|
Nu esti logat.
Yasmin#1 2007-12-20 13:52:58
yasminexista riscul sa raman insarcinata ,daca in a treia saptamana in loc sa iau pastila de marti am luat-o pe cea de miercuri si in continuare in loc sa iau pastila de miercuri am luat-o pe cea de joi...exista riscul sa raman insarcinata?? Offline #2 2007-12-20 14:01:29
Re: yasmintoate pastilutele au aceeasi concentratie...deci nu ti fa griji...esential e sa iei timp de 21 de zile pastilutele...si sa le iei corect...ordinea in care le iei nu conteaza... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-20 14:34:49
Re: yasminiti multumesc pt raspuns acum m-am linisitit ....multumesc mult Offline #4 2007-12-20 16:25:37
Re: yasmincu placere happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-15 13:14:13
Re: yasminsi eu iau yasmin de aproape un an dar am facut si cateva pauze in acele pauze mi-am dat seama ca imi cam cade parul mai mult de obicei o fi de la ele ca am luat pauza?va rog sa-mi rasp multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-15 13:17:48
Re: yasmine de la ele sigur,o prietena de-a mea a luat mai mult timp si dupa ce le-a intrerupt a avut problema asta,si inca o mai are,si i-au aparut si cosuri mai multe.din cate am inteles,yasmin se prescriu si ca tratament impotriva caderii parului,deci din pacate asta e un efect al intreruperii lor mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #7 2008-01-15 20:14:39
Re: yasminmai...eu nu as fi asa de sigura...mai ales ca, caderea parului poate avea o mie de motive...deci nu m as grabi sa dau vina pe pilule... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|