homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foarte urgent...

#1 2007-12-25 21:44:02

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

foarte urgent...

aseara trebuia sa iau a 4-a pilula din a 2 folie sh am uitat..big_smile  stiu ca nu e de ras...dar fac haz de necaz!! asa revenind sh pana sa realizez ca nu am luat-o au trecut vreo 16 ore timp in care am avut sh un contact sexual...am luat pilula atunci cand mi-am amintit, cea din seara asta acum (adica cand trebuia) dar acum c fac...??? vreau si eu un raspuns va rog...

Ultima oara a fost editat de ana_18 (2007-12-25 21:44:13)

#2 2007-12-25 21:53:17

otzana
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-12-25

Re: foarte urgent...

buna. pai teoretic daca au trecut mai bine de 12 ore de la ora stabilita trebuie sa folosesti o protectie suplimentara timp de 7 zile. dar.. cica anticonceptionalele -am mai citit eu pe undeva-  isi fac efectul in doar 2 zile(excludem periada menstuatiai), dar ni se spune k isi fac efectul in 7 zile pt k e mai sigur si depinde de la organism la organism. acum nu veau sa te asigur k isi fac efectul in doar 2 zile ..k nu vreau sa ti se intample cine stie ce; dar cel mai bine este sa faci cum scrie la carte, adika 7 zile sa folosesti si alta metoda suplimentara. si..ca sa nu mai uitzi data viitoare foloseste alarma de la mobil. e f eficienta metoda.  sper k te-am ajutat si..craciun fericit.

#3 2007-12-25 22:01:57

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

da sa stii ca am folosit alarma d la telefon dar acum cand am inceput a 2 a folie am uitat sa o activez...smile oricum merci mult d tot sh sper sa nu fie nici o problema k am avut un contact pana sa realizez ca am uitat sa iau pilula... craciun fericit sh tie!!!

#4 2007-12-25 22:03:22

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu e nicio problema, doar k tre sa ai grija sa nu uiti de protectia suplimentara cat timp inghiti 7 pastilute.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.