homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

El are eu nu

#1 2007-12-22 15:18:24

gioonitza
New member
Inregistrat: 2007-12-18

el are eu nu

buna !!v'am mai vbt despre problema mea...prietenul meu sustinea k are gonoree,boala cu transmitere sexuala si spunea k a luat'o de la mine.eu mi'am facut analize la secretie si mi'a iesit k nu am vreo boala cu transmitere sexuala...mi'a zis k doctorita la kre a fost el i'a zis k gonoreea nu iese la analize la fete.e adevarat?dupa un simplu consult ii putea spune k are gonoree??voi ce spuneti??

#2 2007-12-22 15:24:58

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: el are eu nu

In primul rand trebuia sa-ti continui problema la primul subiect deschis de tine
http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=12161

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2007-12-22 17:55:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

gioonitza a scris:

buna !!v'am mai vbt despre problema mea...prietenul meu sustinea k are gonoree,boala cu transmitere sexuala si spunea k a luat'o de la mine.eu mi'am facut analize la secretie si mi'a iesit k nu am vreo boala cu transmitere sexuala...mi'a zis k doctorita la kre a fost el i'a zis k gonoreea nu iese la analize la fete.e adevarat?dupa un simplu consult ii putea spune k are gonoree??voi ce spuneti??

La barbat diagnosticul se pune pe baza unui examen la microscop a unei picaturi de secretie uretrala iar rezultatul este imediat. La femei este nevoie de efectuarea unei culturi a secretiilor vaginale iar rezultatul este dat dupa 48 de ore.
sincer, nu stiu daca apare la examenul obisnuit de secretie sau este unul special...tu i ai spus medicului tau care e problema?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-12-22 18:40:03

gioonitza
New member
Inregistrat: 2007-12-18

da..i'am expus problema mea ,kt despre el mi'a zis sa se duca si el la un dermatolog.a fost si asta i'a zis k are.

#5 2007-12-24 11:47:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

gioonitza, daca i-ai spus medicului despre ce e vorba si ti-a facut analiza specifica, ei bine, nu ai.
prietenul a luat-o din alta parte si vrea sa dea vina pe tine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.