homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu nevoie de cateva raspunsuri, va rog

#1 2007-12-26 21:29:12

bebe sweet
Membru
Inregistrat: 2007-11-26

am si eu nevoie de cateva raspunsuri, va rog

1 la doctorul ginecolog, daca mergi pentru ca ti-a intarziat si ti-ai intrerupt un tratament dat de el, poate vedea daca esti insarcinata fara sa-l intrebi tu?sau chestia aia care ii arata lui ca iti vine mai mult sau mai putin, sau mai tarziu sau mai devreme de undeva din unter nu are nici o treaba?
2 daca faci analizele alea anuale , se vede ca esti insarcinata sau trbuie sa-i spui asistentei sa faca ceva special sa vada?
3  tinand cont ca am facut un test de sarcina si a iesit negativ, iar doctorita ginecolog a zis ca ar trebui sa-mi vina mai devreme luna asta, as putea fi insarcinata?

#2 2007-12-26 21:36:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: am si eu nevoie de cateva raspunsuri, va rog

1. depinde de saptamana in care se presupune in care esti insarcinata.
2. nu
3. daca a iesit negativ la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de intarziere nu esti

mami de minuni hjarta

#3 2007-12-26 21:38:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am si eu nevoie de cateva raspunsuri, va rog

1. medicul ginecolog poate vedea sarcina la ecograf dupa 6 saptamani
2 trebuie o analiza speciala...nu se vede la cele uzuale
3 testul e concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarziere si e bine sa fie facut cu urina prima

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.