homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rani pe colul uterin, virusul HPV, polip???

#1 2007-12-14 13:33:01

malika
New member
Inregistrat: 2007-12-14

rani pe colul uterin, virusul HPV, polip???

problema mea a inceput cam acum 2 ani.dupa ce mi-am inceput viata sexuala mi s-au descoperit niste rani pe colul uterin, care erau se pare de dinaintea debutului meu sexual.mi s-a spus ca trebuie sa fac tratamnet cu ovule ca vor trece.am repetat acel tratament de doua ori.nu au trecut.am mers la alt medic si mi-a zis ca singura varianta este electrocauterizarea, ca ranile nu sunt foarte adanci.am facut si asta.mi-a spus sa revin dupa 6 luni.am revenit, si am ramas total suprinsa cand doctorita mi-a spus ca nu au trecut, si ca nu intelege de ce nu m-am operat, ca de ce am ales electrocauterizarea.am ramas perplexa.mi-a dat un alt tratament, si a zis sa revin in 2 luni.am mers la alt medic, avand in vedere raspunsul care mi s-a dat aici.la cel de al treilea medic,am avut parte de o noua surpiza:mi-a spus ca ranile sunt provocate de un polip si de niste pete albicioase de pe colul uterin, acestea fiind provocate la randul lor de virusul HPV care se pare ca l-am luat prin contact sexual.cu toate acestea nu poate fi adevarat.ranile mi s-au descoperit ca fiind de dinaintea inceperii vietii sexuale.am o relatie stabila si un singur partener.pana acum am folosit de fiecare data prezervativul.doar de o luna am inceput sa folosesc anticonceptionale.partenerul meu a fost si el virgin.si o ultima nelamurire:nu inteleg de ce pana acum nu s-a descoperit polipul respectiv, care din cate am inteles e destul de mare, si nu cred ca a crescut intr-o luna.medicul nu a stiut sa imi dea un raspuns.mi-a zis ca singura solutie e bisturiul.deja nu stiu ce sa mai cred.pana acum toti mi-ai spus ca o sa se rezolve, sa stau linistita dar deja nu stiu ce sa mai cred.

#2 2007-12-14 13:34:47

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: rani pe colul uterin, virusul HPV, polip???

offff.cel mai bine e sa faci o colposcopie si o tiparnita sa vezi daca chiar ai hpv

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-12-14 13:36:46

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mi se pare k polipii dati de hpv se cam taie (nu stiu cum se numeste). ti-a iesit la analize k ai hpv?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2007-12-14 13:40:25

evilpink
Banat

macar un papanicolau ai facut ca asa cu ochiul liber sa iti spuna ca ai hpv,mai greu.....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-12-14 13:42:07

malika
New member

am facut o colposcopie, si doctorita tot dadea din cap in sens negativ.am intrebat-o ce se intampla, si mi-a zis ca am multe probleme, si o sa imi fie greu sa le rezolv.dar doar atat.doctorita se numeste Damian din cadrul clincii SANADOR.am fost trimisa la ea de o alta doctorita de acolo, pentru ca se pare ca nu toti medicii fac acest tip de investigatie.cand am cerut mai multe explicatii a zis sa merg la doctorita care m-a trimis ca ea nu este obligata sa imi raspunda desi era si ea meedic ginecolog. pe hartia de la colposcopie scrie diagnostic:infectie HPV.cand m-am reintors la doctorita mea mi-a spus sa nu ma alarmez inca.sa astept rezultatele de la citologie.am mai facut si un papanicolau si o analiza completa a secretiei vaginale.cand am intrebat-o de ce s-a comportat atat de nepoliticos celalta doctorita cu mie, mi-a spus ca la ei in clinica se stie ca fetele infectate cu HPV au mai multi parteneri, mai exact, sunt curvulite.am iesit plangand de acolo.acum nici nu stiu ce sa mai fac.rezultatele imi vin in 10 zile lucratoare.
am facut un test si acum 6 luni...l-am repetat destul de des si nu mi-a aparut nimic

Ultima oara a fost editat de malika (2007-12-14 16:25:18)

Publicitate

loading...

#6 2007-12-14 13:46:13

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

omg, cum sa-ti zica asa ceva?!?! in alta parte nu poti merge? undeva unde sa fii tratata cu respect?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#7 2007-12-14 13:48:26

evilpink
Banat

editeaza cele 2 mesaje ca iei worn.intre 2 mesaje trebuie sa fie minim 20 de minute.

ca magari!!!!!

puss puss puss

#8 2007-12-14 14:09:55

malika
New member

imi cer scuze, sunt noua pe aici...
nu stiu unde sa ma mai duc, am incercat deja 5 doctori si toti la clinici precum medsana si sanador
am mai citit pe forumul acesta si vad ca este recomandat cosmin mihailescu de la intromed
am insa inca o nelamurire...astea 2 saptamani pana la rezultate care o sa duca pana in sarbatori, cum ar trebui sa ma comport?ma refer daca pot sa mai am contacte sexuale, daca ar trebui sa urmez un anumit proces de igiena...
mi-am intrebat doctorita de la sanador(o cheama DIMA) cum ar trebui sa am grija de mine saptamanile astea, dar mi-a spus sa stau linistita si sa ma bucur de sarbatori...dar oare cum pot face asta, si cum pot sa mai am incredere in doctori?

#9 2007-12-14 14:14:57

evilpink
Banat

eu stiam de domana doctor Trlea de la medsana ca e recomandata pt.colposcopie

puss puss puss

#10 2007-12-14 16:21:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

malika ai warn pt ca nu ai editat...te rog citeste regulile...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-12-14 16:25:39

malika
New member

gata..imi cer scuze

#12 2007-12-15 00:46:50

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Si eu zic la fel, sa te duci la D-na Tarlea de la Sanador. Si nu te speria dinainte, mai este o fata aici pe forum careia i s-a spus ca are HPV, iar la tipaj nu i-a iesit nimic. Daca ai fost la Sanador, la plecare ti s-a dat un raport medical. Ce scrie pe el?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.