|
Nu esti logat.
Prolactina si altele#1 2007-12-12 08:52:37
prolactina si alteleAs fi vrut sa scriu doar de bine dar nu-i chiar asa. Va rog mult un sfat daca se poate. Offline #2 2007-12-12 11:11:48
Re: prolactina si altelesincer...eu rostul bromcriptinei nu il inteleg foarte bine...picaturile alea roze ma gindesc eu ca au fost o menstra(sau pot fi considerate astfel)....despre formatiunile vulvare nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sunt. dermatologul ce zice ca ar putea fi? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-12-12 13:14:01
Re: prolactina si alteleDermatoloaga zice ca nu vede nimic (ori nu se pricepe ori dpdv al ei nu au importanta), ginecologii - unii au zis condiloame unii n-au zis nimic. Offline #4 2007-12-13 12:25:16
Re: prolactina si altelenu, eu cred ca gindesti corect...intre timp, considera totusi singerarea aceea ca fiind menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-12-13 12:34:22
Re: prolactina si alteleMultumesc frumos si Sarbatori Fericite tuturor in cazul in care nu ne mai "auzim"! Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-13 12:38:33
Re: prolactina si altelesi tie la fel scumpa mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-01-10 20:07:17
Re: prolactina si altelesalutare. Offline #8 2008-01-10 20:12:25
Re: prolactina si altelebanuiesc ca pt candida ti le a dat nu? ce nu inteleg eu e dc ti a dat 2 tipuri...unul era de ajuns...cam lung tratamentul dar in fine...nu le pui concomitent...cand termini cu unele incepi cu altele...in principiu nu faci spalaturi daca nu ti a spus medicul sa faci... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-01-24 22:39:33
Re: prolactina si altelemultumesc pt raspuns... mi l-a dat pt candida...si pt klebsiella... tratamentul intr-adevar e kam lung....poate dintr-un exces de zel al doctoritei, sa nu ma mai vada in cabinet :f?rv?nad: Offline #10 2008-01-24 22:42:40
Re: prolactina si altelee f posibil...si daca n ati avut contacte fara prezervativ nu ai avut cum sa l iei... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|