheama infectie urinara sau ce ? Se vede la un examen banal de urina la laborator ? Si, in plus, de cateva zile am o burta imeeensa si nu e vorba despre gaze, nu stiu de la ce e. Eu o pun pe seama faptului ca am luat 2 folii legate si retin multa apa, dar parca e prea de tot. Inainte de a lega foliile mi-am facut un test de sarcina, deci parca nu m-as gandi la asa ceva... Offline #21 2007-12-12 18:23:38
Re: Infectie urinarae necesara o urocultura Mamica de 2 pui scumpi Offline #22 2007-12-12 18:27:43
Re: Infectie urinaraMultumesc din nou Crys_ty_na ! Offline #23 2007-12-12 18:29:14
Re: Infectie urinaracu placere happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-12-12 19:12:20
Re: Infectie urinaraam o problema de ieri a inceput sa ma doara rinichiul drept.si mergeam la baie din 5 in 5 min .si azi am urinat cu sange.maine trebuie sa merg sa fac analizele dar pana atunci ce sa fac?ca sunt tare speriata Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-12 19:14:08
Re: Infectie urinarapai pana tunci bea mult ceai si stai la caldura sa nu titi fie frig ca et iau mai tre simptomele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #26 2007-12-12 19:15:48
Re: Infectie urinarada ,bea ceai:matase de prumb, coada calului, coada soricelului sau cozi de cirese,astea stiu ca sunt bune pt rinichi.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #27 2007-12-12 19:16:48
Re: Infectie urinarassper sa treaca sangerarea ca aia ma sperie cel mai tare.nu am mai patit asa ceva pana acum.ms pt raspuns. Offline #28 2007-12-13 12:22:03
Re: Infectie urinaracel mai bine e sa mergi de urgenta la doctor! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-12-13 17:54:28
Re: Infectie urinaraam fost si am facut analize de urina si doctorul de familie a zis ca e o infectie urinara si mi-a dat tratament cu ciprolen .insa a zis ca dupa menstra sa merg sa fac ecograf.oare de ce a mai vazut ceva suspect ?pe analize au iesit nitritii pozitivi si proteine 75 cand normal era sub 10?e grav? Offline #30 2007-12-13 17:59:33
Re: Infectie urinaraam si eu iar o problema.luni mia venit ciclul dar d luni seara am niste usturimi, mai ales la urinat d nu mai pot suporta.poate sa fie infectie urinara/cistita?nici nu mai stiu unde ma ustura...peste tot, aproape tot timpul, dar mai ales cand merg la baie.c pot sa iau sa treaca?doctorul mi-a mai dat pt infectie urinara nolicin mai demult, dar atunci nu ma ustura, doar k mergeam ft des la baie.c tratament imi recomandati?sunt kiar ft stresata Offline #31 2007-12-13 18:42:06
Re: Infectie urinaranoi nu ti putem recomanda nici un tratament...mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #32 2007-12-13 19:59:26
Re: Infectie urinaraok...o sa merg sa-mi fac ceva analize cu toate k m-am km saturat d doctori in ultimul timp:(mss mult Offline #33 2010-03-09 12:58:57
Re: Infectie urinaraBuna tuturor! Citesc acest forum de cativa ani iar in marea mea disperare m-am gandit sa apelez si eu de data asta la acest forum pt un pic de ajutor. Acu vreo 2 ani jumate m-am pricopsit cu o infectie urinara foarte urata (vara la mare - apa foarte rece) cu E-coli si m-am luptat foarte mult cu ea pana am scapat. Am luat foarte multe antibiotice dar fara nici un folos dupa care am trecut la produse naturiste (atat de multe incat nici nu stu care m-a scapat de bacterie). Dupa aproximativ un an jumate am scapat definitiv infectie, am tot repetat urocultura (chiar la mai multe laboratoare) si mereu a iesit sterila. Insa nu ma simt sanatoasa...zi de zi simt niste intepaturi care de ac/cutit la vezica si unoeri chiar in jos spre uretra in reapos (cand nu urinez). Nu am dificultati la urinat, nu urinez des, beau min 2 l de lichide pe zi in special ceaiuri diuretice, rinichii nu ma dor deci nu am alt simptom decat aceste intepaturi care le simt in special seara cand merg la culcare si stau intinsa in pat. Unoeri as spune ca ma si zgarie la vezica, nu stiu exact cum sa descriu ce simt. Am fost la min 5 dr, toti mi-au spus ca nu am nimica iar ecografia este ok. Doctorii renunta sa ma mai ia in serios cand vad ca toate analizele ies bine. Am facut chiar si un RMN in speranta ca se va descoperi cauza acestor intepaturi...dar iarasi nimic. Nu imi iese nisip in urina la analiza, ph-ul este ok, singura analiza care imi confirma starea de boala este scanarea la cabinetul de biorezonanta unde la nivelul vezicii urinare si a uretrei imi apar romburi rosii si patrate negre care indica existenta unei boli. Doctoressa (si restul daca aveti vreo idee), as dori sa aud parerea ta pt ca eu nu mai stiu ce sa fac si cum sa ma tratez din moment ce nu stiu ce am! Multumesc mult! Offline #34 2010-12-23 15:10:48
Re: Infectie urinaraPrietena mea a urinat cu sange azi-noapte si simte o presiune la vezica in momentul in care urineaza si senzatia specifica cum ca trebuie sa mearga des la baie. Va merge la medic, bineinteles, probabil e vorba de o infectie urinara pentru ca s-a mai confruntat cu asa ceva in toamna, intrebarea mea ( si a ei prin intermediul meu ) este daca in aceste conditii poate sa faca sex si daca da ( eu ma gandesc ca da, nu vad de ce n-ar putea, dar as vrea o parere si de la voi ), daca trebuie sa foloseasca prezervativ ( ea ia anticonceptionale de altfel ). Multumesc mult ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #35 2010-12-23 15:29:37
Re: Infectie urinaraPoate sa faca sex..dar nu stiu cat de mult o sa i placa avand in vedere faptul ca are o infectie urinara si implicit dureri si usturimi...mai bine va duceti degraba sa faca niste analize,urocultura si examen de secretie vaginala,sa vedeti ce a produs aceasta infectie urinara si daca e boala cu transmitere sexuala,apoi in timpul tratamentului,pe care o sa l urmati amandoi(numai in cazul in care ii gaseste infectia si in secretie) va protejati,si apoi repeta analizele. Offline #36 2010-12-23 15:39:43
Re: Infectie urinaraMersi mult de sfaturi, dar ce boala cu transmitere sexuala s-ar putea manifesta prin urina in sange ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #37 2010-12-23 15:45:09
Re: Infectie urinarada, poate sa faca sex, desi nu cred ca e o placere daca are cistita Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-12-23 15:45:19) Offline #38 2010-12-23 15:50:05
Re: Infectie urinaraAsa mi se parea si mie normal. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|