homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine poate sa ma ajute?

#1 2007-12-25 02:54:43

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Cine poate sa ma ajute?

Dragele mele am si eu o mica..mare..problema de care nu prea reusesc sa scap! Nu pot scapata de prostul obicei de a jigni diferite persoane inclusiv cele la care tin foarte mult. Sunt constienta ca e un lucru f urat iar eu cand sunt jignita la randul meu ma enervez enorm..dar mie mi se pare ca ma racoresc cand jignesc. Daca imi puteti spune si sfatui ce sa fac, ce si cum sa gandesc ca sa ma pot abtine in momentul in care o persoana ma deranjeaza destul de tare  v-as fi tare recunoscatoare! Sper sa ma puteti ajuta ca eu tot incerc si sincera sa fiu pana acum nu prea am reusit.

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#2 2007-12-25 03:10:26

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: Cine poate sa ma ajute?

Draga "password" in momentul in care tu simti k iti "vine" sa jigneshti...pune-te "automat" in locul persoanei pe care "ai ochit-o"....ia vezi cum te simtzi?.....Dupa cum ai zis shi u.....knd p u te jigneste cineva te enervezi....Ok..eu iti sugerez ceea ce am scris mai sus...sper sa te ajute cu ceva....ai pute-a sa dai shi un "mic mic" exemplu.....knd iti zice cineva ceva  iar tu ii rasp cu o "jignire".....smile...poop.

#3 2007-12-25 11:18:24

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

incearca sa te auto-cenzurezi. in loc de "esti idiot!" zi-i.. "esti floricel" de exemplu tongue omul nu intelege.. si daca intelege ceva, suna totusi mai bine decat idiot...

#4 2007-12-25 13:34:16

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si eu sunt asa, dar nu reactionez urat decat cand ma supara cineva f rau. nu e frumos, dar decat sa mi-o iau io peste bot din nesimtirea altora, mai bine si-o iau ei din nesimtirea mea tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-12-25 14:05:18

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

nu stiu cu ce am putea sa te ajutam noi...tu trebuie sa stii sa te controlezi.daca esti constienta cat rau fac cuvintele tale,atunci schimba asta!abtina-te!

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

Publicitate

loading...

#6 2007-12-26 07:34:32

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

va multumesc de sfaturi fetelor..sper sa ma pot abtine..mai venea mama cu o idee sa numar in gand pana la 10 cand imi vine sa zic o prostie sau cand ma enervez dar tot nu a mers wink. eu sunt o fire mai vulcanica si daca nu jignesc ma incarc eu pe dinauntru cu nervi iar mie nu imi place sa tin in mine ....sper sa reusesc ......in viitorul apropiat wink

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#7 2007-12-26 07:51:45

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

incearca sa citesti lucrari privind dezvoltarea inteligentei emotionale,personale si interpersonale; te vor ajuta mult sa te slefuiesti in sensul dorit! Succes!
eu aveam la un moment dat un anturaj aiurea si se injura grosso modo; nu mult ar fi lipsit sa ma molipsesc; dar am prins o replica nostima pe care o tranteam cu sete la nevoie: pisici albastri!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.