|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati!!#1 2007-12-12 11:26:39
va rog sa ma ajutati!!va rog sa ma ajutati cu un sfat..ce se intampla daca ai contact sexual in timpul tratamentului cu gynozol 200?..ar trebui sa mai repet tratamentul...sau..aacum 4 zile am terminat tratamentul....si ieri mi-au aparut mancarimi usoare,cred ca nu am scapat de candida (aa ..dupa cat timp dupa terminarea tratamentului pot merge l un control sa vad daca intradevar mai am ceva?va multumesk:) Offline #2 2007-12-12 11:51:33
Re: va rog sa ma ajutati!!nu ai voie sa aicontact sexual in timpul tratamentului cu gynozol!... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-12-12 13:03:40
Re: va rog sa ma ajutati!!stiu ca am gresit,dar acum ce mai pot face:((...o sa mai fac o data tratamentul cu gynozol 400 si apoi o sa merg la medic.cred ca asa e mai bine:.....ce probleme ar putea aparea in urma acestui lucru??? Ultima oara a fost editat de ing3ras (2007-12-12 13:06:34) Offline #4 2007-12-12 14:54:16
Re: va rog sa ma ajutati!!cred ca cel mai bine e la doctor adica nu e cel mai bine ....dar numai el te poate ajuta Offline #5 2007-12-12 16:12:35
Re: va rog sa ma ajutati!!
cea mai mare problema dupa mine e ca l ai facut degeaba...in plus pot aparea reactii alergice... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 16:18:37
Re: va rog sa ma ajutati!!se poate domnul sa se aleaga cu niste probleme gen iritatii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|