homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoressei

#1 2007-12-27 14:15:34

pisoi_mik
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-10

Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoressei

As vrea sa vb si eu ceva cu voi..asta daca ma puteti ajuta bineinteles smile
Am sa incep cu o mica povestioara ca sa intelegeti cam prin ce am trecut. Cam de un an de zile au inceput niste dureri ingrozitoare de cap, tulburari de vedere, oboseala nejustificata...orice numai bun nu. Eu care de obicei sunt o fire calma, si totodata activa..ajunsesem sa nu mai am putere nici sa ma ridic din pat..am zis ca ok..poate tb sa iau o mica pauza..poate ca am exagerat prea tare,si cu jobul si cu facultatea. Am presupus ca e si stresul de ultim an, cu licenta, cu jobul...cu familia..apareau prb de peste tot..si paream ca o iau pe aratura. Prin luna februarie am fost pentru a nu stiu cata oara la medic, m-a trimis la Sp. Sf. Ioan, acolo mi-au facut niste analize, mi-au facut o encefalograma, si neurologul care s-a ocupat de mine a zis ca sunt anemica, mi-a dat un tratament medicamentos..si niste exercitii de recuperare..Diagnosticul? doar suprasolicitare..cik..nimik care sa evidentieze vreo pb. Recunosc ca o vreme durerile au cam incetat..aveam dureri dar nu asa repetate si intense. Am strans din dinti..si am mers mai departe. Am inceput sa iau in greutate, am inceput sa iau si anticonceptionale..ca sa imi linistesc stresul absurd si pentru mine uneori..( aici se vede lipsa comunicarii intre mama si fiica). Durerile au inceput treptat sa apara..azi un pic , maine un pic..pana nu ma mai puteam concentra deloc. Asta primavara, o luam pe mama in brate si ma dadeam cu capul de pieptul ei..pentru a nu ma mai durea asa de tare..chiar daca pare ceva...exagerat..asa a fost..Cam pe la inceputul lunii decembrie..nu am mai rezistat...durerile ziceai ca s-au vorbit..sa nu ma mai lase in pace..Duminica am fost la redactie, mi-a fost groaznic de rau, nu suportam lumina, nu suportam nici capul pe umerii mei..Luni, am fost direct la medicul de familie dupa 2 zile de plans si nesomn, pentru a ma ruga de el sa imi dea ceva..sa fac o tomografie ceva..sa stiu ce naiba am.
M-a trimis la Sp Baltazar..acolo....nici nu vreau sa ma mai gandesc ce a fost la gura mea...puteam sa mor! Boul de la urgenta, dupa ce m-a facut proasta pe mine si pe ai mei ..ca NU EXISTA TOMOGRAF IN INCINTA SPITALULUI , desi stateam in fata usii de neurochirurgie...si tomograf...m-a pus sa ridic mainile in sus, sa le duc la nas..sa ridic picioarele..sa merg drept..ca pe o betiva m-a tratat..a zis ca sunt obosita..ca stresul de facultate..si jobul..m-a suprasolicita intens..a zis ca e normal..si mi-a dat tratament pe CAFETTIN... La insistentele logodnicului am mers la Sp de Urgenta, unde am cerut sa mi se faca o tomografie..Acolo..stupoare! doctorita care s-a ocupat de mine..decat ca nu si-a facut cruce!
i-am povestit tot ce v-am spus si voua mai sus..si mi-a zis..ca sa stau calma..dar am sange pe creier..simteam ca pic jos. I-am spus ca doctorul de la Baltazar mi-a prescris Cafetin, si a zis ca daca le luam eram ca si moarta...IMI VENEA SA MA DUC SA II SPARG CAPUL..
mi-a pus diverse intrebari de genul:..dureri de cap severe..greu de localizat cu exactitate locul, picioare umflate, maini..tensiunea intracraniana era foarte mare...zicea ca mai are putin si fierbe...In fine..m-a chemat dimineata la neurochirugie unde m=au internat
doctorul a avut onoarea de a ma consulta fix cand aveam o criza..plangeam si nu puteam sa tin ochii deschisi de durere...m-au internat de urgenta..mi-au administrat calmante..iar apoi mi-au spus ca exista posibilitatea de a fi operata pe creier...ai mei erau distrusi..eu..no comment..mi-au facut o angiografie..au zis ca e ok..nu ma opereaza..dar totusi nu au reusit sa vada de unde provine acel sange...nu au reusit sa gaseasca vreun vas de sange spart..fie el mai mic sau mai mare..mi s-a prescris tratament medicamentos, si mai multe lucruri.
AS avea o intrebare pentru voi, pentru doctoressa..daca va vedea acest mesaj.
Am fost internata o saptamana in spital , timp in care am incetat sa iau medicamentele contraceptive. De indata ce am ajuns acasa am inceput sa le iau..bineinteles ca am avut o mica hemoragie..am crezut ca e din cauza angigrafiei,dar pe urma m-am gandit sa nu fie din cauza intreruperii anticonceptionalelor. Credeti ca ar fi o prb in asta? ar mai tb sa mai fac pauza de o saptamana intre ele?..am terminat folia si am semnele obisnuite de dinaintea menstruatiei..dar nu stiu ce sa fac..daca sa merg mai departe cu o noua folie..sau sa fac pauza obisnuita de o saptamana.
Multumesc pentru...ascultare smile
pupici si aveti grija de voi

#2 2007-12-27 14:33:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Sarbatori Fericite! am nevoi de ajutorul vostru..si al doctoressei

le ai spus medicilor ca iei anticonceptionale? acea sangerare a aparut exact dupa ce le ai intrerupt sau cand ai reinceput folia?vrei sa unesti 2 folii?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-27 14:33:42

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

sincer mai curand le-ai intrerupe de tot pana afli ce si cum si primesti un tratament adecvat. sanatate!

mami de minuni hjarta

#4 2007-12-27 15:03:30

pisoi_mik
New member

m-am gandit si la asta..dar...mi-e teama smile
la sf lui ianuarie sunt programata iar la control sa vada daca s-a absorbit din sange...si poate reusesc sa descopere de unde provine
da, cristina...sa unesc 2 folii....la asta ma gandeam..daca tb sa le unesc din cauza acelei pauze..sau...

#5 2007-12-27 15:05:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu ar trebui sa le unesti...dar la fel zic si eu ca eu_vreau...mai bine le intrerupi dupa ce termini folia...pana sti sigur ce si cum...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-12-27 15:14:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

pisoi mik, avind in vedere gravele tale probleme de sanatate si eu zic sa opresti contraceptivele...daca ti-e teama de sarcina foloseste prezervativ. logodnicul poate intelege cred eu ca e de preferat asa decit sa mori prin accident vascular cerebral inainte de nunta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-12-28 16:54:05

pisoi_mik
New member

Va multumesc, noi oricum ne gandisem la aceasta varianta..din partea lui nici nu imi fac pb..el m-a sustinut tot timpul.
Va doresc multa sanatate ca asta e mai buna decat toate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Pupici multi de la un pisoi mik tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.