|
Nu esti logat.
E posibil?#1 2007-12-12 14:37:01
e posibil?azi dimineata trebuia sa ma doara burta(asa se intampla de 2 ani de cand iau anticoncetionale,ma doare in dimineata zilei de miercuri) pt ca urma sa-mi vina menstruatia. mi-am pus un ob preventiv deoarece am plecat la scoala! ajungand acasa pe la amiaza mi-am dat seama ca nu m-a durut nimic si am zis ca sa schimb ob-ul...cand il scot ce sa vad? nimic...poate o usoara urma,ca un firicel de ata,dar este mult prea putin pt cum sunt obisnuita sa vad in prima zi de menstra!anticonceptionalele le-am luat corect,fara alte administrari sau alte chestii ce ar putea periclita efectul lor! in mintea mea nu ar trebui sa fie vreo problema,dar daca 2 ani,luna de luna mi-a venit miercuri dimineata pna in ora 8 si acum e 3 si nu vad nimic care sa-mi dea de veste ar putea exista vreo problema? Offline #2 2007-12-12 14:39:11
Re: e posibil?nu e nici o problema.nu a trecut ziua poate sa modificat ora si mie in general imi vine dimineata dar se intampla sa apara si dupa 12 sau sa modificat ziua se poate si asta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-12-12 14:41:48
Re: e posibil?da, se poate..mai stii, ai fost mai incordata, stresata, ti-a fost mai frig...sunt o gramada de factori... Offline #4 2007-12-12 14:48:00
Re: e posibil?nu prea ma ingrijorez,dar imi sta o gazuta pe creier...mai e timp,nu s-a terminat pauza de 7 zile! Offline #5 2007-12-12 15:02:33
Re: e posibil?
exact! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 16:59:30
Re: e posibil?Mi s-a intamplat si mie acum 3 luni, credeam ca-s insarcinata, mi-a venit in cea de-a saptea zi de pauza, am fost disperata...cred ca totusi in luna aia fusesem putin racita si de aceea..de obicei iau o aspirina cand vad ca se chinuie sa vina.. Offline #7 2007-12-12 20:55:39
Re: e posibil?si eu am patit sa vina a doua zi fata de cum venea normal...eram disperata ca la mine si asa vine luni si eu iau pilulele de miercuri...si atunci mi-a venit marti dupa amiaza...tot cam la 2 ani de luat ac....si s-a intamplat sa vina si mai devreme cu 2 zile N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2007-12-12 21:11:35
Re: e posibil?ionela,eu iau anticonceptionale de 11 luni si mie mi s-a intamplat odata exact acelasi lucru ca si tie, adica dupa prima luna de administrare mi-a venit menstruatia in a 2 a zi si dupaia urmatoarele 7 luni in a 3 a zi, ca si acum de altfel, dar o data mi s-a intamplat sa imi vina in a 5a zi si eu m-am speriat, ma gandeam la ce e mai rau...asa ca nu te speria se mai intampla si sa mai intarzie... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2007-12-12 23:59:18
Re: e posibil?a venit...la intarzire de cateva ore! Offline #10 2008-02-09 10:40:20
Re: e posibil?fetelor va rog sa ma ascultati si pe mine!!!i-au antibebe microgynon de 11 luni si in a 4a zi aparea menstra pana in ora 12. luna trecuta am stat incordata pt ca abia la ora 18.00 a aparut si destul d putin cantitativ....insa luna aceasta a venit in a 5a zi de dimineata...e vreo problema,sunt destul de speriata!e totul in regula?pastilele le-am luat corect tot timpul...va multumesc Offline #11 2008-02-09 10:43:49
Re: e posibil?nu sunt probleme.se mai schimba ziua in care vine menstruatia.si ac.reduc din sangerare asa ca stai linistita daca le-ai luat corect nu sunt motive de ingrijorare. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-02-09 10:44:49
Re: e posibil?Nici daca vine in prima zi de pauza sau in ultima nu-s probleme, important e sa vina #13 2008-02-09 10:58:07
Re: e posibil?ok,,,va multumesc f mult!sper sa se hotarasca la o zi.... Offline #14 2008-02-09 22:20:09
Re: e posibil?
nici daca nu vine nu-s probleme,daca stii ca le-ai luat cum trebuie. Offline #15 2008-02-11 13:21:26
Re: e posibil?e atat de ciudat...stiam ca daca iei antibebe e ceva sigur, ma refer la zi Offline #16 2008-02-11 13:24:37
Re: e posibil?dupa ce iei o perioada mai indelungata,ziua se schimba si se si reduce cantitativ,dar nu e nici o problema,stai linistita! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|