|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-12-18 12:25:48intrebareAm si eu o problema. Am o intarziere de menstruatie de 8 zile. Mi-am facut un test de sarcina acum trei zile, apoi inca unul azi dimineata. Ambele au iesit negative. Am mai avut menstruatie neregulata, insa am urmat un tratamet cu anticonceptionale si s-a mai calmat un pic. Ma gandesc k e posibil sa o fi luat din nou razna?... “Don't knock masturbation - it's sex with someone I love” Offline #2 2007-12-18 12:31:59
Re: intrebareasa cred si eu ca s-a dereglat iar daca ai intrerupt contraceptivele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-12-18 13:33:51
Re: intrebaresuni la centrul medical si faci programarea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-12-18 14:47:12
Re: intrebarebuna ziua doctoressa..am 19 ani si iau yasmin la 4 luni.acum ca m-am despartit de prietenul meu si nu mai are rost sa iau pastilule.le pot intrerupe? se intampla ceva?imi iese cosuri pe fata?mi se deregleaza menstruatia? mentionez ca in seara asta iau ultima pastiluta.astept cu nerabdare un raspuns.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-18 15:13:08
Re: intrebarenu cred ca ti se intimpla nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|