|
Nu esti logat.
Ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?#1 2007-12-21 04:18:01
ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?....iar mi s'a intamplat iar dc am sa'i povestesc o sa ma creada obsedata....il tot visez (periodic) 1 data p sapt k ma inseala, de multe ori am dormit cu el si de cate ori ma trezeam eu plangand se besmeticea si el, si disecam probl.....am mare incredere in el, nici nu'mi trece prin cap k ar putea savarsi in momentul asta al relatiei vreo fapta marsava....DAR de ce tot il visez k face sex cu altele ??? (de ex acum am visat k facea sex in dush cu o colega de fac....iar eu eram spectator, nu puteam sa fac nimic, stateam intr'un colt si plangeam, iar el m'a tratat cu indiferentza iar indiferentza doare ) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #2 2007-12-21 08:31:55
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?of......naspa capcaun, dar mie imi tot zicea cineva ca daca visezi ceva nu se indeplinestye Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #3 2007-12-21 08:44:25
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?s-ar putea sa iti fi intrat in subconstient ca tot visezi chestia asta... si de aia visezi. se stie ca visele vin din subconstient, nu cred ca pot oglindi cumva realitatea... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-12-21 08:53:40
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?nu stiu ivy, ca le'am avut la distanta mare intre ele, si nu ma gandeam la fostu si in nici un caz sa il parasesc pe actualul....deci.... habar n'am.Si nici nu ma gandesc la ele f mult, acum mi'am aduc aminte din cauza topicului, dar nu am nici un stres, m'au enervat pe moment, dar stiu ca nu l'as parasii pe ubitu meu...si nici daca fostu ar fi ultimu baietel(nu se poate numii barbat ) din lume nu as mai fi cu el Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #5 2007-12-21 08:56:35
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?tocmai de aceea anka_lala...mie imi strik toata ziua respectiva cand am un astfel de vis...dar nu inteleg de ce in vis nu sunt impulsiva, rece, rea, sa'l pocnesc pt ceea ce face...in skimb ma trezesc cu okii umflati si cu starea aia sensibila, k as plange din orice Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-21 08:57:55
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?scuze, eu ziceam de capcaun, ca zice ca le are periodic visele astea, destul de des Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-12-21 09:13:13
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?chiar acum vroiam sa deschid si eu un topic asemanator.. #8 2007-12-21 09:19:07
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?Singe - Daca vezi, semn rau, de doliu sau necaz; daca vezi curgind, vei avea o paguba; daca versi tu, inseamna moarte apropiata; daca iti curge din nas, vei afla o noutate; daca esti minjit cu singe, inseamna ca vei fi implicat intr-un proces Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #9 2007-12-21 09:21:00
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?
Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-12-21 09:21:20) #10 2007-12-21 10:23:57
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?Si eu am tot mereu vise destea aiurea. Foarte des visez ca i-s indiferenta. Adica is langa el, da nici nu ma vede, nici nu ma baga in seama, il sun si nu-si da seama..aseara am visat ca era in spate la mine la bloc. Si eu ma uitam de pe geam la el. El nici nu realiza ca-s acolo. Si l-am strigat sa vina sus si el nimic. A luat masina si a plecat. L-am sunat sa vad ce face si mi-a zis ca nu are acum timp si de mine si sa-l las in pace. Dupa i-am trimis nervoasa un mesaj in care i-am zis ca atunci o sa-mi mai pese de el cand o sa-i pese si lui de mine. Si nu o sa-l mai caut niciodata, pana nu ma cauta el, chiar cu riscul de a ramane singura de sarbatori Si asa ma deranjeaza visele astea...Si stiu de ce visez asa..pt ca cel mai tare m-ar durea daca nu o sa-i mai pese de mine niciodata. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #11 2007-12-21 11:09:32
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?Nu va ingrijorati fetelor...cu toate avem vise ciudate si vor trece. Unele vise nu au nici o legatura cu viata reala, sunt doar niste asocieri aleatoare ale subconstientului nostru. Sincer, nu ati avut niciodata vise erotice cu altcineva in afara de prietenul vostru? Am citi in mai multe locuri ca asta inseamna o viata sexuala normala si nici decum dorinta ascunsa de a-ti insela partenerul, deci nu ar trebui sa va tulbure astfel de vise. Si eu am visat certuri si parasiri...aici probabil ca intervine o frica manifestata in vis. Cel mai bine e sa discutati si cu partenerul despre astfel de vise si sigur va va linisti. Partea proasta e cand te trezesti singura in pat si incepi sa plangi... Eu de obicei am cosmaruri inainte de menstruatie...ajung sa cred ca exista si vreo legatura hormonala:P Iar visele se repeta pt ca va obsedeaza, nu le mai luati in seama numai pe cele frumoase Offline #12 2007-12-21 11:16:41
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?eu tot visez ca vine safarsitul lumii. si cum sa ma salvez? ce sa fac? cum sa las totul in urma? ce se intampla cu mine, cu familia, cu iubi, cu toti? e groazanic! probabil m-am uitat la prea multe filme de gen . bine ca ma desurc de fircare data. si nu mai visez cu scari ca alea erau intr-adevar cosmare! iubesc+Camelia+Matei Offline #13 2007-12-21 11:19:16
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?eu visez tot felul de ciudatenii de cele mai multe ori ma trezesc plangand. ultimele vise aiurite au fost: mi-am mancat papagalul, si cainele vecinului ii inghitise cu totul piciorul mamei. Numai tampenii. Asta k sa nu mai spun de vise cu serpi, balauri si alte alea. si nu ma uit la filme horror Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #14 2007-12-21 11:25:26
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?cosmaruri nu tin minte sa fi avut de obicei visez ceva ce are legatura cu ce am avzut in ziua respectiva la tv sau in jur...nu tin minte un vis anume,am noptile linistitoare:) take me as i am or watch me as i go! Offline #15 2007-12-21 17:36:15
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?da rammonna ... si dc'i povestesc ma mai si tachineaza, nu'i de'ajuns k ma simt eu aiurea Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #16 2007-12-21 17:43:13
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?ce ma sperie pe mine cand visesz si mi se repeta o data la nush cat timp visul numai ca putin sub alta forma : visez ca ma urmareste cineva sa ma omoare si tot fug , fug mereu si nu stiu cine ma urmareste si am inteles ca daca te opresti in vis sa vezi cine te urmareste nu o sa mai visezi ........ cine stie ..... si in vis mi-e frica de intuneric desi in realitate nu e deloc asa banuiesc ca e asa pt ca am avut o data un cosmar tare naspa ca visam ca cineva vroia sa-mi ia sufletul ma rog e mult de povestit si era noapte atunci in vis si atunci a fost singura data cand am fost si somnambula ...... de obicei vb mult prin somn dar asta nu e cine stie ce totusi pe mine ma terorizeaza visul ala cu urmarirea .... si mai visez uneori unele lucruri care chiar se intampla la un anumit timp dupa ce am visat si am senzatia aia de deja-vu .... e ciudat tare si cu visele astea love is a bird she need to fly... Offline #17 2007-12-21 17:50:21
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?eu una nu il visesz pe al meu ca ma inseala desi il visesz de multe ori si asta ma bucura cred ca nu ma gandesc prea des la lucrul asta si de asta nici nu visesz . nici nu am de ce sa imi faca griji stiu ca e doar al meu si va fi doar al meu asa ca ... sa soeram ca nu avem cosmaruri mai ales ca sunt geloasa ....... si un vis m-ar putea face sa il sacai pe tema asta asa ca e mai bine si fara ....... am eu altele care ma macina love is a bird she need to fly... Offline #18 2007-12-21 19:30:32
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?Makr voi visati lucruri logice fetelor... Visele mele park sunt trase din dadaism... Imi amintesc rar ce visez,dar de cele mai multe ori e cva foarte ciudat,adik legile fizice ale lumii nu mai sunt deloc logice in visele mele... Nu am visat nikiodata k ma insala.dar am alte kestii kre mi s-au repetat in vise... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-12-22 00:23:11
Re: ce vise / cosmaruri va tulbura noptile ?
taree .... acum 2 seri am visat k un tip (nu stiu cum arata in realitate, dar am auzit vorbindu'se despre el) se tot strofoca sa'mi cumpere mie inel de logodna....eee a 2a zi dimineata am simtit o nevoie puternik sa'l vad p bogdan (prietenul meu) sau macar sa vb cu el....asa k la 5.30 dimin l'am sunat ...k din pacate ne despart 24 km si era cam greu sa ajung la el Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|