homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza recidivata:(

#1 2007-12-21 23:28:24

kataleena
Membru
Inregistrat: 2007-12-21

candidoza recidivata:(

Buna!
De cateva luni bune (cred ca peste 6, din pacate), aveam secretii albe, abundente, branzoase si urat mirositoare, plus mancarime groaznica, dar toate acestea se manifestau episodic.
Acum 2 sapt. am fost la ginecolog, mi-a luat probe de secretie pt. laborator. Rezultatul a fost Candidoza. Stiam ca am ceva probleme, simptomele s-au manifestat din plin:( si din pacate, se manifesta si la prietenul meu.
Tratament am primit:
- fluconazol 150mg, doza unica (amandoi)
- lomexin, crema, 2xzi (amandoi)
- gynozol, ovule, 6x200mg(evident, doar eu:)))
Am facut tratamentul amandoi, dar in a2a zi dupa ce l-am terminat, simptomele au aparut din nou, la amandoi.
Nu m-am spalat in vagin in cele 6 zile de ovule, doar exterior, cam de 2-3 ori pe zi, dupa care aplicam crema. Nu am avut contact sexual pe durata tratamentului.
As dori sa va intreb:
- Trebuie sa repetam tratamentul?(Eu voi avea acum 1 saptamana menstra, deci dupa...)
- Ar trebui sa marim doza? care?si la cat?
- Eu fac spalaturi intravaginale zilnic, cu dushul, cu apa doar; dar asta doar de cand am secretiile cauzate de candidoza (adica de mai bine de 6 luni), pentru ca altfel nu ma simteam curata. Acum mi-au intrat in obisnuinta. Fac rau?
Multumesc anticipat smile

#2 2007-12-21 23:30:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: candidoza recidivata:(

daca e posibil sa raresti cu spalaturile ar fi ok...repeta trat dar in loc de 6 zile cu 200 poti face doar 3 cu gynozolo 400...si dupa ce termini trat pune 3-4 zile iaurt si ia o cutie de biotics...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-26 22:44:43

jojo.pink
Membru
Inregistrat: 2008-02-26

de mai bine de 1 an de zile am o secretie urat mirositoare, galbuie si cateodata groasa nu stiu ce sa mai fac sunt disperata nu pot scapa de ea...am incercat klion, metronidazol, spalaturi nu fac ca nu suport....vreau si eu un raspuns

#4 2008-02-26 22:46:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

la analize ce ti a iesit?

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.