|
Nu esti logat.
Menstruatie intarziata#1 2007-12-18 12:11:38
menstruatie intarziataAm o prietena caruia i-a intarziat menstruatia o luna. Are dereglari hormonale si i-au aparut si foarte multe cosuri. A fost la un dermatolog si i-a dat anumite pastile pentru acnee. Care ar putea fi cauza intarzierii menstruatiei? Nu a luat niciodata pilule si nici nu i s-a mai intamplat sa-i intarzie atata. Multumesc pentru raspunsuri Offline #2 2007-12-18 12:15:26
Re: menstruatie intarziatataman dereglarile acelea hormonale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-12-18 12:23:35
Re: menstruatie intarziatane trebuie mai multe detalii,zic eu. Daca e activa sexual si nu s-a protejat,poate fi insarcinata. daca nu,poate fi o dereglare hormonala pe care o poate rezolva temporar prin pilule,stiu o prietena careia ii venea o data la 3 luni o perioada,dar asta la inceputul pubertatii. da mai multe detalii,eu nu sunt in domeniul medical, poate spun prostii mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2007-12-18 12:34:00
Re: menstruatie intarziatasi cum se pot reglementa dereglarile hormonale? nu este insarcinata cu siguranta, insa nici la ginecolog nu vrea sa mearga in curand, se apropie Craciunul, cine isi doreste sa alerge dupa medici ? Offline #5 2007-12-18 12:36:01
Re: menstruatie intarziatasa nu mearga la ginecolog, sa mearga la endocrinolog. dupa sarbatori ca nu e graba Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-18 12:38:54
Re: menstruatie intarziataa fost insa nu i-a spus si de faptul ca nu i-a venit menstruatia de mult timp. oricum ea acum urmeaza un tratament, e posibil sa-si revina dupa ce il termina ? Offline #7 2007-12-18 12:40:32
Re: menstruatie intarziatamultumesc mult pentru raspunsurile rapide doctoressa Offline #8 2007-12-18 13:35:28
Re: menstruatie intarziatalya....foarte rau ca nu i-a spus...nu stiu ce tratament urmeaza deci nu stiu ce efect ar putea avea el. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-12-22 13:58:13
Re: menstruatie intarziatafetelor,eu am luat postinor2 miercurea trecuta.Asta este prima luna in care nu am mai luat anti.Si dupa vechiul calendar,miercurea asta ar fi trebuit sa-mi vina,si pana azi(e a4-a zi) nu a venit... Cand am luat postinor2 nu am avut nici o reactie.Nu am avut nici o sangerare ,nici greturi, nimic nimic... Menstra mea nu era reglata cand am luat anti,si acum vroiam sa vad daca s-a reglat... Miercurea asta cand trebuia sa imi vina am avut durerile obisnuite(chiar ma asteptam sa vina)..De atunci durerile au scazut,si azi m-au luat durerile la sani(mi se intampla cand venea menstra). Sa fie posibila vreo sarcina????? Am luat postinor pt ca se rupsese prezervativul,nu si-a dat drumul,nimic..Spuneti-mi va rog.. "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #10 2007-12-22 15:05:54
Re: menstruatie intarziatafa un test de sarcina la 7 zile de la intarziere...daca e negativ (f probabil) inseamana ca ti intarzie din cauza postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-01-08 12:49:16
Re: menstruatie intarziatabumba...daca testul a fost facut la o saptamana de la intarzierea menstrei atunci sarcina nu e...si chiar daca ar fi ea nu se vede la eco decat dupa 6 saptamani...e posibil ca fluxul sa ti se fi diminuat si mai mult...si de aia sa nu apara menstra dar motivul nu stiu sa ti l spun...si nici daca tratamentul sau operatia au vreo legatura cu acest lucru (desi in cazul operatiei nuar fi exclus)...iti va raspunde doctoressa mai exact... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-01-08 12:57:34
Re: menstruatie intarziataeu as zice ca ar putea fi tratamentul pt nodul...eu as face un beta hcg si daca clar nu e sarcina as face niste dozari hormonale. chisturi nu a gasit? mami de minuni Offline #13 2008-01-08 13:32:52
Re: menstruatie intarziatae posibil ca si o eventuala raceala sa ti provoace intarzierea...dar banuiesc ca medicul ti ar fi spus daca ar fi fost vb de asa ceva... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-01-08 13:39:56
Re: menstruatie intarziatamenstra vine la cca 5-7 zile dupa ce termini tratamentul cu duphaston in caz ca nu e sarcina. mami de minuni Offline #15 2008-01-08 13:49:35
Re: menstruatie intarziatacu placere si eu mai uit ce vreau sa intreb si de asta ma duc cu lista mami de minuni Offline #16 2008-01-09 12:34:23
Re: menstruatie intarziatasalut din nou, iau duphaston de 2 zile si am observat ca mi s-a marit cantitatea de secretie vaginala. nu a capatat alta consistenta , miros, culoare , doar s-a marit. este o reactie adversa /efect normal? Offline #17 2008-01-09 12:37:22
Re: menstruatie intarziatanu ridica probleme. mami de minuni Offline #18 2008-01-09 12:37:33
Re: menstruatie intarziatanu te stresa, Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2008-01-09 13:05:42
Re: menstruatie intarziatava multumesc din nou. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|