|
Nu esti logat.
Sa fi fost candida?-3#39 2008-03-13 20:10:27
Re: sa fi fost candida?Huum....cum sa explic...eu si prietenul meu nu am mai avut contact sexual din decembrie anul trecut...doar...sex oral...si ma gandesc ca...abia acum incepe sa se manifeste la el candida...care nu s-a manifestat pana acum...a mai luat in trecut niste pastile nizoral....dar acum...ce este cu problema asta cu urinatul...poate fi o alta boala care sa provina numai de la el???Sunt foarte confuza...oricum o sa merg la medic sa mai fac si eu un control...dar vreau sa stiu ce pot face azi si maine in privinta lui...macar sa nu mai fie mancarimi si problema cu urinatul...help pls Offline #40 2008-03-13 20:13:58
Re: sa fi fost candida?posibil ca el sa aiba o infectie care sa nu aiba legatura cu transmiterea sexuala. EL trebuie sa mearga la dr. nu ai de ce sa iti faci tu un control ca sa afli ce are el...nu ti se pare ciudata intrebarea ta? maine la dr si acolo vor vedea ce sa ii faca incat sa dispara si simptomele. mami de minuni Offline #41 2008-03-13 20:20:13
Re: sa fi fost candida?Imi puteti da id-ul dumneavoastra de messenger...as vrea sa mai discutam in leg cu aceasta problema...chiar sunt foarte speriata......multumesc Offline #42 2008-03-13 20:21:46© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|