|
Nu esti logat.
Craciunitza...costum de craciunitza-5#77 2007-12-12 21:45:42
Re: craciunitza...costum de craciunitzaa vazut mama si tata pozele pe servimg...tata m-a intrebat daca s-a terminat materialul la rochia mea ...si mama cica daca nu e prea lunga...si ca ii place bodyguardul meu...adica pisica...bine ca pe aia neagra nu am aratat-o ca veneau din spania in doi timpi si trei miscari..chiar daca-s maritata de atatia ani imi trageau o chelfaneala N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #78 2007-12-12 21:50:43
Re: craciunitza...costum de craciunitzaam vazut ca pisicutei tale ii cam place sa faca poze ....e tare dulce ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #79 2007-12-12 21:52:06
Re: craciunitza...costum de craciunitzadaaaa...e nelipsita...o obraznica si jumatate...cine o vrea dau si bani N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #80 2007-12-12 21:55:34
Re: craciunitza...costum de craciunitzaesti super frumy, micanarcisa!cred k o sa-l innebunesti pe sotior. Offline #81 2007-12-12 21:57:14
Re: craciunitza...costum de craciunitzasuper dragute pozele.arati kiar foarte bine y iti sta super in ''craciunita''.dk t mai aud k zici k esti grasutza,eu vin la galati y t bat q palma la fundulet pana taci...........(sa nu t sup,doar am glumit) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#82 2007-12-12 22:00:43
Re: craciunitza...costum de craciunitzadaca ma bati ma si legi ? ....hehehe ... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #83 2007-12-12 22:01:53
Re: craciunitza...costum de craciunitza
nu te leg,k mi s-ar face mila.............dar dk vrei sa fi legata,de ce nu-i sugerezi sotului tau?? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #84 2007-12-12 22:03:27
Re: craciunitza...costum de craciunitzapai si el citeste acum si cica nu a stiut ca-s asa perversa ...ca am tinut vise ascunse fatza de el...las' ca vede el in vacanta de sarbatori...o sa ma roage sa-l las sa respire... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #85 2007-12-12 22:14:45
asa sa faci...........''sa faci din el ce ai vrea sa faca el din tine''............mi-e si mila de el saraq,multa duritate se intelege din cuvintele tale..............lol Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #86 2007-12-12 22:19:50
Re: craciunitza...costum de craciunitzamicanarcisa..nu vrei sa ma adopti?; At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #87 2007-12-12 22:35:15
Re: craciunitza...costum de craciunitzaEu am gasit pe un site o rochita si un costumas de scufita rosie,sunt asa faine,dar nu stiu de ce nu iti poti alege marimea.Si mi-e frica sa ma risc ca poate nu imi sunt bune.Imi placeau asa mult,vroiam sa ii fac surpriza la iuby ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #88 2007-12-12 22:36:14
Re: craciunitza...costum de craciunitzada-ne site-ul N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #89 2007-12-12 22:47:00
Re: craciunitza...costum de craciunitzahttp://www.lenjerie.com.ro/babydoll-bus … -p-43.html ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #90 2007-12-12 22:55:49
Re: craciunitza...costum de craciunitzavad ca nu au afisate marimile...cu toate ca la rochita asta e posibil sa fie universala...dar da acolo sus pe contact si vezi ca au id de mess...da un mesaj si intreaba...eu asa iau legatura cu fata de la kinkystore pe mess N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #91 2007-12-12 22:58:29
Re: craciunitza...costum de craciunitzada,rochita asta m-am gandit si eu ca este universala,dar sunt multe mulate si alea nu le poti lua asa la nimereala.O sa intreb atunci pe mess.Mersi mult. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2007-12-12 22:59:55) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #92 2007-12-12 23:00:07
Re: craciunitza...costum de craciunitzanu ai pentru ce...bafta la cumparaturi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #93 2007-12-13 00:04:55
Re: craciunitza...costum de craciunitzae foarte frumoasa rochitza roz...hm,am vazut multe lucruri interesante dar parca tot nu as risca sa iau ceva fara sa probez sau macar sa vad live inainte ,sa stiu sigur ca imi vine... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #94 2007-12-13 09:47:45
si knd ziceai k eshti grasa...ma gandeam k eshti cine shtie ce... ~X( SLABATURO!! Asta numeshti tu gras??????? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #95 2007-12-13 12:14:34
Re: craciunitza...costum de craciunitzami-am luat eu un catsuit sunt foarte misto.si spre marea mea surpriza imi si vine mie imi era frica ca o sa imi fie mare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|