homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei

#1 2007-12-14 16:11:30

bluff
Membru
Inregistrat: 2007-12-14

intarzierea menstruatiei

sal. am o intrebare
am luat postinor la inceput de noiembrie prin 3-4, a venit menstruatia in timp de vreo 5-6 zile. a durat 2 sapt si vreo 3 zile. dupa cateva zile sa intamplat din nou insa prietenul meu a iesit inainte sa ejaculeze. acuma deja ii 14 dec datorita postinorului a venit in 6 noiembrie si acuma tot prin 6-7 decembrie nu? poate sa fie dereglat atat de tare sistemul hormonal incat sa am asa mare intarziere?

se poate ca in situatia asta sa imi pot calcula data cand terbuie sa vina menstruatia?

ms mult

#2 2007-12-14 16:15:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: intarzierea menstruatiei

te ai dereglat de la postinor...si nu poti calcula perioada fertila din cauza ca ai luat postinor...esti sigura ca aia a fost menstra si nu sangerare de dupa postinor?...ce nu inteleg eu...dc te tot joci asa? chiar vrei sa ajungi la un avort?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-14 16:18:46

bluff
Membru

daca ai sti cat regret...
pai o fost sangerarea aia de dupa prostinor care trebuie sa vina in timp de o saptamana ca menstruatia chiar imi trecuse inainte sa iau postinor ...

#4 2007-12-14 16:38:43

bluff
Membru

si saptamana trecuta timp de vero 3 zile am avut scurgeri de un luchid albicios spre maro care pana acuma indica ca trebuie sami vina menstruatia
se poate sa fie si din cauza stresului intarziere?

ms mult

#5 2007-12-14 16:39:16

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

da,se poate sa iti intarzie si din cauza stresului..dar cu siguranta iti intarzie de la postinor

Ultima oara a fost editat de cosmina07 (2007-12-14 16:40:30)

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#6 2007-12-15 11:56:08

bluff
Membru

mersi, poate sami dea si altcineva pareri? ca totusi nu sunt sigura ca ar trebui sa intarzie atat de tare
totusi inainte sa iau prostinor am avut menstruatie iar apoi am avut sangerarea aia de vreo 2 sapt si 3-4 zile ar putea sa se refaca organismul si sa imi vina menstruatia la timp daca asa mult am tot avut? ca is chiar foarte stresata si mi frica de asta as dori niste clarificari va rog

ms mult

#7 2007-12-15 13:54:00

skumpi
Vizitator

pai fa  un test d sarcina k ti`a intarziat destul d mult...ca sa te linistesti macar nustiu

#8 2007-12-15 15:18:55

crys_ty_na
Platinum member

bluff ai warn pt ca nu ai editat...citeste regulile...daca astepti o parere mai avizata de ce nu mergi sa vorbesti cu un medic.?

#9 2007-12-18 14:24:02

aia mika
Membru
Inregistrat: 2007-12-18

buna, sunt noua pe acest site si as vrea si eu sa intreb cate ceva . etse posibil sa fiu insarcinata chiar dc mi-am facut testele de sarcina si acestea mi-au iesit negative si mi-a venit si ciclul la timp. intreb acest lucru deoarece in ultimele saptamani m-am ingrasat in zona abdominala si toata lumea imi spune ca am o burtica de gravidutza

#10 2007-12-18 15:14:00

alinaa
Full member
Inregistrat: 2007-04-03

poi dak ti-a venit ciclu,nu ai de ce sa-ti faci griji.Te-ai ingrasat fiindca ai mancat mai mult poate,dak ai burtica nu inseaman ca esti gravida smile

#11 2007-12-18 16:15:39

aia mika
Membru
Inregistrat: 2007-12-18

e vorda ca in ultima perioada chiar nu am avut pofta de mancare si am pus kilograme in plus si asta numai pe burtica in rest sunt exact la fel

#12 2007-12-18 16:41:30

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

scriu si eu tot aici ca sa nu mai deschid un alt topic.
am avut numai  contacte protejate (prezervativ), dar nu imi apare menstruatia. Astept de 5 zile. Am facut chiar si un test de sarcina, si a iesit bineinteles negativ.
Am cam tot luat zilele trecute algocalmin din cauza unei masele si ma intrebam daca e posibil sa imi intarzie dn aceasta cauza

You are the sunshine of my life..

#13 2007-12-18 20:32:16

skumpi
Vizitator

aia mika a scris:

e vorda ca in ultima perioada chiar nu am avut pofta de mancare si am pus kilograme in plus si asta numai pe burtica in rest sunt exact la fel

dak tot ti`e asa frika...fa un test sa te linistesti`

#14 2007-12-18 20:33:24

skumpi
Vizitator

amrita a scris:

scriu si eu tot aici ca sa nu mai deschid un alt topic.
am avut numai  contacte protejate (prezervativ), dar nu imi apare menstruatia. Astept de 5 zile. Am facut chiar si un test de sarcina, si a iesit bineinteles negativ.
Am cam tot luat zilele trecute algocalmin din cauza unei masele si ma intrebam daca e posibil sa imi intarzie dn aceasta cauza

din cazua algocalimunul nu are cum sa intarzie..mai asteapta putzin...dak tot nu apare mergi la doctor`

#15 2008-01-06 11:18:55

teleton
Membru
Inregistrat: 2008-01-06

vreau sa stiu daca am avut ciclu normal pe 5 dec -prima zi- si nu a mai venit pana acum e prea devreme sa fac un test de sarcina? ultimul contact cu risc l-am avut imediat ce s-a terminat ultimul ciclu? Cand as putea sa fac un test de sarcina acum sau sa mai astept? Multumesc!

#16 2008-01-06 11:21:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de intarziere a menstrei

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#17 2008-01-14 14:28:58

Tania_Cezara
Membru
Inregistrat: 2008-01-14

buna ziua, sunt o noua membra al acestui forum si am si eu o intrebare. dar mai intai, sa fac o prezentare a situatiei. am fost la un control ginecologic in decembrie si in urma consultului diagnosticul a fost "anexita chistica". in prima zi a ciclului aveam niste dureri cumplite care iradiau in picior si imi era foarte rau, nu puteam sta in picioare... doctorita mi-a spus k e din cauza unei raceli netratate, iar la analize au descoperit o infectie cu chlamydia. am facut tratament cu ovule "cervugid", supozitoare "tratul" si o serie de 20 de polidin, plus, de la urmatorul ciclu, anticonceptionale desorelle. dupa cateva zile de luat desorelle au aparut niste sangerari si dureri la ovarul drept, cel cu chist. problema e ca am terminat prima folie si asteptam urmatorul ciclu care trebuie sa vina, dupa pauza de 7 zile, cam prin 7 ianuarie... si ink nimic... as dori sa imi raspunda cineva dak e din cauza anticonceptionalelor, nu de alta, dar sa nu ma ingrijorez inutil... multumesc mult si o zi frumoasa tuturor.

Multumesc pt. raspuns - mentionez k nu am inceput o noua folie, pt k la sfarsitul acestei saptamani trebuie sa fac niste analize de sange si din cate stiu eu, nu e indicat sa iei anticonceptionale dak vrei sa faci analize, pt k se modifica rezultatul (asa scria in prospectul la desorelle). deci e normal sa intarzie... ok, nu stiam, pt k acum am luat prima data contraceptive wink

Ultima oara a fost editat de Tania_Cezara (2008-01-14 15:21:52)

#18 2008-01-14 14:33:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

s-ar putea sa fie din cauza anticonceptionalelor...dupa pauza de 7 zile se incepe o noua folie, in ziua a opta...se mai intampla sa nu apara menstra in prima luna. sangerarea aceea cred ca e spotting, o patare care poate sa apara in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, deci nu te ingrijora. multa sanatate!

later edit: sa inteleg ca dupa pauza de 7 zile nu ai mai inceput o noua folie? tu astepti menstra? sau ai numai o luna de luat desorelle? ceea ce mi se pare putin

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-14 14:35:35)

#19 2008-01-14 16:19:49

crys_ty_na
Platinum member

Tania...cum ti a spus si ralu sangerarile sunt de la pilule...si nu era nevoie sa le intrerupi...se refera la analize hormonale...nu la cele uzuale...tot nu a aparut menstra? le ai luat corect?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.