|
Nu esti logat.
Va rog frumos rasp si mie la intrebare#1 2007-12-13 21:37:18
va rog frumos rasp si mie la intrebareastazi mi-am facut primul control ginecologic pt k am hotarat cu prietenul meu ca eu sa iau anticoncepitonale.problema e k doctorul mi-a descoperit un chist ovarian pe partea dreapta si mi-a sp k daca mai stateam mult asa si se agrava puteam sa ajung direct pe masa de operatii si daca eram insarcinata murea copilul in mine...mi-a prescris anti-bebe logest si tratament si vreau sa stiu daca pastilele ma vor afecta in vreun fel??daca e posibil din cauza lor sa nu mai raman insarcinata sau alte probleme k sa stiu ce sa fac??sa incep sau nu sa le iau??pls help me Offline #2 2007-12-13 21:52:45
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebareAnticonceptionalele nu provoaca infertilitate. Cand o sa vrei un bebe pur si simplu nu mai iei AC si vei putea ramane insarcinata. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-12-13 21:55:31
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebareanticonceptionalele iti vor face bine, nu rau poate chiar ti se va vindeca chistul dupa cateva luni stiu si eu fetel a care dupa tratamentul cu anticonceptionale li s-au vindecat chisturile ovariene si se si prescriu pentru aceasta afectiune „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2007-12-13 21:55:39
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebarechiar daca am chistul ala??? Offline #5 2007-12-13 21:57:40
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebareTocmai pentru ca ei chistul ala. AC ajuta la diminuarea / disparitia chisturilor ovariene. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-13 21:58:46
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebaremultumesc mult:* Offline #7 2007-12-13 22:17:48
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebareSanatate, elena_u si aveti grija de voi "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-12-13 22:50:51
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebarenu stiu prea multe despre Logest insa am o prietena care a luat timp indelungat anticonceptionale pentru dureri menstruale si acum este disperata pentru ca i-au aparut, (nici nu stiu cum sa le numesc-ar parea un inceput de varice, pb e ca nu are pe nimeni in familie cu aceasta afectiune, deci ea exclude din start varianta ereditara, as fi curioasa, fetelor ati auzit de asa ceva, pot da astfel de reactii anticonceptionalele pe termen lung???adica pot duce la aparitia varicelor???ma voi interesa si va voi spune exact care dintre antibebe l-a folosit pentru ca nu am retinut. Offline #9 2007-12-13 22:55:02
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebaredaca nu faci analize!!!...nu varicele pot fi ereditare...ci problemele de circulatie...intreab o de cate ori de cand a luat pilule si a facut analize...in special timpul quick... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-12-14 22:53:00
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebarebuna.acum cand am citit mi-am dat seama ca si mie mi-au aparut varice de cand iau antibebe, parca mai mult pe sani...eu am fost la doctor dupa 3 luni si mi-a zis ca par ok, de varice nu m-am gandit sa-i zic...si ca sa revin peste 6 luni si cand revin sa ii aduc si o serie de analize. eu stiu ca am circulatia periferica destul de proasta, si de-asta mi-a dat loette, a zis ca sunt mai usoare. credeti ca ar trebui sa imi fac mai repede analizele sau asa cum mi-a zis doctorita? multumesc fetelor Offline #11 2007-12-14 23:01:57
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebaremergi cd ti-a zis medicul ,din moment ce stie de circulatia proasta. Mamica de 2 pui scumpi Offline #12 2007-12-14 23:04:54
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebaremultumesc cosmina07 Offline #13 2007-12-14 23:05:35
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebareMamica de 2 pui scumpi Offline #14 2007-12-17 12:08:33
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebarebuna ziua, ma confrunt cu o problema. am facut ecografie si totul e ok, am inceput de luna asta sa iau microginon din prima zi a menstruatiei, dar deja au trecut 14 zile si menstruatia nu se mai termina, nu curge abundent, doar cateva picaturi , asa cum e la sfarsit si de culoare ff inchisa, dar nu inteleg de ce totusi nu se termina definitiv, de obicei nu tinea mai mult de 10 zile, sa fie un efect advers al anticonceptionalelor, desi am mai luat mai de mult tot microginon si nu am avut probleme, am uitat sa specific ca la ecografie mi a gasit un chist destul de mare motiv pt. care mi a si dat microginon...care sa fie cauza Offline #15 2007-12-17 12:11:12
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebareva rog sa imi dati si mie un raspuns Offline #16 2007-12-17 12:14:48
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebarepleaseeee raspundeti mi si mieee Offline #17 2007-12-17 13:18:16
Re: va rog frumos rasp si mie la intrebarewarn pentru posturi multiple....ti-am raspuns in una din celelalte 2 [parti unde am dat peste postul tau. celalat mesaj l-am sters Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|