homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua

#1 2007-12-11 16:36:11

emilitza
New member
Inregistrat: 2007-08-29

buna ziua

am si eu o problema..mi-am facut o echo d rutina abdominala. la echo nu s-a putut vedea ovarul stg. eu in timpul actului sexual uneori am dureri pelvine joase chiar f puternice.la gineco mi-a spus ceva d sdr aderential(banuiesc k si din cauza apendicectomiei) dar asta e p dreapta si mi-a dat la nevoie flamexin.acum...c e in mintea mea d ipohondra..nu cumva poate fi ovarul tosionat si din cauza asta sa nu s vada la echo si sa am durerile...sau durerile sunt pur si simplu d la aderente...multumesc

#2 2007-12-11 17:35:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: buna ziua

ovarul, in mod normal, nu se vede la echografia abdominala(si nici la cea vaginala)...daca nu are chisturi sau foliculi suficient dezvoltati pe suprafata sa...asa mi-a spus mie o doamna dr foarte priceputa la echografie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-12-11 17:52:11

emilitza
New member

oricum cine mi-a facut echo era medic radiolog.cred k sunt cu capul cu toate bolile existente(sunt la medicina)...oricum durerea exista si devine stanjenitoare...poate am sa o tratez cu mai mult interes k nu cred k sa fie doar sdr aderential....

#4 2007-12-11 17:57:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pai eu as merge la un clinician bun pentru inceput...e minunata tehnica asta noua dar ea nu pune ci doar sustine/infirma diagnostice....iar durerea aia poate avea nenumarate cauze si ovarul nu e pe primele locuri

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-12-11 21:00:18

emilitza
New member

va multumesc mult pt raspuns

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.