homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza la anticonceptionale si greata

#1 2007-12-24 09:01:35

pink_flower
New member
Inregistrat: 2006-08-21

pauza la anticonceptionale si greata

Buna!

Am luat logest aproximativ 5 ani cu pauza de cel putin o luna o data pe an.
Acum vro 2 luni am facut pauza si aveam greturi. M-am speriat unpic, gandindu-ma ca poate sunt insarcinata, dar nu a fost asa. Mi-a venit ciclul la timp.
Dupa pauza, la recomandarea meicului am inceput sa iau yasmine, care mi s-au parut tari. Am vorbit cu prietenul meu, si am hotarat, avand si sprijinul lui ca ar fii bine sa fac o pauza mai mare, pe termen nelimitat ca sa imi mai curat organizmul.
Acum am din nou greturi, in special cand sunt obosita: dimineata daca nu pot sa ma odihnesc bine sau seara. Stiu ca in primele luni riscul de sarcina este foarte mare asa ca am fost foarte atenta.
Ce pot insemna aceste greturi?

#2 2007-12-24 09:06:32

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: pauza la anticonceptionale si greata

daca te`ai protejat cu prezervativ nu are de ce sa fie sarcina,se poate datora si pauzei..insa fa un test sa fii sigura

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2007-12-24 09:19:26

pink_flower
New member
Inregistrat: 2006-08-21

Insarcinata nu sunt sigur!
Dar nu prea inteleg ce legatura ar putea sa aiba pauza cu greata asta a mea!

#4 2007-12-24 09:43:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu poti pune pe seama AC simptomele aparute atunci cand nu le iei. dac nu iei de ce ai avea ceva de la ele...poate ar trebui investigat in alta parte. poti incepe cu medicul de familie sa vezi ce spune si el.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.