|
Nu esti logat.
Urgent:bambus#1 2007-12-15 14:20:12
urgent:bambusbambusului mei i s-au ingalbenit frunzele si un pic din tulpina.ati avutr probelma asta?ce ar trebui sa fac? Offline #2 2007-12-15 17:42:48
Re: urgent:bambusda.. si l-am aruncat Offline #3 2007-12-17 07:40:30
Re: urgent:bambusin ce era bagat? in apa? daca e moale tulpina inseamna ca a mucegait...are o anumita regula...trebuie pus in niste buretei cu apa ca sa-l tina umed.... ce mai poti sa faci e sa tai tulpina care e ingalbenita si sa-l pui in pamant pentru un timp...il recuperezi...acum depinde cat e de afectat Offline #4 2007-12-17 18:17:21
Re: urgent:bambuseu am patit asa ...am si bambusi care e fost in buretei si i-am bagat in pamant , le merge bine in pamant nu a mucagait deact o tulpina . mai am si unul din acela rasucit care-l tin intr-o vaza "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2007-12-17 18:17:53
Re: urgent:bambusmai eu am 4 bambusi in camera. Unul dintre ei e imens, are peste 1m inaltime si inca il tin in vaza. Asa il tin de cand l-am luat, adica acum 1 an si ceva. Pe ceilalti 3 ii tin separat, in alta vaza, cu niste pietricele pe fund. Nu a murit niciunu pana acum, desi ala mare are cateva frunze mai galbene. Le are demult si nu pare pe moarte... Uite poza daca vrei sa-i vezi Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-17 18:35:37
Re: urgent:bambuspt same_soulfly referiitor la avatarul tau you don`t ask God to kill people ... you do your own dirty work Ultima oara a fost editat de pink_martini (2007-12-17 18:35:53) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2007-12-17 18:54:23
Re: urgent:bambusNunu.. nu-mi manjesc eu mainile! daca nu mai ajung in rai!??? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #8 2007-12-19 08:01:50
Re: urgent:bambus
Offline #9 2007-12-19 09:30:04
Re: urgent:bambusSi eu am unul si ii pun apa de la robinet tot timpul si pana acum vad ca i-a mers bine, creste nebun. Are o capsula de-aia jos, avea de cand l-am cumparat si i-o umplu pe-aia cu apa mereu #10 2007-12-19 19:50:40
Re: urgent:bambusAaa.. eu le pun apa plata.. si asta pt ca de obicei mi-e lene sa iau vazele sa le transport pana la chiuveta.. Oricum, persifona, candva va trebui sa-l muti intr-o vaza ceva... Ca radacinile alea cresc uluitor de repede... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #12 2007-12-19 22:36:23
Re: urgent:bambussi eu pun numai apa plata ... in pamant sa stii k le merge bine , cel putin al meu e ok , si eu am tortuletz din acela care era in burete "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2007-12-20 11:46:02
Re: urgent:bambuseu vreau sa-l tai.de unde gasesc ceara din aia sa-i pun la capat? Offline #14 2007-12-20 12:08:59
Re: urgent:bambuspai nu-l tai de sus ... il tai de jos de la radacina cum ar veni , nu??? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2007-12-20 17:06:06
Re: urgent:bambuspoti sa prepari o chestie din plastelina amestecata cu ulei. Nu stiu daca merge la bambus, dar la bonsai asa fac dupa ce tai crengutze - pun amestec d-ala de plastelina cu ulei k sa nu se usuce.... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #16 2007-12-20 17:12:51
Re: urgent:bambussi eu am bambus si am uitat de el sai pun apa si sa ingalbenit ...dar acuma am tot avut grioja de el si a inceput sa faca frunzulite verzi sper sasi revina it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #17 2007-12-20 17:16:50
Re: urgent:bambusisi revine, nu sunt niste plante sensibile. Ai grija de acum sa nu mai uiti de apa pentru ca, fiind trestii, bambusii au nevoie de foaarte foarte multa apa. Daca e in pamant, pamantul ala trebuie sa fie mocirlos, sa fie mai mult un noroi ca sa imite cat mai bine mediul lor natural. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #18 2007-12-21 11:37:54
Re: urgent:bambusla mine bambusul s-a ingalbenit rau si am pierdut niste tulpini cand l-am lasat pe balcon la frig . nu tolereaza frigul si nici praful care se depune pe frunze .aveti grija cu el "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #19 2008-02-13 10:34:35Re: urgent:bambus
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|