|
Nu esti logat.
Cum sa ma schimb?#1 2007-12-12 06:43:22
Cum sa ma schimb?Am o rel de aproape un an si vreau sa va zic ca-l iubesc enorm. Aseara am avut o discutie si am inteles cat de mult am gresit in relatie...(il mint f des)dar el totusi vrea sa-mi dea ultima sansa ca sa ne fie bine si ca sa poate sa ne fie bine k atunci cand se imbrak cu drag (si nu din obligatie)ca sa vina cu mine la autobuz... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2007-12-12 06:50:19
Re: Cum sa ma schimb?pai iti va fi cam greu...dak l`ai obisnuit asa...ma refer la faptu k probabil el nu mai are incredere in tine ! #3 2007-12-12 07:13:32
Re: Cum sa ma schimb?da,cred ca rabdare e tot ce`mi trebuie:((si un pic de optimism ... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #4 2007-12-12 12:28:50
Re: Cum sa ma schimb?si nu fii foarte stresata, "ultima sansa" nu inseamna niciodata chiar ULTIMA sansa Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #5 2007-12-12 12:34:00
Re: Cum sa ma schimb?In primul rand optimism...si sa faci totul cu drag exact cum face si el dovedindu-i ca-l iubesti cum ai spus...si spune-i si lui asta....,si apropo, nu trebuie sa fie ca la inceput , trebuie sa fie mai bine ....succes "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 12:40:10
Re: Cum sa ma schimb?in ce sens il minti,adica cu ce si de ce? Offline #7 2007-12-12 12:48:25
Re: Cum sa ma schimb?eu nu cred in capacitatea omului de a se schimba.. eventula se mai modeleaza un pic, dar de schimbat..never ever; tu esti tu, no matter what// mai devreme recidiveaza "boala".. si eu am pierdut multe din cauza asta.. Offline #8 2007-12-12 17:37:35
Re: Cum sa ma schimb?te gandesti la Dumnezeu de Sus care a zis clar: Sa nu minti! in fine este relativ, pentru ca depinde de fiecare cat de puternic crede in Dzeu Offline #9 2007-12-12 18:56:38
Re: Cum sa ma schimb?il mint cu diferite chestiutze...pe kre eu nu le consider grave , dar se aduna putin cu putin...pana el exploadeaza si ne certam f tare.exemplu? el m`a rugat ca atunci knd ne certam sa nu mai vbesc sau sa nu mai fac altceva(ca sa nu`i raspund greu)si aseara cand ne certam eu eram pe forum si dupa aia am intrat la lenjerie intima ( 8-|) si`i raspundeam repede(zic eu )dar el zicea ca trebuia sa astepte(cateva secunde...nu chiar minute)pana sa`i zic makr "da" Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #10 2007-12-12 18:58:43
Re: Cum sa ma schimb?ei, na...asta-i minciuna?! astea-s prostioare, mai... dak toate minciunele tale sunt de genul asta, te agiti degeaba.. Offline #11 2007-12-12 18:59:49
Re: Cum sa ma schimb?pai vb si explikai ce consideri u ca de fapt nul minti........... dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #12 2007-12-12 19:00:33
Re: Cum sa ma schimb?pai nu il mai minti..cu nimic,chiar dc sunt chestii minore,tot minciuni sunt.asta ar trebui sa faci in 1 rand. Mamica de 2 pui scumpi Offline #13 2007-12-12 19:09:41
Re: Cum sa ma schimb?pai da , am zis ca asa o sa procedez...astazi a fost asa de bine...ne`am inteles atat de bine,chiar simteam ca suntem k la inceput Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #14 2007-12-12 19:11:10
Re: Cum sa ma schimb?ve4zi dak ai incredere totul se schimba si va fi multmai bine dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #15 2007-12-12 23:19:56
Re: Cum sa ma schimb?io zic sa'ti aplici o pedeapsa...pt o minciuna zisa sa renunti in acea zi la ceva ce tie ti'e drag, sau la o activitate...k la cei mici, minciuna=rau=cearta cu prietenul...am mintit azi, poi in ziua asta ma sanctionez cu ceva (de ex: nu mai ma loghez p forum/mess toata ziulik, nu mai mananc prajitura dupa care tanjesc de 2 zile etc).. ceva care sa'ti aminteasca in ziua respectiva k ai mintit si de aceea treb sa suferi putin...sa simti p pielea ta ...multa bafta Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #16 2007-12-16 22:43:58
Re: Cum sa ma schimb?ar fi bine sa gandesti de doua ori inainte sa spui o minciuna,pentru ca daca iubesti un om enorm, trebuie tot timpul sa iti repeti in minte ca nu ai suporta sa-l pierzi,In felul acesta nu o sa mai gresesti.Vei cantari foarte bine daca merita minciuna sa-l pierzi. Offline #17 2007-12-25 21:47:29
Re: Cum sa ma schimb?eu nu cred ca exista om care sa nu minta niciodata, fiecare mintim mai mult sau mai putin, mai bine sau mai prost, si eu cred ca cel mai bine este sa minti atunci cand e neaaparat nevoie si sa te gandesti bine ce spui, ca sa pari credibila si ca sa nu te mai poata prinde cu minciuna pentru ca in felul asta nu o sa rezolvi nimic, decat ca o sa isi piarda increderea in tine, sau sa nu mai minti deloc, desi cred ca asta este mai greu:)) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|