|
Nu esti logat.
Punct si de la capat...-2#20 2007-12-19 07:52:38
Re: punct si de la capat...
clar..aici subscriu si eu Offline #21 2007-12-19 11:43:32
Re: punct si de la capat...DEci..povestea mea incepe asa...sunt impreuna cu prietenul meu de 9 luni si inca nu am intretinut relatii sexuale..pentru ca mi`e frica ca doare si in al doilea rand ce se va intampla dupa ce ma voi culca cu el...voi ce ma sfatuiti?sa o fac...desi el mi`a demonstrat de foarte multe ori ca ma iubeste...voi ce ziceti?ar merita? multumesc fara dragoste nimic nu e** Offline #22 2007-12-19 11:45:51
Re: punct si de la capat...cati ani ai? ar trebui sa te gandesti la mijloace de protectie. cum adica daca merita? daca tu crezi ca nu merita nu are rost sa fortezi inca lucrurile. ai sa simti tu cand merita. probabil nu esti pregatita inca sufleteste. Ultima oara a fost editat de tomina (2007-12-19 11:46:07) iubesc+Camelia+Matei Offline #23 2007-12-19 11:47:57
Re: punct si de la capat...cu siguranta nu esti pregatita dc ne intrebi dc merita... Mamica de 2 pui scumpi Offline #24 2007-12-19 11:49:42
Re: punct si de la capat...pai nu dak merita..nu m`am exprimat bine..ci dak doare..?prima data...dak voua vi s`a intamplat si dak dupa ce atzi facut`o s`a intamplat sa va lase.... fara dragoste nimic nu e** Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-19 11:52:02
Re: punct si de la capat...nu m-a durut si oricum nu e o durere mare. si pentru ca ma iubeste a folosit prezervativ. nu te juca. daca vrei sa o faci gandeste si ai grija de tine iubesc+Camelia+Matei Offline #26 2007-12-19 11:58:42
Re: punct si de la capat...mersi mult o sa am grija de mine fara dragoste nimic nu e** Offline #27 2007-12-19 12:15:20#28 2007-12-19 18:28:05
Re: punct si de la capat...17 in martie anu`asta. tu? fara dragoste nimic nu e** Offline #29 2007-12-19 20:53:42
Re: punct si de la capat...de3de3...muulta grija...dk esti pregatita o faci la orice varsta...totusi gandeste-te bine inainte....eu am fost cu al meu prieten o sg data credeam k totu o sa fie bine k o sa n apropie chestia asta dar n-a fost asa..nu inseamna k o sa ti se intample si tzie la fel da muulta grija...k dk e sa fie pt tine mai poate sa astepte nitel pana o sa fii u 100% convinsa;) Offline #30 2007-12-19 22:27:05
Re: punct si de la capat...ei toti ne demonstreaza cit demult ne ubesc..pina ne vad in patul lor.. mariah carey - bye bye Offline #31 2007-12-20 06:58:35
Re: punct si de la capat...Eu sper ca primul va fi si ultimul pentru ca prea a fost totul frumos, ca la carte...si ar fi o poveste frumoasa si un model pentru copii si nepoti, nu? What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #32 2007-12-20 13:48:41
Re: punct si de la capat...adevaru e k oricat ar tine la tine conteaza enorm sa te aiba si in patu lor...eu sincer iti spun k mie prietenul meu mi-a dat de inteles dupa k a fost nitel cam drvm si k era sigur k o sa mai astept...io avand 21 d ani , noi fiink impreuna d 4 luni si el 29:)iti dai seama cat de aiurea m-am simtit..crede-ma k ei sunt obisnuiti sa fie refuzati si te apreciaza super mult knd ii faci sa te doreasca..cu cat ii lasi mai mult sa t astepte cu atat or sa te vrea mai mult:P Offline #33 2007-12-20 15:25:29
Re: punct si de la capat...Nu toti fac din sex un scop in sine, e adevarat ca te vor in patul lor dar asta nu inseamna ca daca te lasi mai greu pana te simti u pregatita o sa te paraseasca, depinde de baiat ca sunt unii care vor doar aventuri si iti dai seama din start ca doar la sex le e gandul si sunt altii care nu urmaresc numai sex. #34 2007-12-20 19:21:34
Re: punct si de la capat...tocmai asta ii ziceam...sa-l mai lase nitel sa fiarba:P de pierdut nu are ce pierde..eventual doar sa il faca si mai dornic si astfel sa va dati posibilit sa va cunoasteti mai bine:) Offline #35 2007-12-20 21:53:56
Re: punct si de la capat...sau se va plictisi si se va duce la alta..singurii care asteapta la nesfarsit o fata dupa o anumita varsta fie au pe alta...fie au un ego foarte fragil si nu sunt genul de oameni(nici nu mai zic de calitatea de iubit) pe care iy vrei alaturi intr o relatie..tu hotaresti cand se va intimpla asta si in nici un caz nu iti spun sa te grabesti insa...daca v-ati intilnit de ceva ori,ati petrecut destul timp impreuna si ati impartasit clipe placute impreuna..poate e timpul sa treci la etapa urmatoare....prin ce mai aud din discutiile dintre baietzi "la bere" (de fapt la fast food ul unde mananc impreuna cu dragii mei colegi)am observat urmatoare replica...des ""moa ma tine asta din scurt dar odata si odata tot o f** si apoi mi bag p**a in ea si plec""..scuzati limbajul plastic..au ei chestie asta cu obtinerea imposibilului.nu ai de unde sa stii cum te va privii a doua zi.din experienta personala pot spune ca cele mai reusite relatii au fost cele in care ne am cunoscut si apoi totul a decurs de la sine fara sa mi pun problema asta cu sa l tin de oua pana simt eu ca nu o sa plece.. Offline #36 2007-12-20 22:47:47
Re: punct si de la capat...si eu ma gandesc sa pun punct relatiei.Ma scoat din sarite faze de genu stii nu iesim k am de invatat, ca apoi sa aflu ca e in oras cu prietenii, sau k e la patinat( mie intotdeauna imi zice k nu are chef de patinat:().Ma enerveaza minciunile lui si totusi nu am curaj sa spun stop relatiei:( "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #37 2007-12-28 00:52:46
Re: punct si de la capat...ms mult tuturor.. da oricum o nelamurire tot am...acum depinde si de mine cat sunt de pregatita..dar dak suntem de 9 luni astazi...si el chiar isi doreste..si nu pot sune ca eu nu vreau...doar ca mmi`e frik dc va fii dupa....majoritatea baietilor vor doar sa te bage in pat.....eu sper ca el sa nu fie genu`ala..:-< fara dragoste nimic nu e** Offline #38 2007-12-28 01:03:31
Re: punct si de la capat...aaa si acum am o alta intrebare la care unii zic da altii nu...dak iti vine ciclul..sigurat nu esti insarci0nata sau exista posibilitatea sa si fii insarcinata?:-? fara dragoste nimic nu e** Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|