|
Nu esti logat.
Novynette - ia cineva?#1 2007-12-16 15:16:15
Novynette - ia cineva?Salutare in primul rand, intrucat asta e primul meu mesaj pe forum Offline #2 2007-12-16 15:21:25
Re: Novynette - ia cineva?da o cautare dupa "novynette"si ai sa vezi cate fete folosesc acest tip de ac... I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #3 2007-12-18 10:24:23
Re: Novynette - ia cineva?iau multe fete..parerile sunt impartite in functie de organismul fiecarei persoane...daca tie iti face bine altora nu...asa ca nu e general valabil Offline #4 2007-12-18 10:33:33
Re: Novynette - ia cineva?eu am luat novynette 3 ani si ceva.nu am avut probleme in timp ce le luam,ma simteam foarte bine,usoare labilitate inainte de declansarea menstrei,dar mi-a fost rau dupa ce le-am intrerupt,am avut o secretie maronie timp de 3 luni,pana si-a revenit organismul. Acuma,nu stiu daca de la Novynette neaparat,poate asa pateam de la oricare. dar am fost multumita de ele,per total mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #5 2008-01-09 15:22:20
Re: Novynette - ia cineva?salutare...nu stiam unde sa scriu asa ca postez aici daca nu e bine imi cer scuza am sa invat eu cum stau lucrurile pe aici:P....am o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog...i-au novynette de 2 luni...organismul meu nu prea a suportat anticonceptionalele...pana acum ma simt bine doar ca am luat putin in greutate si mi-au crescut sanii si ma dor groaznic...pastilutele astea de la doctor le am nu le i-au de capul meu:D...intrebarile mele sunt urmatoarele:am sanse sa raman gravida cu anticonceptionale si daca da care sunt riscurile sarcinii?....va rog mult daca imi puteti da un raspuns multumesc.. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-09 15:24:46
Re: Novynette - ia cineva?daca le iei corect si respecti regulile nu exista nici un risc... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-09 21:47:22
Re: Novynette - ia cineva?nu-i nimic anormal sa iei in greutate si sa iti creasca sanii. Offline #8 2008-01-11 18:29:11
Re: Novynette - ia cineva?eu m-am ingrasat poate vreo 2 kg... nimic mai mult. sanii ma dor doar inainte de menstruatie. dar cele 2 luni sunt considerate de acomodare. daca si dup-aia ai unele nemultumiri poti sa te adresezi medicului si sa-i spui. Offline #9 2008-01-11 19:37:42
Re: Novynette - ia cineva?eu iau novynette ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|