homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare.. despre pilule

#1 2006-08-10 15:06:19

cepi
New member
Inregistrat: 2006-08-10

Intrebare.. despre pilule

Buna si imi pare bine ca va cunosc. As avea si eu o intrebare. In pauza de 7 zile in care se intrerupe administrarea pilulelor anticonceptionale (cand trebuie sa apara si sangerarea), se poate face sex ca in oricare din cele 21 de zile in care sunt luate pilulele? (fara sa existe vreun risc). Eu iau Yasmin, insa pe prospect nu este mentionat in mod expres asa ceva. Multumesc frumos si sper sa nu veti ocoli intrebarea mea.

#2 2006-08-10 15:07:57

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Re: Intrebare.. despre pilule

Daca le iei corect, esti protejata inclusiv in aceasta perioada.

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#3 2006-08-10 15:24:14

cepi
New member
Inregistrat: 2006-08-10

Multumesc frumos wink. Pana acum nu au fost probleme si am incercat sa urmez exact sfatul medicului.. numai la capitolul asta eram un pic confuza. mai ales ca sunt pareri diferite ale medicilor. al meu mi-a zis ca trebuie sa iau pastila fix la aceeasi ora in fiecare zi, altul a zis ca o poti lua cu o ora inainte/dupa cea fixata de tine; al meu mi-a zis ca daca iau orice alte pastile (chiar si aspirina), in ziua aia nu mai sunt 100% protejata, iar la antibiotic chiar si la o saptamana dupa ce am intrerupt administrarea mai exista riscuri...alt medic a zis ca nu sunt riscuri DECAT in cazul antibioticelor... Si tot asa. In fine, merci inca o data

#4 2006-08-10 15:52:16

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

vezi ca mai sunt topicuri pe tema interactiune antibebe cu antibiotice. in ceea ce priveste ora, poti sa o iei si cu o ora-doua intarziere ca nu e foc...

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#5 2007-05-20 18:08:01

winston
Membru
Inregistrat: 2007-01-04

buna am si eu o intrebare.....ketostin e un antimicotic k si nizoralul...interactioneaza cu antibebe?????am facut sex cu prietena mea si vreau sa sctiu dak trebuie sa ia pastila d a 2-a zi...ea ia laurina d 4 luni si mai ai inca 3 pilule din blister si ia ketostin d o saptamana.va rog ajutatima....plsssss

Publicitate

loading...

#6 2007-05-20 18:09:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca e antimicotic nu interactioneaza eu zic sa nu ia postinor

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-05-20 18:11:04

winston
Membru
Inregistrat: 2007-01-04

ea a cerut de la farmacie nizoral dar nu au avut si au zis k ketostin e ca nizoralul....si stiu k nizoralul nu interactioneaza....msmsms mult mai sunt si alte pareri?????sa stau mai linistit.

Ultima oara a fost editat de winston (2007-05-20 18:26:26)

#8 2007-05-21 11:39:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

stai foarte linistita. nu e cazul sa iti faci griji si nici sa ia Postinor nu e cazul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.