|
Nu esti logat.
De la ce?#1 2007-12-10 23:50:19
de la ce?de azi mi-a aparut o scurgere maronie si mai am 7 pastilute de luat. nu am uitat nici o pastiluta, chiar le-am luat aproape la acceasi ora. aseara mi-a fost putin rau dar n-am vomitat si nici n-am avut "scaun" foarte moale. iau pastile(novynette) de aprox 10 luni asa ca nu cred ca sunt simptomele lor...ce poate fi?e compromisa protectia?sa merg la medic? Offline #2 2007-12-10 23:52:06
Re: de la ce?daca le ai luat corect atunci da...e nevoie sa mergi la medic caci trebuiesc schimbate...ai luat ceva medicamente pe langa cumva? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-11 00:02:55
Re: de la ce?nu, nu am luat nici un medicament. ok, o sa merg cat mai repede. eventual termin folia si-i cer altele. si protectia e compromisa?sa stiu daca sa fiu atenta Offline #4 2007-12-11 00:04:30
Re: de la ce?daca le ai luat corect n ar cum sa fie compromisa...si e mai degrabavb de spotting...sau daca apare doar dupa contact de o rana de col...nu avem cum sti sigur... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-12-11 00:05:46
Re: de la ce?rana pe col n-are cum sa fie...sper...ca am avut inflamatie si am tratat-o si in octombrie doctoru a zis ca se vindecase....ok. merci mult.o sa merg la medic Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-11 00:07:05
Re: de la ce?cu placere...toate cele bune si tine ne la curent happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-06 22:51:51
Re: de la ce?scuze de intarziere, dar am fost plecata de sarbatori. apropo, LA MULTI ANI!!! la toata lumea de pe aici. am fost la medic pana la urma si mi-a zis ca se poate ca organismu meu sa nu mai suporte novynette dar se poate sa fie si alta cauza, asa ca mai continuui si luna asta cu pastilele si daca si luna asta am probleme le schimb, daca nu a zis ca e bine sa raman tot pe novynette daca m-am impacat bine cu el pana acu. astept sa vad ce se intampla. sunt la jumatatea foliei si inca e bine Offline #8 2008-01-07 00:41:53
Re: de la ce?tinem pumnii sa fie bine pana la capat happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|