|
Nu esti logat.
.........#1 2007-12-09 23:12:13
.........buna seara...am si eu o intrebare daca se poate...daca am facut dragoste cu prietenul meu...si el a simtit ca trebuie sa ejaculeze insa...sa abtinut...si sa oprit ptr un moment..iar apoi a continuat iara cateva minute insa a trebuit sa ne oprim de tot si el nu sa mai terminat...exista riscu ca eu totusi sa fi ramas insarcinata??se poate ca el atunci cand a simtit ca se termina si sa oprit..si a continuat pe urma sa se fi terminat in mine???el zice ca nu...daca totusi sa intamplat si a lasat in mine cum pot afla daca am ramas?e bine daca imi iau un test de sarcina sau trebuie sa astept prima oara sa vad daca imi vine ciclu?? Offline #2 2007-12-09 23:16:59
Re: .........in primul rand trebuie sa-ti calculezi perioada fertila. daca erai in afara ei, esti ok, nu-ti face griji. daca in schimb erai in perioada fertila, e mai nasol, pt ca nu e obligatoriu sa ejaculeze ca sa ramai insarcinata... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-12-09 23:22:56
Re: ..........mai am o intrebare...am auzit ca daca faci dragoste inainte sau dupa ciclu nu poti sa ramai insarcinata chiar daca baiatul lasa in tine...e adevarat??si in perioada fertila este riscant sa faci neprotejat??daca folosesti prezervativ poti ramane?? Offline #4 2007-12-09 23:35:13
Re: .........poti sa ramai insarcinata si in timpul menstruatiei... de aceea ti s-a spus sa-ti calculezi perioada fertila. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-12-09 23:37:05) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|