|
Nu esti logat.
Postinor 2 repetat-4#58 2008-05-26 15:45:05
Re: postinor 2 repetatdeea ai avut o menstra redusa luna asa se mai intampla... motive de ingrijorare nu ai VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2008-05-26 15:48:58
Re: postinor 2 repetateu stiam ca e normal sa ai menstruatia redusa in timp ce iei antibebe... nu si dupa ce renunti.. de-asta sunt asa ingrijorata Unde dragoste nu e, raman doar sticlele.. Offline #60 2008-05-26 15:51:27
Re: postinor 2 repetatdeea se mai intampla noi ti-am zis,gravida nu esti... daca tu vrei sa te stresezi asta este,personal m-as bucura ca ma tinut menstra luna asta doar atat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #61 2008-05-26 15:54:43
Re: postinor 2 repetatpai eu nu.. am uitat sa mentionez ca am usoare scurgeri de sange.. oricum m-am mai linistit.. sper sa isi revina organismul . multumesc evilpink Unde dragoste nu e, raman doar sticlele.. Offline #62 2008-05-26 15:56:42
Re: postinor 2 repetatpai aia e menstra doar ca e resusa cantitativ.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|