|
Nu esti logat.
Ce stiti despre...........#1 2007-12-14 15:53:07
ce stiti despre...........un medicament numit PREGNYL? Dar despre UTROGESTAN? Ajuta cumva sarcina? Offline #2 2007-12-14 16:37:32
Re: ce stiti despre...........nu lua nimic decat daca iti medicul http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-12-14 17:14:26
Re: ce stiti despre...........pai medicul mi le-a dat Offline #4 2007-12-14 19:03:42
Re: ce stiti despre...........Daca au fost prescrise de medic inseamna ca exista un diagnostic care necesita aceste medicamente. Pentru ce ti le-a prescris? Nu ti-a spus ca problema ai daor ti le-a dat sa le iei? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-12-14 21:16:57
Re: ce stiti despre...........am 4 sapt de sarcina si am pierdut singe.Am inteles ca mi le-a dat pt pastrarea sarcinii...................dar nu stiu.............am citit altceva pe prospect............... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-14 21:30:59
Re: ce stiti despre...........Am inteles. Pai cred ca medicul e cel mai in masura sa spuna de ce ti-a prescris acele medicamente. Vezi ce mai zic si fetele, poate a mai luat cineva asa ceva. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2007-12-15 17:19:09
Re: ce stiti despre...........multumesc frumos....................dar daca a inceput asa...........nu stiu cit de usoara o sa fie Offline #8 2007-12-15 17:38:52
Re: ce stiti despre...........PREGNYL http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-12-15 20:05:46
Re: ce stiti despre...........eu am sangerat si iau 6 utrogestan pe zi acum fiind in 11 aptamani. nu afecteaza sarcina ci o ajuta pt ca e progesteron natural - hormon secretat in sarcina in mod normal. pregnylul stimuleaza secretia naturala de progesteron. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|