homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CASCO-2

#20 2007-12-17 15:06:52

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: CASCO

micanarcisa a scris:

ma duc eu si intreb mai bine cand platesc luna asta...la mine in ianuarie se face un an...si de asta voiam sa aflu daca au mai marit astia asigurarile prin hotarare ...oricum vad ca nici voi nu ati aflat de asa ceva

smile) smile) cel mai bine....sa intrebi

#21 2012-10-01 13:42:07

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

am si eu o intrebare....daca nu suntem impreuna cu acte nu pot trece masina pe numele la amandoi???

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2012-10-01 13:42:46)

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#22 2012-10-01 15:46:55

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai cum sa treci masina pe doua nume? orice autoturism are un sigur proprietar, cel mentionat si in talon.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#23 2012-10-01 18:24:47

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Gărlis, un CASCO mai avantajos? Ca prin Ford am facut cu 450 lei pe un trimestru si mi se pare mult pentru o Fiesta din 2011.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#24 2012-10-01 18:32:10

jucaria nimanui
Full member

am mai auzit ceva de genul ca pe contract poti fi trecute 2 nume dar pe talon numai unul...si ma gandeam poate stie cineva de pe aici mai exact.

Publicitate

loading...

#25 2012-10-01 18:38:11

majestik
Addicted member

jucaria nimanui, nu poti. Eu am masina pe numele meu, achizitionand-o inainte de a ne casatori. Am intrebat si noi lq momentul acela.

#26 2012-10-02 00:32:55

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

jucaria nimanui a scris:

am si eu o intrebare....daca nu suntem impreuna cu acte nu pot trece masina pe numele la amandoi???

in contractul de cumparare pot exista 2 proprietari, in cazul in care sunteti sot si sotie, dar nu la masini, ci alte bunuri.
masina poate fi in cazul tau doar pe numele unuia, iar apoi sa faci procura prin care masina ta mai are un utilizator (uneori e necesara la asigurare), fara ca sa fie probleme in caz de accident smile pentru rudele de grad 1 si 2 care folosesc masina nu e nevoie de procura. In general in Romania nu prea se utilizeaza asa ceva.
Dar daca faci, tu=proprietar si utilizator, el = utilizator.

@majestik, eu pot sa iti fac o oferta de casco avantajoasa (sau sa iti zic la ce firma iese cel mai putin), lasa-mi un mail daca e si imi dai mai multe detalii, cam ce ai vrea sa cuprinda, date ale masinii eventual smile iti scriu eu ce mai trebuie. Ultima data facusem un casco la un vw polo si a platit 50 euro pe an lol

le: jucaria nimanui, daca e, puteti sa faceti voi un act notarial daca ati pus bani impreuna, prin care una din parti este nevoita sa dea restul sumei daca va despartiti sau ceva de genul - tu, daca vrei sa ramai cu masina in continuare sau el (am auzit la o vecina, acum vreo 2 saptamani chestia asta, fiind si eu in cazul tau - deci nu stiu cat de valabila e chestia. la mine a ramas masina pe numele meu si suntem de comun acord sa nu ne tiganim daca ne despartim)

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-10-02 00:46:39)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#27 2012-10-02 08:21:05

majestik
Addicted member

hai, revim cu un mail.

#28 2012-10-03 19:00:32

jucaria nimanui
Full member

hai_faiv a scris:

jucaria nimanui a scris:

in contractul de cumparare pot exista 2 proprietari, in cazul in care sunteti sot si sotie, dar nu la masini, ci alte bunuri.
masina poate fi in cazul tau doar pe numele unuia, iar apoi sa faci procura prin care masina ta mai are un utilizator (uneori e necesara la asigurare), fara ca sa fie probleme in caz de accident smile pentru rudele de grad 1 si 2 care folosesc masina nu e nevoie de procura. In general in Romania nu prea se utilizeaza asa ceva.
Dar daca faci, tu=proprietar si utilizator, el = utilizator.

@majestik, eu pot sa iti fac o oferta de casco avantajoasa (sau sa iti zic la ce firma iese cel mai putin), lasa-mi un mail daca e si imi dai mai multe detalii, cam ce ai vrea sa cuprinda, date ale masinii eventual smile iti scriu eu ce mai trebuie. Ultima data facusem un casco la un vw polo si a platit 50 euro pe an lol

le: jucaria nimanui, daca e, puteti sa faceti voi un act notarial daca ati pus bani impreuna, prin care una din parti este nevoita sa dea restul sumei daca va despartiti sau ceva de genul - tu, daca vrei sa ramai cu masina in continuare sau el (am auzit la o vecina, acum vreo 2 saptamani chestia asta, fiind si eu in cazul tau - deci nu stiu cat de valabila e chestia. la mine a ramas masina pe numele meu si suntem de comun acord sa nu ne tiganim daca ne despartim)

am sa ma mai interesez.....sincer nu as tine neaparat sa fim amandoi trecuti...dar nu se stie niciodata cum reactioneaza si mai bine sa fiu preventiva si as fi preferat sa pot fi trecute numele amandurora ca nu e vorba de cativa lei,is ceva mai multi si nah...ms oricum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.