Dinti albi-3
- Paws
- Sr. member
- De la: everywhere and nowhere
- Inregistrat: 2008-02-28
Re: dinti albi
Mandy a scris:Mei,si eu folosesc si s-a observat o diferenta.Oricum nu ti-i poate face albi-albi
stiu k nu ii face albi, k in reclame, dar mkr sa se vada o diferenta, dar l mn nu s-a vazut nik tu de cand o folosesti ? eu am folosit-o 1luna ... trebuia mai mult ?
Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !
- Mandy
- Hero member
- De la: Bucuresti most of the time
- Inregistrat: 2006-04-15
Eu folosesc de vrep 3-4 luni...mi-au mai zis si altii ca se vede destul de repede diferenta.Mai e si varianta Pearl drops hollywood smile,poate ca aia are efect mai mare sau mai rapid.
- Paws
- Sr. member
asa ... d aia am avut eu ... hollywood smile ... uitasem cum s cheama
Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
lesi a scris:eu fumez beau cafea si tot am dintii albi am avut norocul sa dau peste o pasta de dinti pe care nu am schimbato cred ca de mai bine de 5 ani atunci am incercat si eu bicarbonatul si mi am stricat vreo 2 dinti si de atunci gata gu el.pasta se numeste glister ieste doua sute si ceva de mii dar te tine in jur de 6 luni (de 2 ori pe zii)si dupa o luna se si vad rezultatele.nu vreau sa fac reclama pt ca si eu o cumpar de unde pot.merita sa o incercati
am auzit si eu de pasta aceasta de dinti cum ca ar fii foarte buna, se gaseste in farmacii?
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- lesi
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-08
Paws a scris:eu am incercat pearl drops whitening ... era o pasta d dinti si spunea k dak o folosesti de 3ori/zi, timp de 1luna iti albeste dintii ... dar l mn nu a avut niciun efect. nu sunt fumatoare, doar mai beau cate o cafea a incercat si altncv si a avut efect ? lesi ... paste de caer spui tu "glister" e greu de gasit ?
este de la amway nu sunt in magazine sau farmacii este un fel de avon dar toate produsele sunt scumpe dar asta merita gasesti tu pe cineva aici in cluj sunt care vand.. sau pe net.si pt ane_mona
Ultima oara a fost editat de lesi (2008-03-17 19:44:47)
- Andreea89
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2007-11-01
Iub a zis ca decand ma stie eu am avut dintzii albi , aproximativ , na.Nu am nevoie de paste de dintzi super scumpe , un Colgate cu cristale[albastru adik]si mi se inalbesc f . bine dar a mai fos` un topic cu asa ceva:|
si mama lui iubi meu e la Amway shi dak vrei pot vb cu ea sa`ti dau cmd.Numa' k nu stiu,trb sa plateshti taxele poshtale k altfel nu stiu cum am putea face.Habar nu am kt e crema,dak vrei intreb E f buna pasta de dintzi,inalbeshte de la prima spalare,adik vezi diferentza.Pe bune,nu t mint
Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-03-17 20:31:06)
Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
bonniee a scris:bela a scris:puneti-va fatete de portelan...si or sa ratae perfect si egali si albi...ca cei din reclame
cum se pun acestea? doare? iti strici dantura?
Fatetele din portelan laminat sunt literalmente o "carcasa" asezata pe dintele dumneavoastra pentru a-i imbunatati sau corecta aspectul. Pentru a inchide spatiile mari, pentru a modifica culoarea sau indrepta dintii, fatetele sunt una dintre procedurile cele mai incitante pe care le oferim.
Cum sunt pregatiti dintii pentru fatetele de portelan? Spre deosebire de coroane, o parte din smalt este dat la o parte de pe dinti pentru a face loc. De obicei doar 5/10 pana la 8/10 dintr-un milimetru din suprafata exterioara este eliminata. Aceasta cantitate mica de smalt indepartat este necesara pentru a face loc portelanului. Aceasta ne permite sa facem fatetele pe conturul corespunzator fara ca acestea sa para mari sau nenaturale. Anumiti dinti s-ar putea sa nu necesite micsorari, iar altii s-ar putea sa necesite reductii mai mari.
Cate fatete de portelan sunt necesare pentru un design de zambet nou? Aceasta depinde in intregime de rezultatul dorit. Daca doar un dinte este decolorat sau deformat, atunci poate fi folosita o singura fateta. Pentru a obtine un rezultat mai echilibrat, deseori este recomandat ca mai multe fatete (intre 4 si 8) sa fie facute in acelasi timp. Aceasta ne permite sa obtinem cel mai frumos rezultat cu putinta. Atunci cand inchidem spatii largi dintre dinti, pot fi necesare 6 pana la 10 fatete pentru a obtine un rezultat estetic corespunzator.
Cat vor dura fatetele de portelan? Nu exista reguli specifice referitoare la cat de mult vor dura fatetele de portelan. Desi va puteti astepta ca fatetele dumneavoastra sa tina multi ani (unii pacienti le-au avut peste 20 de ani sau mai mult), este nerealist sa va asteptati ca acestea sa reziste pentru totdeauna. Cu ingrijire buna acasa si exercitand o judecata corecta, pare probabil ca o fateta de portelan sa reziste mai mult de 10 pana la 15 ani.
Vor fi dintii mei sensibili dupa ce-mi voi aplica fatete de portelan? Anumite persoane simt o sensibilitate (la cald sau rece sau presiune, etc.), dupa ce le sunt aplicate fatetele. O oarecare sensibilitate este absolut normala si de obicei dispare spontan, dupa o zi pana la doua saptamani. Cauza acestei sensibilitati poate fi cantitatea de smalt ramasa pe dintele dumneavoastra dupa pregatire, apropierea nervului, precum si alti factori. Daca aceasta sensibilitate nu dispare sau va ingrijoreaza va rugam sa contactati stomatologul.
Va trebui sa imi schimb dieta dupa ce imi voi pune fatete de portelan? Odata aplicate, fatetele dumneavoastra sunt foarte puternice si vor rezista la majoritatea fortelor aplicate acestora de o dieta normala. Portelanul este rezistent la sfaramare, dar nu este maleabil. Prin urmare trebuie sa evitati orice va indoi sau rasuci fatetele. Ca si cu dintii dumneavoastra naturali, deschiderea capacelor, muscarea dulciurilor tari sau spargerea cuburilor de gheata nu este o idee buna.
Cum mentineti fatetele de portelan noi si care este ingrijirea recomandata? Cu ingrijire corespunzatoare acasa si cu vizite regulate la stomatolog, fatetele dumneavoastra va pot oferi un zambet frumos multi ani. La o saptamana sau doua dupa aplicarea fatetelor va recomandam sa reveniti la clinica pentru o lustruire cosmetica si pentru evaluarea tratamentului. Aceasta vizita este foarte importanta. Ea ne ofera oportunitatea de a evalua aplicarea fatetelor, raspunsul tesutului si sa va raspundem la orice intrebari pe care le-ati putea avea referitoare la designul noului dumneavoastra zambet. Spre exemplu, daca frecati sau strangeti din dinti va rugam sa ne spuneti. Putem fabrica o protectie de noapte moale pe care sa o purtati pentru a minimiza stresul aplicat dintilor dumneavoastra in timp ce dormiti. Intretinerea fatetelor dumneavoastra de portelan este relativ simpla. Spalati-va pe dinti si folositi ata dentara asa cum faceti in mod normal pentru a preveni problemele de igiena orala. Odata aplicate, fatetele sunt de obicei cea mai buna restaurare a tesutului gingival pe care o avem disponibila. Nu va temeti ca va stricati fatetele folosind ata dentara sau periindu-va dintii. Orice pasta de dinti non-abraziva este acceptabila. Un regim bun de ingrijire acasa va asigura succesul estetic al fatetelor dumneavoastra.
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- Paws
- Sr. member
Andreea89 a scris:E f buna pasta de dintzi,inalbeshte de la prima spalare,adik vezi diferentza.Pe bune,nu t mint
Si nu strica smaltul dintilor, nu ? Te rog, poti sa afli cat costa ? k am intrat p site-ul oficial, dar nu scrie pretul. N-am dintii foarte galbeni, dar park oleak mai albi ar merge
- ioana_marinescu
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-25
eu am facut in august 2007 tratament de albire la stomatolog si s-au facut chiar super in 7 zile... si au trecut 7 luni si sunt la fel...chiar daca am baut cola cafea etc...deci tine ceva ceva...si dintii nu par sa aiba vreo problema chiar daca auzisem ca-s prea mica pt albit...
And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
eu aveam f mult tartru si vroiam sa merg la stomatolog. am fost la studenti si a venit un raspuns teribil: "nu avem instrumente pentru dinti asa mici, mai reveniti am ramas socata..am dinti prea mici... asa ca am renuuntat la ideea de stomatolog si am iceput sa folosec blend-a-med ptr albire si ptr noapte...acum maia m ff putin tartru si niste dinti ok..cel putin eu asa ic blend-a-med rullzzz
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- Andreea89
- Sr. member
Paws a scris:Andreea89 a scris:E f buna pasta de dintzi,inalbeshte de la prima spalare,adik vezi diferentza.Pe bune,nu t mint
Si nu strica smaltul dintilor, nu ? Te rog, poti sa afli cat costa ? k am intrat p site-ul oficial, dar nu scrie pretul. N-am dintii foarte galbeni, dar park oleak mai albi ar merge
bine,intreb si-ti zic o sa`mi editez postul
Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat
- Andreea89
- Sr. member
Nu mi`am editat postul ca sa vezi ca ti-am raspuns Pasta de dintzi de la Amway costa 19 Ron , dar e mult mai mare la gramaj decat una "normala"
Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-03-23 21:40:27)
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
si eu am auzit ca e buna pasta aia de la amway. acuma mi-am luat pearl drops sa vad cum e. oricum pt inalbire folosesc bicarbonat
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
m-am spalat si eu cu bicarbonat o perioada dar nu s-a vazut nici o diferenta...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
la mine se vede imediat diferenta
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- naturalbody
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-07
intre pearl drops aia normala de 7 lei si pearl drops hollywood smile de vreo 12-13 lei...e diferenta de consistenta zic eu. mie imi place mai mult aia de 7 lei..ca dupa ce ma spal si dau cu degetul pe dinti se aude scartait asa (ca in reclama cu aia cand spala vasele) si ii simt foarte curati... gata ma duc sa ma spal acum ca mi-ati facut pofta. am incercat-o si pe aia hollywood smile..dar tot asta normala de 7 lei imi place mai mult.
- diana13_87
- Full member
- Inregistrat: 2008-01-19
buna ,am auzit k pearls drops hollyood smile e bun pt albirea dintilor ,ati incercat pt as vrea sa mi iau si eu ,dar mi e frica sa nu patesc ..,eu am dinti albi pt k am mania de a ma spala de 3, 4 orei pe zi:)
- Paws
- Sr. member
eu am folosit doar o luna si nu s-a vazut nicio diferenta si nu am dintii foarte galbeni, doar oleak nu afecteaza smaltul, dak l asta te referi
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|