homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?

#1 2007-12-21 04:18:01

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?

....iar  mi  s'a  intamplat  sad  iar  dc  am  sa'i  povestesc  o  sa  ma  creada   obsedata....il  tot  visez  (periodic) 1  data  p  sapt   k   ma  inseala, de multe  ori  am  dormit  cu  el  si  de cate  ori   ma  trezeam  eu  plangand  se  besmeticea si  el, si  disecam   probl.....am  mare  incredere  in  el, nici   nu'mi  trece  prin  cap  k  ar  putea  savarsi  in  momentul  asta  al  relatiei  vreo  fapta  marsava....DAR  de  ce  tot  il  visez  k  face  sex  cu  altele  ??? (de ex  acum  am  visat  k  facea sex  in  dush  cu  o  colega  de  fac....iar  eu  eram  spectator, nu  puteam  sa  fac  nimic, stateam  intr'un  colt  si  plangeam, iar  el m'a  tratat  cu  indiferentza grater  iar  indiferentza  doare )

#2 2007-12-21 08:31:55

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?

of......naspa capcaun, dar mie imi tot zicea cineva ca daca visezi ceva nu se indeplinestye
si eu visez ceva super naspa. Am avut pana acum 2 astfel de cosmaruri: il paraseam pe el pt fostu, si dupa o zi ma intorceam la el ca nu puteam sa "ii fac asta"(asta ziceam in vis)....moaaaa si m'au umplut de nervi visele astea, ca eu il urasc din tot sufletu pe imbecilu de fostu, iar pe ubitu meu nu l'as lasa pt nimeni si nimic din lumea asta....si in ultimu vis m'am dus la ubitu meu (dupa ce il parasisem) ca sa vb cu el, si l'am pupat pe obraz....deci mi s'a parut cea mai trista faza din tot visu....nu concep....era pupatura d'aia cum iti pupi prietenii....si eu nu vreau sa imi fie un simplu prieten....m'a tulburat rau partea asta... sper sa nu mai am astfel de vise

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#3 2007-12-21 08:44:25

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

s-ar putea sa iti fi intrat in subconstient ca tot visezi chestia asta... si de aia visezi. se stie ca visele vin din subconstient, nu cred ca pot oglindi cumva realitatea...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-12-21 08:53:40

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

nu stiu ivy, ca le'am avut la distanta mare intre ele, si nu ma gandeam la fostu si in nici un caz sa il parasesc pe actualul....deci.... habar n'am.Si nici nu ma gandesc la ele f mult, acum mi'am aduc aminte din cauza topicului, dar nu am nici un stres, m'au enervat pe moment, dar stiu ca nu l'as parasii pe ubitu meu...si nici daca fostu ar fi ultimu baietel(nu se poate numii barbat big_smile ) din lume nu as mai fi cu el big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#5 2007-12-21 08:56:35

capcaun
Platinum member

tocmai  de  aceea  anka_lala...mie  imi  strik  toata  ziua  respectiva  cand  am  un  astfel  de  vis...dar nu  inteleg  de  ce  in vis  nu  sunt  impulsiva, rece, rea,  sa'l  pocnesc  pt  ceea  ce  face...in  skimb ma  trezesc  cu  okii  umflati   si  cu  starea  aia  sensibila, k  as  plange  din  orice

Publicitate

loading...

#6 2007-12-21 08:57:55

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

scuze, eu ziceam de capcaun, ca zice ca le are periodic visele astea, destul de des smile
de visul tau, anka_lala, nu stiu ce sa zic... si eu am vise ciudate, uneori fac chestii in vis pe care niciodata nu le-as face in real life. dar nu le acord atentie... nu cred ca sunt o parte imp a vietii noastre visele astea smile poate doar in masura in care ne tulbura somnul...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-12-21 09:13:13

skumpi
Vizitator

chiar acum vroiam sa deschid si eu un topic asemanator..
e a treia oara cand visez k moare si a doua oara cand il vad plin d sange...ce naiba o fi insemnand ? sad incep sa ma speriu sad

#8 2007-12-21 09:19:07

capcaun
Platinum member

Singe - Daca vezi, semn rau, de doliu sau necaz; daca vezi curgind, vei avea o paguba; daca versi tu, inseamna moarte apropiata; daca iti curge din nas, vei afla o noutate; daca esti minjit cu singe, inseamna ca vei fi implicat intr-un proces

iar  dc  visezi  k  moare...se  zice  k'i  moare  moartea...eu  tot  visam  k  moare  tata sad

#9 2007-12-21 09:21:00

skumpi
Vizitator

sad

si am visat`o pe fosta lui insarcinata...brrrrrr

Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-12-21 09:21:20)

#10 2007-12-21 10:23:57

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Si eu am tot mereu vise destea aiurea. Foarte des visez  ca i-s indiferenta. Adica is langa el, da nici nu ma vede, nici nu ma baga in seama, il sun si nu-si da seama..aseara am visat ca era in spate la mine la bloc. Si eu ma uitam de pe geam la el. El nici nu realiza ca-s acolo. Si l-am strigat sa vina sus si el nimic. A luat masina si a plecat. L-am sunat sa vad ce face si mi-a zis ca nu are acum timp si de mine si sa-l las in pace. Dupa i-am trimis nervoasa un mesaj in care i-am zis ca atunci o sa-mi mai pese de el cand o sa-i pese si lui de mine. Si nu o sa-l mai caut niciodata, pana nu ma cauta el, chiar cu riscul de a ramane singura de sarbatori sad Si asa ma deranjeaza visele astea...Si stiu de ce visez asa..pt ca cel mai tare m-ar durea daca nu o sa-i mai pese de mine niciodata.
Acum cum nu l-am mai vazut de lunni ca lucreaza de dimineatza pana seara cu sarbatorile astea, si nici la telefon nu poate vb mult ca no..inteleg ca e ocupat..ma tot gandesc ca daca ma lasa singura si de sarbatori? sad Apai cum sa nu fiu proasta cand stiu ca el ma iubeste? Imi mai stric si noptiile cu altfel de vise...

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#11 2007-12-21 11:09:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Nu va ingrijorati fetelor...cu toate avem vise ciudate si vor trece. Unele vise nu au nici o legatura cu viata reala, sunt doar niste asocieri aleatoare ale subconstientului nostru. Sincer, nu ati avut niciodata vise erotice cu altcineva in afara de prietenul vostru? Am citi in mai multe locuri ca asta inseamna o viata sexuala normala si nici decum dorinta ascunsa de a-ti insela partenerul, deci nu ar trebui sa va tulbure astfel de vise. Si eu am visat certuri si parasiri...aici probabil ca intervine o frica manifestata in vis. Cel mai bine e sa discutati si cu partenerul despre astfel de vise si sigur va va linisti. Partea proasta e cand te trezesti singura in pat si incepi sa plangi... Eu de obicei am cosmaruri inainte de menstruatie...ajung sa cred ca exista si vreo legatura hormonala:P Iar visele se repeta pt ca va obsedeaza, nu le mai luati in seama numai pe cele frumoase smile

#12 2007-12-21 11:16:41

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu tot visez ca vine safarsitul lumii. si cum sa ma salvez? ce sa fac? cum sa las totul in urma? ce se intampla cu mine, cu familia, cu iubi, cu toti? e groazanic! probabil m-am uitat la prea multe filme de gen smile . bine ca ma desurc de fircare data. si nu mai visez cu scari ca alea erau intr-adevar cosmare!

iubesc+Camelia+Matei

#13 2007-12-21 11:19:16

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

eu visez tot felul de ciudatenii sad de cele mai multe ori ma trezesc plangand. ultimele vise aiurite au fost: mi-am mancat papagalul, si cainele vecinului ii inghitise cu totul piciorul mamei. Numai tampenii. Asta k sa nu mai spun de vise cu serpi, balauri si alte alea. si nu ma uit la filme horror sad

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#14 2007-12-21 11:25:26

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

cosmaruri nu tin minte sa fi avut de obicei visez ceva ce are legatura cu ce am avzut in ziua respectiva la tv sau in jur...nu tin minte un vis anume,am noptile linistitoare:)smile

take me as i am or watch me as i go!

#15 2007-12-21 17:36:15

capcaun
Platinum member

da  rammonna  ... si  dc'i  povestesc  ma  mai  si  tachineaza, nu'i  de'ajuns  k ma simt  eu  aiurea

#16 2007-12-21 17:43:13

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

ce ma sperie pe mine cand visesz si mi se repeta o data la nush cat timp visul numai ca putin sub alta forma : visez ca ma urmareste cineva sa ma omoare si tot fug , fug mereu si nu stiu cine ma urmareste si am inteles ca daca te opresti in vis sa vezi cine te urmareste nu o sa mai visezi ........ cine stie ..... si in vis mi-e frica de intuneric desi in realitate nu e deloc asa banuiesc ca e asa pt ca am avut o data un cosmar tare naspa ca visam ca cineva vroia sa-mi ia sufletul ma rog e mult de povestit si era noapte atunci in vis si atunci a fost singura data cand am fost si somnambula ...... de obicei vb mult prin somn dar asta nu e cine stie ce totusi pe mine ma terorizeaza visul ala cu urmarirea .... si mai visez uneori unele lucruri care chiar se intampla la un anumit timp dupa  ce am visat si am senzatia aia de deja-vu .... e ciudat tare si cu visele astea big_smile

love is a bird she need to fly...

#17 2007-12-21 17:50:21

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

eu una nu il visesz pe al meu ca ma inseala desi il visesz de multe ori si asta ma bucura cred ca nu ma gandesc prea des la lucrul asta si de asta nici nu visesz . nici nu am de ce sa imi faca griji stiu ca e doar al meu si va fi doar al meu asa ca ...  sa soeram ca nu avem cosmaruri mai ales ca sunt geloasa ....... big_smile si un vis m-ar putea face sa il sacai pe tema asta asa ca e mai bine si fara ....... am eu altele care ma macina

love is a bird she need to fly...

#18 2007-12-21 19:30:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Makr voi visati lucruri logice fetelor... Visele mele park sunt trase din dadaism... Imi amintesc rar ce visez,dar de cele mai multe ori e cva foarte ciudat,adik legile fizice ale lumii nu mai sunt deloc logice in visele mele... Nu am visat nikiodata k ma insala.dar am alte kestii kre mi s-au repetat in vise...
    Visez k ma pregatesc sa plec undeva,la o ocazie ceva,si in lift imi dau seama k am plekt in papuci sau ciorapi
    Visez k fug dupa un tramvai si fug pe langa usa vatmanului (la aceeasi viteza cu tramvaiul) si nenorocitu nu vrea sa-mi deschida
     Ma visez uneori dezbracata pe strada si normal k toata lumea in jurul meu e imbracata smile Asta totusi nu am mai visat de mult timp...
    Visez tipi cu care sunt combinata dar care nu sunt din viata reala. Chiar ma intrebam uneori-oare persoanele pe kre le visam si nu le cunoastem,exista? undeva intr-un colt de lume,ce tare ar fi..sau sunt doar produsele constiintzei noastre?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#19 2007-12-22 00:23:11

capcaun
Platinum member

Lelaina a scris:

Makr voi visati lucruri logice fetelor... Visele mele park sunt trase din dadaism... Imi amintesc rar ce visez,dar de cele mai multe ori e cva foarte ciudat,adik legile fizice ale lumii nu mai sunt deloc logice in visele mele... Nu am visat nikiodata k ma insala.dar am alte kestii kre mi s-au repetat in vise...
    Visez k ma pregatesc sa plec undeva,la o ocazie ceva,si in lift imi dau seama k am plekt in papuci sau ciorapi
    Visez k fug dupa un tramvai si fug pe langa usa vatmanului (la aceeasi viteza cu tramvaiul) si nenorocitu nu vrea sa-mi deschida
     Ma visez uneori dezbracata pe strada si normal k toata lumea in jurul meu e imbracata smile Asta totusi nu am mai visat de mult timp...
    Visez tipi cu care sunt combinata dar care nu sunt din viata reala. Chiar ma intrebam uneori-oare persoanele pe kre le visam si nu le cunoastem,exista? undeva intr-un colt de lume,ce tare ar fi..sau sunt doar produsele constiintzei noastre?

taree lol .... acum 2  seri  am  visat  k  un tip (nu  stiu  cum  arata  in  realitate, dar  am  auzit  vorbindu'se  despre el)  se  tot   strofoca  sa'mi  cumpere  mie  inel  de  logodna....eee  a 2a  zi  dimineata   am   simtit  o  nevoie  puternik  sa'l   vad  p  bogdan (prietenul  meu)  sau  macar  sa  vb  cu  el....asa  k  la  5.30 dimin  l'am  sunat  big_smilebig_smile...k  din  pacate  ne  despart  24 km  si  era  cam  greu  sa  ajung  la  el

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.