|
Nu esti logat.
Nedumerire mess...-2#20 2007-12-14 15:18:27
Re: nedumerire mess...atunci nu l-ai pus bine. Ca sa il pui p ignore mai intai trebuie sa il stergi din lista Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #21 2007-12-14 15:19:03
Re: nedumerire mess...l-am sters inainte.. dar in lista nu apare.. sunt mesajele alea in josul ecranului.. Offline #22 2007-12-14 15:20:10
Re: nedumerire mess...inseamna ca nu l-ai sters si din adress book...tot te vede online N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #23 2007-12-14 15:21:09
Re: nedumerire mess...am dat si din address book Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-12-14 15:26:16) Offline #24 2007-12-14 15:46:50
Re: nedumerire mess...da cum sa nu...sunt pe mess N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-15 14:51:55
Re: nedumerire mess...am o problema cu messengerul de la servici.........intro zi miam instalat la mess, sweetit,,,,,,,,,si de atunci nu mai pot sa vad ce imi scriu pe mess cei din lista, eu pot sa le scriu lor dar nu imi apare ce am scris dupa ce am dat send, si de fiecare data cand deschid pag unei pers pt a ii scrie ceva imi apare un mesaj de eroare si imi zice asa :"error. nor enough storage is available to complete this operation." Offline #26 2008-01-15 16:33:45
Re: nedumerire mess...dezinstaleaza sweet.. nu messul ca si eu am patit acelasi lucru Offline #27 2008-01-15 18:28:38
Re: nedumerire mess...dar lam dezinstalat si sweet dar degeaba k nu mai merge Offline #28 2008-01-16 20:47:46
Re: nedumerire mess...si eu am patit azi la fel...nu e problema am dezinstalat sweet si apoi am downloadat din nou de la ei de pe site si am instalat iar sweetul si merge acum N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #29 2008-01-16 21:26:41
Re: nedumerire mess...bua dc nu avd ce`mi scrie lumea pe mess? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #30 2008-01-16 21:27:48
Re: nedumerire mess...poate sciu cu o culoare mai deschisa si tu ai setat computerul altfel si de aceea...incearca sa inserezi ce au scris prietenii respectivi sa vezi daca se vede N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #31 2008-01-16 21:31:35
Re: nedumerire mess...nu vad nici buzzuri nimik:(( nici c scriu eu http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #32 2008-01-16 21:44:12
Re: nedumerire mess...lady ai facut ce ti-am zis?...sa inserezi toate mesajele ?.... te duci in fereastra de dialog unde scrii tu si prietenul/a respectiv/a dai click pe conversatie...acolo undeva deasupra la casuta unde scrii tu deasupra la smiley si la audibles...acolo unde apare textele scrise dai click si apoi tii apasata tasta ctrl si apesi a...deco ctrl si a odata amandoua apasate si in acest fel inserezi textul si vezi dace se vede ce e scris.... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #33 2008-01-16 21:47:21
Re: nedumerire mess...
subscriu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #34 2008-01-17 09:38:26
Re: nedumerire mess...
am facut cum ai zis si nu imi apare deloc scrisul, adk nu vad ce am "vb",,,,,,,,,,deci dau clic acolo unde ar trebui sa se vada conversatia si apoi,tin apasat, ctrl+a, deodata si nu imi apare nimik....apoi de exemplu am putut sa ii dau select all si apoi copy, ca mai apoi sa merg in word si sa dau paste,,, si dupa ce dau paste imi apare ''A B C D E F G H I J K'' in loc de conversatie..............ce sa fac???altceva? Ultima oara a fost editat de ramonelll (2008-01-17 09:46:59) Offline #35 2008-01-17 09:56:29
Re: nedumerire mess...dezinstaleaza messul si instaleaza-l iar....dar dezinstalat nu inseamna sa mergi in programs files pe c sa stergi folderul respectiv...nu... inseamna sa ii dai remove din add remove programs.... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #36 2008-01-17 14:51:10
Re: nedumerire mess...micanarcisa, asa am facut,,,, lam sters si din program files si in acelasi timp lam dezinstalat si din add/ remove programs.........dar degeaba, tot asa e, pt k imi apare un mesaj de eroare (acelasi, desi il instalez din nou) si imi zice asa :"error. nor enough storage is available to complete this operation." Ultima oara a fost editat de ramonelll (2008-01-17 14:56:26) Offline #37 2008-01-17 14:55:22
Re: nedumerire mess...mereu e asa?...nu poti folosi deloc messengerul?...nu stiu ce sa zic poate fi si de la calculator.... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #38 2008-01-17 15:01:15
Re: nedumerire mess...da mereu e asa,,,,,,,,,,nici nu mai stiu ce sa ii mai fac...de exemplu eu dc cu vb cu tine pe mess, tu vezi ce iti scriu...dar mie nu imi apare ce tiam scris, si vad k imi raspunzi pt k jos vad k apare chestia aceea cu " is tipyng a message", dar apoi dupa ce dai send, mie nu imi apare deloc ceea ce miai scris tu,.....mesajele offline le vad,,e ciudat rau de tot Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|