|
Nu esti logat.
Tips and tricks... in dormitor:D-3#39 2007-12-26 23:38:43
Re: tips and tricks... in dormitor:Dalexia cand esti sus stai lipita de el sau il calaresti? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #40 2007-12-26 23:45:01
Re: tips and tricks... in dormitor:Dio nu ma sprijin pe talpi k pot sa misc repede din fund si cand stau pe genunchi. am vazut k imi place mai mult cand stau mai lipita de el http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #41 2007-12-27 00:09:15
Re: tips and tricks... in dormitor:Dpai misca cum iti vine tie mai usor, asa aiurea nu conteaza, iti gasesti tu un ritm pana la urma http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #42 2007-12-27 00:33:01
Re: tips and tricks... in dormitor:Ddeci asha eram si eu alexia..si ma plangeam pe aici ca nush nimic:)) ma simteam ashaaa nashpa fatza de el..da' am inceput asha aiurea...cate putin..dupa mi'a iesit ceva bine bine...chiar m'a laudat,...dupa tot laudata fiind...ma simteam prea tare..si intr'o zi mi'a iesit...fara sa ma gandesc prea mult.Deci de complexe era legat...si mai ales de lene:)).cel putin la mine cred 6 ani de dragoste Offline #43 2007-12-27 00:36:03
Re: tips and tricks... in dormitor:DNiki mie nu prea-mi iese figura asta fetele... La fel ca si Alexia...din knd in knd imi mai iesemkte putin si dupa aia poc.... Dar desi nu practic adesea metoda asta deasupra....sunt innebunita dupa pozitia aia in genofleziune...atunci ma misc si bine,se si simte..si lucreaza picioareleeee...vai de mine Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-27 00:39:28
Re: tips and tricks... in dormitor:Dmie mi-a zis k sunt cam..pe langa:))si a zis asta pt k stie k numai asa ma ambtionez sa fac..uff..daca ma misc 2 minute incontinuu deja ma dor picioarele si ma plictisesc:( si nici makr nu ies ca lumea..dar practica e mama invataturii:D..cred:-s At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #45 2007-12-27 00:40:48
Re: tips and tricks... in dormitor:Dmaaamaaah ce ma dor picioarele la aia!!!cand am citit ce'ai zis lelaina m'au apucat durerile:)) adik cel mai mult ma dor...cand stau cu spatele la el ..perpendicular..si ma sprijin de genunchi sau ma rog..picioarele lui....cu mainile.Doamne ma omoara picioarele atunci!da'mi place si mie mai mult..ca deh..stau cu spatele:P 6 ani de dragoste Offline #46 2007-12-27 00:44:14
Re: tips and tricks... in dormitor:DEu stau cu fatza... Si dap..doareee...trebuie sa treci de pragul suportabil al durerii... Dar fafec minuni pozitia aia..a fost singura pozitie in kre am avut orgasm dala cu ejaculare... Dar nu va zik cum am coborat scarile in ziua aia pana la masina... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #47 2007-12-27 01:17:42
Re: tips and tricks... in dormitor:DEu de 3 ani ma chinui sa invat...si nu pot si pace. Mai imi iese mie cate ceva...dar daca obosesc repede e chiar aiurea...cand te simtit si tu mai bine sa nu mai poti de oboseala.... Plus ca la faza cu viteza...n-am nici o sansa....asa la dute-vino mai e cum mai e...dar la sus-jos nu pot deloc repede...asa ca atunci cand se apropie momentul cel mare...tot el saracu munceste (chiar daca eu sunt deaspura ). Si din cauza ca nu ma pricep si obosesc asa repede...nu-mi prea place mie sa stau deasupra. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #48 2007-12-27 01:28:15
Re: tips and tricks... in dormitor:DNo one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #49 2007-12-27 01:29:17
Re: tips and tricks... in dormitor:Dmacar mai ai sperante sa inveti....ca asa imi zicea si mie puiul...ca o sa invat...dar daca nu pot....nici dupa 3 ani...cand sa mai invat? Adica nah...am mai evoluat putin...dar daca obosesc...imi e imposibil sa stau vreo 10-20 minute in miscarea aia de du-te vino...deja dupa cateva minute sunt moarta de oboseala. Iar viteza...nu stiu cum sa prind...nu sunt minge de ping pong sa sar asa repede... )) Mi se pare imposibil...asa ca il las pe el...decat sa ma chinui. Dar e stresant...obosesc...si ma simt si prost ca dupa 2 minute sa pic moarta de oboseala... Asa la inceput ma misc bine...asa ca pentru un preludiu...dar cand e vorba de treaba serioasa...nu pot... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #50 2007-12-27 01:31:01
Re: tips and tricks... in dormitor:D
parca vad ca maine ai febra musculara si cand o sa te intrebe iubitu de ce ..tu o sa fii :-" No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #51 2007-12-27 01:35:35
Re: tips and tricks... in dormitor:Dbafta atunci:P No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #52 2007-12-27 11:54:30
Re: tips and tricks... in dormitor:Dbai mie chiar imi place deasupra.....ma sprijin pe genunchi si fac miscarea aia dute-vino mai incet...dupa aia mai repede, repede si pac am orgasm....garantat. Sau ma sprijin si pe maini si ridic fundu si ma misc jos-sus. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #53 2007-12-27 12:15:57
Re: tips and tricks... in dormitor:Dimi facurati chef http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #54 2007-12-27 13:23:06
subscriu si eu la fel ma misc....si mie nu-mi place intr-un ritm din ala repede repede, imi place acum mai incet pe urma putin mai repede, sa fie asa intre. #55 2007-12-27 13:54:05
si mie =P~ Offline #56 2008-01-27 16:47:51
Re: tips and tricks... in dormitor:Dmie cel mai mult imi place cand sunt eu deasupra sau cand stau capra. drept e ca de la inceput mi`au iesit miscarile cand stau de asupra si ma descurc destul de bn cu miscarea aia din curulet de care zicea janis:)).ca sa va iasa,eu zic sa incercati sa va miscati din picioare,iar cand v`ati intrat in ritm ,nu mai miscati micioarele,doar dati din fese...eu asa fac.succes Offline #57 2008-01-27 19:35:38
Re: tips and tricks... in dormitor:Deu obosesc doar cand stau deasupra dar cu spatele e foarte misto pozitia dar fac febra musculara.cand vin deasupra normal nu am probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|