homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-69

#1293 2012-08-26 19:17:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

de ce nu faci un test de sarcina ? evident ca e posibil, dar nu poate ghici nimeni daca esti sau nu

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-08-26 19:18:06)

#1294 2012-08-26 19:54:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

oanabb a scris:

cat ma bucur ca am gasit acest topic! de cand doctori miau spus ca o sa imi fie greu sa fac bebe(pt ca suspecteaza ca am sopc) eu imi doresc din ce in ce mai tare acest lucru, dar imi e frica sa fac un test pt ca nu vreau sa raman dezamagita in cazul in care iese negativ. sa trec la problema : in iunie ma fost la doctotr si din cauza sopc miau dat yasmin. leam inceput din prima zi a mnstruatiei(23 iunie) dar miau provocat o hemoragie foarte puternica asa ca dupa 12 leam oprit. de atunci mie nu mia mai venit pana in 20 august. vreau sa mentionez ca de o luna de zile sunt foarte sensibila la mirosuri , nici macar parfumul meu nu il suport, mi se face rau foarte des, am dureri de cap, iar menstruatia nu a fost ca de obicei...adica a fost mai putina cantitativ si nu am avut dureri cum aveam eu de obicei. acum mia trecut de 3 zile si menstruatia dar senzatia de rau si migrenele si starea de oboseala inexplicabila continua si acum. exista posibilitatea sa fiu insarcinata??? astept un raspuns

fa un test!
daca asa de mult iti doresti un bebe nu fi iresponsabila, te rog. trebuie sa afli la momentul oportun daca esti insarcinata pentru a face toate investigatiile necesare si pentru a iti fi urmarita sarcina.
daca insa esti suspecta de sopc (Apropo, nu inteleg ce inseamna suspect de sopc, sindromul asta are niste criterii de diagnotic care ori se indeplinesc, ori nu...poate ar fi bine sa mai vezi un medic) probabil menstruatia ta e dereglata oricum, deci asta nu e un criteriu. nici alterarea mirosurilor. practic nimic nu e un criteriu in afara testului. deci fa-l! smile
succes.

#1295 2012-08-28 21:17:51

oanabb
New member
Inregistrat: 2012-07-04

tot eu . am venit cu vesti si lamuriri. miam facut test si a iesit negativ....totusi menstruatia inca nu mia venit( o sa repet testul peste o saptamana). suspecta de sopc ma refer la faptul ca dna doctor mia facut doar o ecografie in care parea ca am avare micropolichistice (dar eu zic ca ceea ce se vedea pe ecograf puteau fi doar foliculi ovarieni pt ca eu eram la ovulatie ca dupa 2 sapt de la control mia si venit menstruatia), dar nu mia facut nici o analiza sau alctceva, plus ca eu nu am nici alte simptome ale acestei afectiuni(acnee, caderea parului , hitruism, obezitate), si nici nu am avut cazuri in familie. ea mia dat priama data tratament si a zis ca numa dupa 6 luni imi face si analizele sa vada daca am sau nu. ce ironie...dai cu banu intro situatie de genu asta.... oricum acum cred ca am luat decizia cea mai inteleapta: mam apucat de un tratament homeopat cu nite tincturi si ceaiuri( pt ca ac nu miau facut bine deloc), iar dua 3 luni de tratament imi fac prigramare la un alt doctor din alt oras despre care am auzit ca este foate bun in probleme de fertilitate si care sper sa isi dea mai mult interes si sa nu imi dea tratament inainte sa stie ce am. multa sanatate tuturor si multumesc de raspuns. app totusi...simptomele mele(greturi , migrene, oboseala) continua. daca ar fi sarcina extrauterina ar iesi la test??? ca asta chiar nu stiu

#1296 2012-08-29 11:25:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

da, ar iesi.

#1297 2012-10-08 11:22:31

oanabb
New member
Inregistrat: 2012-07-04

multumesc pt raspuns. atunci nu am avut noroc de  bebic  dar ma  bucur ca in urma tratamentului homeopat menstruatia mi-a venit la timp luna trecuta.  mersi pt tot poooop

Publicitate

loading...

#1298 2013-04-09 23:29:11

Danna90
New member
Inregistrat: 2013-04-09

Buna...as vrea si eu un sfat...ultimul cm l am avut pe 28.02 dupa care nu mi-a mai vn am avut contacte neprotejate ... iar pe 02.04 am avut niste scurgeri maronii apoi unele rozalii si in cele din urma cm...dar nu era ca unul obisnuit era mai putin cantitativ....plus k dim curgea un pic apoi un pic dupaamiaza sera...nush dak e sarcina sau nu...e prea devreme sa fc un test?avand in vedere scurgerile si cm de acum? ms mult smile..se poate sa fie sarcina? va rog daca puteti sa mi rasp ...nush ce sa cred

#1299 2013-04-10 15:20:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

fa un test, nu e devreme.

#1300 2013-09-19 10:10:30

iaona
Membru
Inregistrat: 2013-09-12

Buna ziua , am si eu o nelamurire si poate ma ajutati voi : la 5 zile de la terminarea menstruatiei am avut contact sexual neproteja cu ejaculare in interior , apoi peste o sapt inca unul la fel dar nu mai sunt sigura daca ejacularea a avut loc in interior.Dupa acest ultim contact la 4 zile au parut niste sangerari mici roz,apoi pauza o zi , iar acum o sangerare ceva mai mare de culoare rosie,am facut si un test de sarcina care a iesit negativ . sa fie vrb de o sarcina la inceput si de aceea testul a iesit negativ? Mentionez ca de la aceea prima sangerare roz sanii s-au marit , durerosi ,dar azi am obs ca nu mai sunt asa mari si nici durerosi.
Sa fie sarcina sau nu?

#1301 2013-09-19 11:05:37

heimdall
Diamond member

cat a trecut de la primul contact ? ma gandesc ca ai facut prea devreme testul

#1302 2013-09-22 15:23:18

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

fetelor.
deci.

stiti ca eu am intrerupt ac. dupa ce le-am folosit timp de aproape 6 ani.
pe data de 30 iulie (nu in prima zi de menstruatie) am inceput o ultima folie.pe data de 8-9-10-11-12 august am avut contacte.am terminat toata folia si in a patra zi de pauza adica pe 26 august mi-a venit menstruatia normal. dar a durat un pic mai putin decat de obicei ( 5 zile in loc de 7 si am eliminat endometru ne necrozat)
dupa aia nu am mai luat deloc ac.
saptamana trecuta a venit sotul meu din nou dar ne-am protejat cu prez.la un mom dat a avut el o tentativa de a introduce big_smile fara prez dar doar s-a proptit sa zic asa rotfl nu a reusit sa bage
ma rog
acum 2 zile mi-a venit menstruatia dar a fost doar asa ca un spotting.adica cateva picaturi maro alaltaieri si cateva picaturi ieri. acum nu mai e nimic.
dar am o durere ingrozitoare de cap.
oare ce sa fie?

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2013-09-22 15:27:45)

pc  lyssna

#1303 2013-09-22 15:35:50

heimdall
Diamond member

s-ar putea sa vina mai incolo de-a binelea
daca ai intrerupt AC, normal ca te-ai dereglat, nu mai face asta

#1304 2013-09-22 15:36:41

b4rbie
Sr. member

pai nu mai vreau sa iau pt ca ne gandim la un bebe cam pe la sf anului heimmmdallutzz

nu crezi ca e ciclu peste sarcina nu?

pc  lyssna

#1305 2013-09-22 15:38:37

heimdall
Diamond member

nu, de unde sarcina ?
bafta la bebe atunci !

#1306 2013-09-22 15:47:50

b4rbie
Sr. member

ms mult heimmmm puss

pc  lyssna

#1307 2014-01-15 22:42:14

AnnaS
New member
Inregistrat: 2009-09-21

Buna fetele. Am 23 de ani si de aprox 6 ani am luat anticonceptionale dar luna trecuta am fost nevoita sa le opresc. Normal mie imi venea ciclul pe 6 cand luam ac, luna aceasta mi-a venit pe 10 insa. A fost insa cam inchis la culoare si m-a tinut doar 2-3 zile. A fost si mai redus cantitativ, dar nu f considerabil. Am avut dureri de burta specifice menstrei. Eu am avut un contact neprotejat dar pt o durata f scurta de timp, fara finalizare, in data de 2. Este posibil sa fie cm peste sarcina? Sau a fost modificat din cauza intreruperii ac? Sunt putin speriata, eu de fel sunt mai panicata smile Astept un raspuns. Va multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.